reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Inis - Szacunek dla Twojej mamy. Masz rację we dwójkę jest ciężko, a w pojedynkę ciężej, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, na przykładzie samotnych mam możemy dostrzec jak silnymi babkami niektóre są/potrafią być. W każdej sytuacji można się odnaleźć tylko że na to potrzeba czasu, jedni potrzebują go więcej drudzy mniej, a trzeci wcale go nie mają i odrazu muszą działać.
No i głowa do góry, czasami są takie dni, że od tak po prostu wszystko nas drażni i dołuje i nie mamy ochoty zupełnie na nic, ale pomyśl sobie o rzeczy która Cie zmotywuje aby mieć uśmiech na twarzy i która wpłynie pozytywnie na Twój nastrój.
Może zrobić coś dla Ciebie co Cię zrelaksuje i odpręży?

Anulka - dobrze, że kontrol wporządku i ciśnienie też, pozytywna energia na dalszą kontrole.
Jak to babcie.. Pamiętam jak moja *mimo że mała już nie jestem, sie cieszy kiedy mnie widzi, nacieszyć się nie może..:-)

reklama
Blueberry - dziękuję za motywację :tak: dziś chyba taka pogoda, że nie dla mnie. Szaro, mgła, co chwile deszcz, mokro i zimno... brr. Jedyny plus dnia to taki, że Luby dziś wcześniej wróci z pracy, więc mnie ktoś przytuli hehe:) Chociaż nie jestem pewna czy powinnam się cieszyć bo zapowiedział, że wraca wcześniej bo chce o czymś ze mną poważnie porozmawiać... nie mam pojęcia o co chodzi ale już wiem, że to nie moja ręka! :-D

Inis - Tu pogoda też jest okropna, bez zmian tak jak pisałam wcześniej.
Ja dziś nie wiem w jakim humorze jestem, sama nie wiem co mam już myśleć, a myśli kłębią się w głowie, ale narazie muszę zamknąć okno, bo chyba za mocno wyziębiłam mieszkanie..:confused2:
Te poważne rozmowy, nigdy nie wiesz czego po nich można się spodziewać, obyś miała miłą rozmowę. :)

Ps. Momentalnie teraz wyszło piękne słońce, i dało trochę światła na te ciemne myśli! :)

Ostatnia edycja:
inis, blue jakie macie śliczne suwaczki :-) Blue piękne motto.

Podglądam wykresy dziewczyn na forum i niektórym II kreseczki wychodzą już w 10-12 dniu po owu. Zaczyna mnie kusić żeby za testować wcześniej. A tak się zarzekałam :-D

Ritta - dziękuję. ;-) Tak jak i Ciebie kusi, tak i mnie. Ja mam cicha nadzieję, że uda mi się wytrzymać do końca "MAM NADZIEJĘ" ;D
I w sumie mój Luby sprowadza mnie na ziemię. Bo wczoraj mu wspomniałam, że może o dwa dni szybciej zrobie, bo te testy tak mnie kuszą, a ta niewiadoma dobija, to on oczywiście na to, że tez pragnie tych dwóch kreseczek, ale może watro poczekać do dnia spodziewanej @ i wtedy zrobić, aby za szybko nie było? Na to ja, że ma rację (chociaż przyznam, że w myślach mu jej nie przyznałam) ;D Zobaczymy jak to będzie.. Czy nie skuszę się aby chociaż o dwa dni szybciej nie sprawdzić.

Uciekam kobietki. :) Do usłyszenia!

Ostatnia edycja:
Hej-ho! Widzę, że jesienna chandra dopadła w końcu nas wszystkie. Część wczoraj, a część dzisiaj :baffled:
Na pocieszenie polecam moją piosenkę-poprawiacz-humoru. Koniecznie obejrzyjcie z teledyskiem, a później... można skakać razem z wykonawcą ;) Mój humor dziś lepszy, jutro już piątek i weeeekend! Nie mogę się doczekać.

MIKHAEL PASKALEV - I SPY - YouTube

Poza tym u mnie dziś pojawił się lepki śluz. Pewnie to początek II fazy i znak, że ovu się zbliża. Dni płodne już od niedzieli...
Ale się spinam! :eek:

Amaliee tez myslalam o tym jak podolamy...tyle ze wiele rzeczy po Fabim mam taki plus...
Dziewczyny usmiechac sie prosze nie smucic;)

Znalazlam taka reklame na jakiejs stronie jak zaplanowac plec dziecka po tym przychodza maile uwierzycie ze jesli chce sie chlopca to dobrze jak kobieta ma orgazm bo wydzielina ktora sie produkuje przy orgazmie sprzyja plemnikom...a na dziewczynke lepiej nie miec hihi(nigdy o tym nie slyszalam)

Szkoda ze ja nie widze waszych suwaczkow(korzystam z telefonu)napewno piekne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. A ja tym razem dol z powodu pracy :( Kierownikowi wydaje sie ze wszystki rozumy pozjadal. On pracuje w dziale od niecalego roku a ja 4 lata. Ale przeciez wie lepiej. Szkoda gadac.
Czasem mysle ze jak zajde to odpoczne od tego szalenstwa. Sory za smecenie.

Anulka moj m. przy starankach mowil ze musze miec orgazm bo tak podobno sie latwiej zachodzi :) Tylko ze ja chce dziewczynke ;)

Ostatnia edycja:
Fimka
Obejrzałam do końca, namalował się uśmiech, i w sumie przypomniałaś mi że zawsze jak będę mnieć ciemne myśli to puszczę sobie moją ulubioną muzykę. :)

Amaliee
nie mam jeszcze dziecka, ale przed naszym pierwszym nad którym teraz się staramy i czekam jeszcze 11 dni na sprawdzenie przyznam, że też miałam obawy. Ale po przemyśleniu, że dach nad głową mam, pracę mój mąż ma ja dorywczo pracuje, na pieniądzach nie śpimy, ale starcza, to uważam że nie mam czym się przejmować. Niektórzy mają ciężej i są szczęśliwi i dają radę mając dzieci.
A najbardziej powera mi daje to że mogę dać nowe życie..
Zobaczysz wszystko się ułoży, i nie myśl negatywnie bo to też nakręca złe myśli i zamartwianie się.

Anulka
a ja czytałam że jak się chce dziewczynkę to najlepiej przytulać się przed owulacją, a w czasie owulacji starać się o chłopca..

Ritta
Ja odeszłam z pracy pół roku temu ze względu na szefa. Wykańczał mnie psychicznie. Ciągle było źle, jak było wszystko dobrze zrobione było źle a jak było źle to było jeszcze gorzej. :/
Prawie się wykońcxyłam, aż w końcu odeszłam. Teraz pracuje dorywczo, trochę własne zlecenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Poza tym u mnie dziś pojawił się lepki śluz. Pewnie to początek II fazy i znak, że ovu się zbliża. Dni płodne już od niedzieli...

coś tu się zamotało :-) II faza to druga część cyklu, ta po owulacji, co do śluzu to lepki śluz nie zwiastuje owulacji, lepki jest kilka dni po zakończonej @ i po owulacji, zwiastunem owulacji jest rozciągliwy śluz, podobny do surowego białka jajka.

sorry, że się wcinam ale musiałam to sprostować ;-)

ja czekam na owulację, i czekam... i czekam... a jej nie ma... śluz piękny ale co z tego jak temperatura nie chce skoczyć... wrrr... za sugestią gina odstawiłam na kilka dni Gynalgin bo byłam pewna, że owu będzie przedwczoraj / wczoraj a tu duuupa, no i nie wiem czy brać Gynalgin i odpuścić całkowicie ten cykl czy nie brać i czekać na owu.

co do planowania płci, to niby jest taka teoria, że jak na dziewczynkę to kilka dni przed owu, a na chłopca to w owulację ale ja ostatnio w to zwiątpiłam, na innym wątku dziewczyna idealnie wstrzeliła się w owulację, zaszła, Gin na usg powiedział, że będzie chłopiec, potem dziecko tak się układało, że nie było widać a tydzień temu synek ''zamienił się'' w... córeczkę :szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry