reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam z rana

DZIEWCZYNY ŁYKAMY KWASIK;-)

Ashle kochana pod choinke dostanie keybord.
Teraz dostała słownik i taki projektor do rysowania ale badziewiasty;-/ choc jej sie podoba. JAde dzis po test suma sumaru mogłabym testowac ale czeka. Bella jak tam twoja temp?? Bo moja taka sama jak wczoraj...

Coż tu taka cisza? pewnie obiadki gotujecie? Ja tez zaraz mykam sie na miasto szykowac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Domka a ile oktaw ma ten keyboard?
Katka ja dzis znow testowalam bo @ dalej nie ma.jak zwykle 1.czekam dalej,niech wreszcie przyjdzie @.
Dzis mialam dziwny sen...
Ogolnie lepiej sie juz czuje.

Ostatnia edycja:
Czeeeeeeeeeeeeeść!
Też już jestem! Wiatr w końcu ustał - dziś spokojna noc..
Trochę krótka, ale było warto ;) Pierniczki są piękne ;) <skromniś>

Ach myślę co tu na obiad upichcić... Może rosołek? I schabowy?
Tylko nie lubię ziemniaków... A może kurczak z ryżem?

Wiecie co, po tym Dupku, to kuje mnie jajnik, może ta torbiel się wchłania?

Biorę się do roboty, bo w tyg. nie będzie czasu ;) Dużo energii Wam życzę na caaaaaały dzień! :-)

Hej, wpadłam jeszcze na chwilkę, mam problem i potrzebuje trochę porady, a mianowicie...
Chwilkę po tym jak napisałam rano dziś tu... poszłam do łóżka... i poprzytulałam się troszkę z męzem... ale przy stosunku ból normalnie jakby ta sciana pochwy (niżej pępka ale od tej strony) spuchła?
Pamiętam że tak miałam w tamtej @ podobnie ale wtedy bolała mnie cała macica.... i to było jakos w pierwszych dniach cyku... co poradzicie?

Dodam jeszcze że musielismy oboje isc się myc bo byliśmy z takiego kleistego sluzu... Sam mój mąż powiedział czy cos ze mną nie tak?:baffled: bo nigdy nie miałam go tak dużo...
Domka swędzą cię suty?:-D bo mnie strasznie...

Ostatnia edycja:
Mnie tez czesto boli tak jakby jajnik od srodka i zawsze wtedy mamy płytkie stosubki,głownie przed płodnymi i w ovu bo wtedu mnie boli.

Katka suty nie swedza ale M mówi ze cycki mi urosly,i bez kitu wczoraj stanika nie moglam zalozyc musialam wiekszy wyjac. A dawno ostatnio sie kochaliscie? bo my wczoraj a mielismy 3 dni przerwy i tyle sluzu i spermy bylo ze glowa mala i oboje pod prysznic;-) M robil dochodzenie co to jest? Smialam sie ze mu mikroskop kupie;-)

Ostatnia edycja:
Domka fajny ten keyboard :) i rzeczywiście przystępna cena :) ma 5 oktaw, starczy na lata nauki. Dobrze, że ma funkcje "lekcja", wiele to ułatwi ;) Z tym USB to też niezły pomysł, można zapisywać na pamięci przenośnej i odtwarzać na komputerze :) Nie wiem czy ma podświetlane klawisze na funkcji "lekcja", ale w większości keyboardów klawisz, który należy nacisnąć wyświetla się na klawiaturze narysowanej na wyświetlaczu. Są dynamiczne klawisze, więc z jaką czułością uderzy, z taką wydobędzie się dźwięk.
Mój keyboard to CASIO CTK 573. Gram na nim od lat, Prezent od mojej Babci i Jej Brata.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry