blueberrry
Szczęśliwa :)
Inis - Szacunek dla Twojej mamy. Masz rację we dwójkę jest ciężko, a w pojedynkę ciężej, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, na przykładzie samotnych mam możemy dostrzec jak silnymi babkami niektóre są/potrafią być. W każdej sytuacji można się odnaleźć tylko że na to potrzeba czasu, jedni potrzebują go więcej drudzy mniej, a trzeci wcale go nie mają i odrazu muszą działać.
No i głowa do góry, czasami są takie dni, że od tak po prostu wszystko nas drażni i dołuje i nie mamy ochoty zupełnie na nic, ale pomyśl sobie o rzeczy która Cie zmotywuje aby mieć uśmiech na twarzy i która wpłynie pozytywnie na Twój nastrój.
Może zrobić coś dla Ciebie co Cię zrelaksuje i odpręży?
Anulka - dobrze, że kontrol wporządku i ciśnienie też, pozytywna energia na dalszą kontrole.
Jak to babcie.. Pamiętam jak moja *mimo że mała już nie jestem, sie cieszy kiedy mnie widzi, nacieszyć się nie może..:-)
No i głowa do góry, czasami są takie dni, że od tak po prostu wszystko nas drażni i dołuje i nie mamy ochoty zupełnie na nic, ale pomyśl sobie o rzeczy która Cie zmotywuje aby mieć uśmiech na twarzy i która wpłynie pozytywnie na Twój nastrój.
Może zrobić coś dla Ciebie co Cię zrelaksuje i odpręży?
Anulka - dobrze, że kontrol wporządku i ciśnienie też, pozytywna energia na dalszą kontrole.
Jak to babcie.. Pamiętam jak moja *mimo że mała już nie jestem, sie cieszy kiedy mnie widzi, nacieszyć się nie może..:-)
dziś chyba taka pogoda, że nie dla mnie. Szaro, mgła, co chwile deszcz, mokro i zimno... brr. Jedyny plus dnia to taki, że Luby dziś wcześniej wróci z pracy, więc mnie ktoś przytuli hehe