reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny.
Jestem, jestem.
Imprezka bardzo fajna i udana.

Lisica deser wyszedl pyszny. Wszystkim baaaardzo smakowal. Dzieki za przepis ;) Mezusiowi tak sie spodobalo ze zapytal czy co weekend bede robic cos slodkiego do kawki :eek: Normalnie chlop mi sie rozbestwia :) Nastepnym razem zrobie z przepisu Fimki.

Ja kawke pije z ekspresu, najlepiej ze spienionym mlekiem, bez cukru.
Jak pracowalam na budowie pilam czarna plujke, bleee. Normalnie w dup... sie poprzewracalo :D

My na obiadek mamy nalesniki z nadzieniem z kurczaka i pieczarkami w sosie, posypanie serem i zapiekane. Zostaly z imrezki, mezus robil ;)

Juz ogarnelam domek i kuchnie. Zaraz zciagne m. z wyrka na obiadek (jeszcze dochodzi do siebie ;) ) i wybieram sie pocwiczyc na 2 godzinki bo w tym tygodniu przez przeziebienie bylam tylko raz :eek:

reklama
kobietka22niestety przyszla @ mam nadzieje ze w tym cyklu juz sie uda ;-)
Bylam u lekarza przebadala mnie zrobila wszystkie badania i stwierdzila ze nie ma zadnych przeciwwskazan wiec nie odpuszczam

podaj proszę termin @ to Cię przepiszę no i trzymam kciuki za kolejny cykl ;)
Iwonka-biedronka- ja tam Ciebie nie wklejam do poczekalni ,a nóż się przydarzy;)
Wiecie co jak się ma ovufriend to po odnotowaniu testu ciążowego otwiera się kalendarz ciąży , notuje się , info na temat samopoczucia, badań , leków przyjmowanych , na temat dziecka , jest forum też , wykresy rozwoju dziecka, wykresy wagi przyszłej mamy , cotygodniowe info na temat etapu ciąży i co on oznacza dla mamy i dzidzi fajne to , kalendarz wyznacza odpowiednią datę na pierwszą wizytę , kiedy bije już serce dziecka i je widać na usg.
Znalazłam fajną piosenkę bardzo mnie wzruszyła , pt Ja jestem - Arka Noego polecam do posłuchania jak już się zafasolkuje nawet mój mąż powiedział ,że fajna ,a on tylko lubi umc umc i garko tłuki jak to mawiam ;)

Kobietka z tego co piszesz to rzeczywiscie fajny ten kalendarz. Juz nie moge sie doczekac ;) Ja wykupilam abonament na rok i ciekawa jestem jakie beda bajery w tym kalendarzu.

Wyobraźcie sobie taką sytuację:
Mój przyszedł, ja powiedziałam Mu, że robiłam dziś test rano i jest 1 kreska i że test jest w łazience.
On poszedł po ten test i przylatuje z wielkim uśmiechem i radością, że są 2 kreski :szok: z tej radości poleciał po drugi test. mówiłam Mu, że test jest ważny do 5 minut...
Sama już nie wiem.
Przecież okres miałam 6 listopada, jest to możliwe żeby nie wykryło przez taki czas?
Bo w tym cyklu tylko z zabezpieczeniem było...
Mam tylko nadzieję, że jeśli jestem w ciąży to Fasolce nic się nie stało.

Ada przeciez dzis dopiero twoj 33dc. Jesli ovulacja sie troche przesunela to jest to mozliwe. Nie wiem jak sie zabezpieczaliscie ale ja w ciaze z prezerwatywa niezbyt wierze. Moze powtorz test rano.

Ada jezeli nie pekla to marne szanse na ciaze (tak mi sie wydaje). Niby prezerwatywa nie daje 100% pewnosci ale ja takiego przypadku nie znam.
Ze wzgledu na rtg moze lepiej zeby @ przyszla i bede trzymac kciuki za kolejny cylk ;)

reklama
Ada nie martw sie. Kobietom w ciazy przeciez tez podaje sie znieczulenie, niektore przechodza nawet operacje. A rtg na szczescie bylo zeba i wrazie czego fasolki nie przeswietlilo. Bedzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry