reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mnie tez czesto boli tak jakby jajnik od srodka i zawsze wtedy mamy płytkie stosubki,głownie przed płodnymi i w ovu bo wtedu mnie boli.

Katka suty nie swedza ale M mówi ze cycki mi urosly,i bez kitu wczoraj stanika nie moglam zalozyc musialam wiekszy wyjac. A dawno ostatnio sie kochaliscie? bo my wczoraj a mielismy 3 dni przerwy i tyle sluzu i spermy bylo ze glowa mala i oboje pod prysznic;-) M robil dochodzenie co to jest? Smialam sie ze mu mikroskop kupie;-)

Ostatnio kochaliśmy się w czwartek bo praktycznie cały czas ktoś u nas był, to tesciowie, to szwagier, to ktos tam i wieczorem padaliśmy jak muchy:] ale po tygodniu przytulania dzien w dzien i to pare razy jednak potrzeba chwilkę odetchnąc... ale tak przynajmniej wiem ze trafiłam dzięki tym testom bo śluzu u siebie wg płodnego nie zauwazyłam...

Katka wiec pewnie z tąd tyle śluzu;-) i spermy ze było pare dni przerwy. U nas po regularnym sexie to sie M pytałąm czy skonczył bo nic ze mne nie wypływało;-)
A po paru dniach przerwy powódz;-)

Domka dziekuje za odpowiedz moja strasznie sie ucieszyla i teraz nie robi nic innego tylko siedzi przy nim:tak: wczoraj zaczelam ja uczyc pierwszej piosenki...zobaczymy jak pojdzie.Moja tez mowi ze przez rok pouczy sie na kayboardzie a potem chcialaby jeszcze gitare :tak:

Domka jak się zacznie na jednym instrumencie grać to ciągnie do innych.
Ja gram na keyboardzie od około 15 lat. Zaczęłam chodzić do OPP jak chodziłam do podstawówki. Klawisze to dobry początek na inne instrumenty. Ja też chciałam się kiedyś nauczyć grać na gitarze. Zawsze podobały mi się ogniska z gitarą w tle :-D

Aschle swietny ten casio,taki naprawde profesjonalny.
Własnie mi Agata powiedziala ze jej pan od rytmiki przywozi i gra na keybordzie. Chyba pogadam z nim czy nie organizuje jakis lekcji;-) on jest organistą w kosciele niedaleko mnie;-)

Aschle a ile twoja córka ma lat?

reklama
ojej, Dziewczyny, szalejecie z tymi keyboardami :blink:
ale muzyka przydaje się ;-) ja mam głupią manię stukania po czymkolwiek jak leci jakaś piosenka w radiu. W pracy jak radio gra to wybijam rytm na kaloryferze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry