reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anulka fajnie. Ja co roku robie tak ze 6.12 jest pod poduszką lub obok a 24.12 prezenty pod choinką(ppodkładam) i jak wracam od mamy to szok o mikolaj byl i kupa radochy. W zeszlym roku u mamy nie bylismy bo auto padło to M z córką poszli zobaczyc czy psy mówią ludzkim głosem i ja podłożyłam prezenty.
W tym roku prezent pod poduszke bedzie w sobote

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie zawsze było tak że w mikołajki był drobniejsze prezenty pod poduszką duże przynosił Mikołaj w Wigilię w nocy i otwieraliśmy w Boże Narodzenie rano. Takie też zasady wprowadziłam u mnie.

Każda rodzina ma swoją tradycje. Wiem tez ze nie wszyscy dają prezenty pod poduche. Tylko albo nic albo same słodycze. Mojej byłej kolezanki córka nigdy pod poduszke nie dostawala nic(bo jej mama byla zdania ze w przedszkolu prezent wystarczy) i jak ta mała w zeszłym roku przyszła do nas i Agatka sie pochwaliła ze słodycze i jaka kolorowanke dostała to tamta strasznie płakała ze mikołaj jej nie kocha itp. Serce mi sie strasznie krajało.
Ale jej matka mało co jej tez kupowała twierdząc ze dziecko nie zasłuzyło.. przykre troche

Ja mu chyba dam tak jak pisalam rano kupilam mu taka 1 lietrowa stacje cpn, ze zjazdem...povawi sie do wieczora i mikolaj przyjdzie i bedzie kolejny...reszta na swieta moj brat jako chrzestny robota mu kupil i kazal przetrzymac pid choinke bo za duzo by tego bylo na raz...i tak wiele z tego nie rozumie...bardziej boje sie reakcji jak mikolaj przyjdzie...w tamtym roku byl krzyk i wycie ale ze syn siostry mial 3 lata i rozmawial z mikolajem to fabi sie uspokoil poszedl tylko po prezent:) wczoraj malo nie wyskoczyl mojemu z auta bo widzial mikolaja na miescie:) ciekawe jak jutro...

A ja co dostane?. Chyba tez rozge:(ehhh ja mikolaja bede miec dzis hihi nawet moj nie wie;) a moj dostanie hmmm wynalazlam stroj sniezynki stringi i stanik z pomponikami ale czapki brak:( i tak tez wieczorem mu sie ukaze:P jak nie zamarzne haha

reklama
Cześć dziewczyny.

Kazimiera
jak się czujesz ? Objawy ciążowe już są ?

Adelo gdzie się podziewasz ? Co u ciebie słychać ?

Rita a dziękuje ze pytasz :) :) objawy to zależy od dnia raz z łóżka nie mogą wstać bo mam zawroty głowy drugiego dnia mdłości itp gorzej znoszę to ciąże od poprzedniej :/ moze to przez to ze starsza jestem ;) I wogole nie ciągnie mnie do słodkiego ostatnio wzięłam jogurt i nie dobrze mi było z czego sie ciszę bo zawsze ciągnęło mnie słodkości :)
Ja tez w tym roku zamówiłam strój sw Mikolaja tylko nie wiem jaka będzie reakcja mojego dziecka bo w zeszłym roku płakał na choince jak zobaczył Mikołaja ;) moze teraz starszy będzie odważniejszy :) no i nocnik tez na tapecie u nas choć marnie nam idzie :/ siku tak śle dwójka nigdy nam sie nie udało złapać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry