reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No raczej tyle testow nie na obcji bys felernych. Heh
Ale w razie co staraj sue zbyt jeszcze nie cieszyc bedziesz miala duzo czasu na radosci kochanie:-) ja niestety nie wien czy test ciazowy moze byc pozytywby z jakiegos innego powodu. :-(

Katka a załatwiłabyś lekarza na dziś czy jutro, bo jakby cie umówili to może się umów, chociaż z drugiej strony jakby to była wczesna ciąża to też nie wiadomo czy już jest widoczna. Cos jest na rzeczy i też byłabym cała w nerwach z tej nie wiedzy, sama nie wiem co ci doradzic.

Katka spokojnie. Ja juz pisałam ze w pierwszym cyklu tak sie nastawiłm ze miałam objawy iscie ciążowe,mdłosci i wszystko nie chc emi sie wypisywac. Zapisz sie na spokojnie do dzina. Albo wez od meza kase i powiec ze chcesz sie przebadac. Dziewczyno zeschizujesz nam tu.

O ja se przypomniałam ze w 1 cs miałm takie mdłosci ze M musial mi imbir kupowac;-) teraz sie z tego smieje i zadnych objawów z ciążą nie łącze;-)

Katka spokojnie. Ja juz pisałam ze w pierwszym cyklu tak sie nastawiłm ze miałam objawy iscie ciążowe,mdłosci i wszystko nie chc emi sie wypisywac. Zapisz sie na spokojnie do dzina. Albo wez od meza kase i powiec ze chcesz sie przebadac. Dziewczyno zeschizujesz nam tu.

O ja se przypomniałam ze w 1 cs miałm takie mdłosci ze M musial mi imbir kupowac;-) teraz sie z tego smieje i zadnych objawów z ciążą nie łącze;-)

Ty miałaś objawy ale test miałaś negatywny sama tak napisałas. a JA mam pozytywne

Amaliee może to i lepiej jakby wam nie wyszło w tym cyklu, przez te leki, tak to byś się później zamartwiała czy nie zaszkodziły fasolce:) Ale w sumie póki @ nie ma to jeszcze nic nie wiadomo:))

Zdarza się, że jajniki bolą w drugiej fazie cyklu i jest to absolutnie normalne, ale może też świadczyć o jakiś dolegliwościach, tak wirtualnie to nikt nie postawi diagnozy:)

reklama
... przepraszam, że wcinam się w temat, z ookatkaoo znamy się ze styczniówek 2011, chciałam Ci napisać, że jedyne co możesz zrobić to betahcg w odstępie co 48 i to będzie na tym etapie najbardziej wiarygodne czy ciąża rozwija się prawidłowo, powinna przyrastać o min 66% co 48h, ja jestem świeżo po ciąży pozamacicznej i też miałam objawy iście ciążowe, mdłości, bolały mnie piersi no i @ brak, testy wszystkie pozytywne, a jednak ciąża umiejscowiła się w jajowodzie :sorry2: tylko właśnie betahcg jak badałam to już wiedziałam, że coś jest nie tak, ja badałam w pon, środę i pt, kolejne wyniki to 100,4 ; 109,8 ; 365 ; ważny jest przyrost

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry