reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witzm się i ja
Za oknem słońce, a mną trzęsie - coś czuję że będę chora. Mała jeszcze śpi, ale niedługo trzeba ją będzie z łóżka wygonić, bo ja na 13:30 do pracy.

Ashle - trzymam bardzo mocno &&&&
Katka - po wizycie daj nam od razu znać. A co do wyjadania słodyczy małej - też mam taką tendencję, zwłaszcza przed @, a mój mąż mówi że to dla dobra małej, coby jej się szybko zęby nie popsuły:-D

Iwonka a może będziecie mieli psikusa i szalejąc w sylwka za 9 miesięcy się okaże, że trzeci synuś hehe:))

Katka miałaś chyba dość późno owulkę, ale myślę, że lekarz powinien już coś widzieć:) &&& żeby już było serduszko:tak:
Przepisać Cię na wątku prywatnym do zafasolkowanych??:)

Buble nigdy nic nie wiadomo.
Ja osobiscienie wierze w takie staranka na chłopca czy dziewczynke,dla mnie to troche naciągane takie

Ostatnia edycja:
helou

To juz moje trzecie dzisiaj podejscie tutaj,co chce napisac to mnie wywala albo zjada posta

Bylismy w sobote na weselu,jeszcze mnie dzisiaj nogi bola bo naskakalam sie jak pchla.

Iwonka-ja tez chyba bede miala owu w sylwestra.Ciekawe czy cos sie z tego uda.

Anulka-powodzenia.

Katka-kciuki za wizyte.

Lisica -fajny masz wykresik,moze jednak cos?

katka na pewno będzie widac, ja byłam teraz w 5 tygodniu i 6 dniu i widac zarodek miała 3 mm, niestety serduszka jeszcze nie, powiedziała mi że to zwykle od 7 tygodnia, ale wszystko zależy jak owulacja, zagnieżdżenie. Ciążę będzie widac, a myślę że pykające serce też zobaczysz.

Kurde ja bardzo bym chciała żeby było już coś widać... ale o dziwo dziś nie wymiotowałam...może dlatego że dopiero teraz wmusiłam w siebie śniadanie. :baffled::szok:

reklama
witajcie kobietki

Katka - mega gratulacje:) fajnie , że jednak się udało:) czekam na relację z wizyty:)

U mnie @ pewnie wkrótce- tempka spada więc mogę mięć szalonego sylwestra razem z nią:( piersi mało co mi nie rozerwie:( ból niesamowity nawet nie dał mi pospać w nocy:(

pozdrawiam i mega &&&&&&&&& :)

Do góry