reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Hej hej
U mnie dziś ovufriend wyznaczyło owulację, że była 5.12, pierwszy raz zaznaczyło ciągłymi kreskami, zawsze miałam przerywanymi
Jeżeli faktycznie wtedy była to super, bo są szanse na fasolkę
Fimka niech ta torbiel szybciutko znika i zabierajcie się za staranka, następny cykl będzie wasz
Czekam z niecierpliwością do wtorku na przepis na pierniczki, może w tym roku i ja zrobię
Domka mocno trzymam kciuki, żeby ten śluz i inne objawy były na ciąże, jakoś mam przeczucie, że wam się udało
Lecę gotować rosołek
)
U mnie dziś ovufriend wyznaczyło owulację, że była 5.12, pierwszy raz zaznaczyło ciągłymi kreskami, zawsze miałam przerywanymi

Fimka niech ta torbiel szybciutko znika i zabierajcie się za staranka, następny cykl będzie wasz

Domka mocno trzymam kciuki, żeby ten śluz i inne objawy były na ciąże, jakoś mam przeczucie, że wam się udało
Lecę gotować rosołek
ADA mianuje cie moim specem od muzyki. A moze ten byłby lepszy?
ZESTAW MAŁEGO MUZYKA ORGANY KEYBOARD MIKROFON USB (3755070860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ZESTAW MAŁEGO MUZYKA ORGANY KEYBOARD MIKROFON USB (3755070860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
Ada dziekuje. Juz wiecej nie ogladam zamawiam ten pierwszy;-)
Ten drugi chyba nawet tego trybu lekcja nie mial. Super;-) ale bedzie zadowolona.
Buble trzymam &&&&
Oj mnie małpowo brzuch zaczyna bolec....;-/
Trzeba sobie tampony naszykowac;-//
Ide sie szykowac i jade na miasto;-) jak wroce to dam znac co kupilam;-) papa
Ten drugi chyba nawet tego trybu lekcja nie mial. Super;-) ale bedzie zadowolona.
Buble trzymam &&&&
Oj mnie małpowo brzuch zaczyna bolec....;-/
Trzeba sobie tampony naszykowac;-//
Ide sie szykowac i jade na miasto;-) jak wroce to dam znac co kupilam;-) papa
Ostatnia edycja:
Bellaa
Fanka BB :)
Domka Ciebie na @ nie możliwe, jak czytam twoje ostatnie objawy wszystko pasuje do ciąży, jeszcze te piersi większe, jak chcesz to sobie testuj dziś, miałaś chyba termin na dziś.
Ja temperatura taka jak wczoraj ,szału nie ma. Brzuch boli rano, potem przechodzi, zaczęły bolec piersi, i tak jak Katka swędzą mnie sutki zwłaszcza prawy.
Ja pod choinkę kupuje gitary+wzmacniacz+mikrofon, może jakąś orkiestrę zmontujemy
Ja temperatura taka jak wczoraj ,szału nie ma. Brzuch boli rano, potem przechodzi, zaczęły bolec piersi, i tak jak Katka swędzą mnie sutki zwłaszcza prawy.
Ja pod choinkę kupuje gitary+wzmacniacz+mikrofon, może jakąś orkiestrę zmontujemy
aha. Dziewczyny, ponieważ nie pokazują już tej reklamy
Coca-Cola - Coraz bliżej święta - YouTube
Po wczorajszej grypie i śnie, w którym był Dr House wyzdrowiałam i dostałam powera
Coca-Cola - Coraz bliżej święta - YouTube
Po wczorajszej grypie i śnie, w którym był Dr House wyzdrowiałam i dostałam powera
Ostatnia edycja:
reklama
Domka moja ma 3,5 roku ale nie chciala na Mikolaja nic innego tylko jakis instrument i padlo na poczatek na keyboard.Ja tez wczas zaczynalam nauke wiec stwierdzilam ze skoro chce to dlaczego nie;-) tym bardziej ze teraz widze ze sprawia jej to wielka radosc.teraz chce sie uczyc grac wlazl kotek a potem panie Janie jak na razie nauczyla sie do re mi do konca
wiec chyba na serio sie wkrecila