reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katka - pościk nie obowiązuje, po ostatnich 2 dniach mieliśmy dość :-D Od poniedziałku pewnie pójdzie w ruch, bo łatwiej jak się siedzi z dala od siebie. W weekend graniczy z niemożliwością :tak:

Zastanawiam się też czy nie powiedzieć ginkowi, że się staramy. Bo mojemu gin tego nie mówiłam a niedługo mam kontrolną wizytę, może by coś zbadał, poradził...

Hello ja tez sie melduje :) u nas groziło powodzia itp a cało noc cisza i całe szczęście ze był spokój :) ja dzis mam pierwsze spotkanie z położna jest to spotkanie jeszcze z innymi kobietami w ciazy wiec bedą to sprawy ze tak powiem pewnie organizacyjne :/ ok lecę sie szykować do pracy miłego dnia :)

Hej.
Melduję się :-)
Katka
dziś znów się szykuje mało pasjonujący dzień ale coś sobie znajdę ;-) Obydwaj kierownicy na urlopach więc nawet nikt nie przyjdzie zapytać co robię.

inis myślę, że powinnaś powiedzieć ginkowi. Może zleci podstawowe badania typu toksoplazmoza itp.

Mnie dodatkowo rozkłada. Gardło boli i brak chęci na cokolwiek.

Rita mój ty Guru. Dzis zmierzylam temp pół godz puzniej bo zaspałam. Nic nie szkodzi czy odjac bądz dodac jakas kreske?? Bo dzis miałam 36.59;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry