reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ada - a nie robiliście tak ,że troszkę bez gumki i potem dopiero gumka?Chyba tylko w takim wypadku może do czegoś dojść.Bo jeśli nie pękła, nie zsunęła się to szanse na ciążę marne raczej , w instrukcji pisze ,że po 5 minutach test wiarygodny ,a potem z biegiem czasu już nie należy na niego patrzeć bo wynik może być fałszywy.Jeśli miałaś to rtg i znieczulenie to lepiej żeby @ przyszła ,tak mi się wydaje.

reklama
Kobietka wcześniej tak robiliśmy. Poczekam jeszcze trochę. Jutro znów zrobię test.

Przed chwilą robiłam test wyszła 1 kreska, ale wiadomo, to nie poranny mocz...

Dzięki Ritta, trochę mi ulżyło...

Ostatnia edycja:
Iwonka ja dostałam jakiś fartuch, taki dziwny, jakby śliniak. Podczas RTG stałam. Aparat był ustawiony na wysokości mojej głowy...
Ja mam problemy z gumkami, też mam uczulenie.

Jak mój Daniel miał robione rtg to mnie się pytali czy w ciąży nie jestem i dali fartuch mimo że to nie ja byłam przeswietlana także się trochę dziwię Ada ze nie dostalas.

Ritta fajnie że imprezka udana i cieszę się ze banoffee smakowało :-)

Hej ja na chwilkęcze coś tam grzebie przy akwarium.
Nadusia spi ja dopiero się obudziłam usnęłam z nią bo nie chciała mnie puścic... jutro rano wsiadamy w samochód i jedziemy do lekarza, teśc się dogadał ze znajomym zeby on jutro jechał bo normalnie w tym tygodniu on powienien miec kolejkę jazdy do pracy... ale jak usłyszał ze mała kaszle to odrazu kazał mi rac samochód...
Rita super że impreza udana...:)

Ide zmolestować mąłża:D

Witam znowu.

JA na obiad spagetti.
Mam akwa 30l Agata w zeszłym roku sobie kupiła i jest super;-)

Kawe pije rano parzoną a potem rozpuszczalną z mlekiem.

Byłam w miescie kupiłam aparat,farbe do włosów i test...

Ostatnia edycja:
Fimka M mnie namowill i zatestowalam godz temu.
Pocieszam sie ze wieczorem. Moze w czwartek cos pokaze o ile @ nie przywita.
dzies 1 krecha ale sie nie poddaje;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc :)

Ja tak na szybko bo nawet nie mialam czasu zagladac :no: ! Robiłam dzisiaj test , no niestety ani najmniejszego cienia drugiej kreski :szok::szok::szok: w sumie to podejrzewałam ale nadzija była :tak: hehe ... Czekam teraz na @ i wezme tabletki od ginka i mam nadzieje ze nastepna @ przyjdzie tak jak mowil po 28dniach :-) znaczy mam nadzieje ze NIE przyjedzie, ale ze cykl bedzie wlasnie tyle trwał :tak::tak::tak:

Ja jutro do lekarza z sykiem , bo jego oczy sie nie goją wiec lekarstwo trzeba zapodać :nerd:

DOMKA - trzymam kciuki :) jestem pewna ze kolejny tescik juz potwierdzi fasoleczke :D:D:D

.... brała któraś z was CLOSTILBEGYT ? to te tabletki od ginka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry