• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczynki :-) ja wczoraj nie odzywałam się wieczorkiem bo jak tylko córa poszła spać to piekłam pierniczki.. aż do 24 mi zeszło! :szok: ale to dlatego że pierwsza tura nie wyszła nie wiem czemu :-( ale ogarnęłam temat więc będzie co przyozdabiać dzień przed wigilią.. przyjeżdżają mojego męża bratanice ubierać u nas choinkę więc muszę im jakieś jeszcze inne zajęcie dać żeby się dziewczynki nie nudziły ;-) kupiłam jeszcze takie gipsowe bombki więc farbkami też pomalują sobie ;-) niech mają radochę dzieciaki :tak:

domka następny cykl jest nasz!!!! a co za piosenki szukasz? polskie/zagraniczne? zanuć to pomożemy :-D:-D:-D
iwonka ja też czekam na jakiś przepis - może jeszcze dziś dopiekę tych pierników bo miodu mam cały słój więc starczy :-)

a ja dzisiaj pospałam do 9 - mąż wstał do małej i zabrał ją na dół żebym mogła pospać.. późneij naszykował mi śniadanko, kawcię i teraz jeszcze na komputerku siedzę bo jak to mąż nazwał "oni się przyjaźnią" :-D uwielbiam takie dni jak dzisiaj :-D
miłego dla wszystkich.. ja czekam na @ bo już mnie brzuch pobolewa :-(

reklama
Domka trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&
Ada a w jaki region planujecie jechac jak moge zapytac?
Ja tak jak Iwonka mieszkam na stale w Niemczech i nie planuje wracac do Pl
Winko tez lubie czerwone
Ja tez intensywnie szukam przepisu na jakies pierniczki swiateczne.
U mnie dzisiaj noc licha bo corka chora boli ja gardlo,glowa,katar ma spory takze co troche pobudka ale mam nadzieje ze szybko ja postawie na nogi;-)

Katka Twoje historie chyba nigdy nie przestaną mnie zadziwiać:-D Super, że się odnalazłyście z siostrą, może uda wam się odnowić relacje i znów będziecie prawdziwą rodziną, trzymam za to kciuki &&&:tak:

Domka a byłaś moim pewniakiem:( Powodzenia w tym cyklu, musi być Twój:D

Iwonka dołączam się do oczekiwań na przepis:))

-caroline- no to brawa dla Męża, spisał się:) &&& żeby @ jednak nie przyszła!

Karla21 Witaj:))

Dzieki dziewczyny.
Caroline no własnie nie wiem,raz w radiu słyszałam,polska,fajna. O świetach lub zimie. I ni cholery nie moge znalez;-)

Ogarnełam dom,wstawiłam obiad. A teraz poskładam pranie.

I relax z kawką w takiej świątecznej postaci
Zobacz załącznik 598365

Zaczełam też książke i od razu polecam "Fabrykantka Aniołków" Camilla Lackberg i wszystkie jej ksiązki;-)

@ zaczyna dac znawac ze jest,brzuch boli.
I jakies przeziebienie mnie bierze....

Ktoras pytala czy jakies wspomagacze biore ale narazie tylko kwas foliowy. Ja mam tez lekka nadwage i czytalam ze to tez moze byc powod ze nie moge zajsc w ciaze. Nigdy nie bylam jakos super szczupla. Teraz chodze trzy razy w tygodniu na zumbe troche mi shudly nogi i schudlam 4 kg. Ale plusem jest to ze jestem wysoka:-) 178cm

A ja to chyba zainwestuje w płyte chodakowskiej.
NIe wiarygodne,powiedzialam M ze jutro autobusem jade bo Agate musze zasczepic i ze szkoly ja na chwile zwolnie( osrodek kolo szkoly) a on Mowi zebym Audi wziela bo abs i lepsze opony a on moj samochod wezmie a ja szok:szok: bo nigdy nie chcial mi pozyczac

Jak ja dawno nie układałam puzzli:szok: U mojej babci jest pełno takich wielkich puzzli nawet ok. 10 000 elementów, chyba jak pojedziemy na święta to sobie pożyczę:D

Domka dba o wasze bezpieczeństwo:)

Karla 4 kg - pięknie ! I rzeczywiście jesteś wysoka a wtedy kilogramy się inaczej rozkładają i tak wygląda się dobrze.
Podaj termin @ to wpiszę cię na naszą listę.

Ja w niedziele trochę przesadziłam na siłowni i tak mnie bolą przewodziciele ud że ledwo chodzę.

reklama
Ja też z tych nie pracujących więc z nudów już wariuję, a ile można sprzątać?!:szok: Ty masz chociaż córunie to się tak nie nudzisz, ale mam nadzieję, że i ja się niedługo doczekam i będę tylko wspominała czasy kiedy nie miałam co robić:-D

EDIT: Dziewczyny da się zrobić, żeby wykres z ovufriend wyświetlał się w sygnaturce na bieżąco?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry