reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Sądzę, że sąsiadka z góry ma tych "koncertów" dość :-D
Ja wszędzie daję takie koncerty, nawet w autobusie. wystarczy, że leci piosenka która wpada w ucho ;-)
A nie każda piosenka po pierwszym razie wpadnie w ucho...

Hej hej:)

U mnie dziś ovufriend wyznaczyło owulację, że była 5.12, pierwszy raz zaznaczyło ciągłymi kreskami, zawsze miałam przerywanymi:szok: Jeżeli faktycznie wtedy była to super, bo są szanse na fasolkę:-D

Fimka niech ta torbiel szybciutko znika i zabierajcie się za staranka, następny cykl będzie wasz:tak: Czekam z niecierpliwością do wtorku na przepis na pierniczki, może w tym roku i ja zrobię:D

Domka mocno trzymam kciuki, żeby ten śluz i inne objawy były na ciąże, jakoś mam przeczucie, że wam się udało:D

Lecę gotować rosołek:))

Ada dziekuje. Juz wiecej nie ogladam zamawiam ten pierwszy;-)
Ten drugi chyba nawet tego trybu lekcja nie mial. Super;-) ale bedzie zadowolona.

Buble trzymam &&&&

Oj mnie małpowo brzuch zaczyna bolec....;-/
Trzeba sobie tampony naszykowac;-//

Ide sie szykowac i jade na miasto;-) jak wroce to dam znac co kupilam;-) papa

Ostatnia edycja:
Domka nie ma za co ;-) Dla 4- latki taki keyboard wystarczy :) dobrze, że ma mikrofon, dzieciaki lubią śpiewać :) to będzie Wam robiła teraz karaoke :-) Największa frajda dla dziecka to koncerty na święta na swoim instrumencie :-D

Domka Ciebie na @ nie możliwe, jak czytam twoje ostatnie objawy wszystko pasuje do ciąży, jeszcze te piersi większe, jak chcesz to sobie testuj dziś, miałaś chyba termin na dziś.
Ja temperatura taka jak wczoraj ,szału nie ma. Brzuch boli rano, potem przechodzi, zaczęły bolec piersi, i tak jak Katka swędzą mnie sutki zwłaszcza prawy.
Ja pod choinkę kupuje gitary+wzmacniacz+mikrofon, może jakąś orkiestrę zmontujemy :)

reklama
Domka moja ma 3,5 roku ale nie chciala na Mikolaja nic innego tylko jakis instrument i padlo na poczatek na keyboard.Ja tez wczas zaczynalam nauke wiec stwierdzilam ze skoro chce to dlaczego nie;-) tym bardziej ze teraz widze ze sprawia jej to wielka radosc.teraz chce sie uczyc grac wlazl kotek a potem panie Janie jak na razie nauczyla sie do re mi do konca :tak: wiec chyba na serio sie wkrecila

Do góry