reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie ! Na bieżąco sprawdzam co u Was słychać
Katka - bardzo się cieszę !!! w czwartek czekamy na relacje sądze że będzie już zarys echa płodu :)
Bella - super że mdłości nie męcza i nie wymiotujesz :)
U mnie w wigilie pojawiło się delikatne plamienie dopiero za 4 dni rozkręcił się okres także zdycham krwi mam tyle ze jestem w szoku wykończę się już nie mam siły . To drugi cykl starań a ja już jestem załamana w pierwszej ciązy nie było problemów widocznie tak już jest :)

Co dziś dobrego robicie na obiadek bo pomysłów brak :))

reklama
paulamc nam się udało w trzecim cyklu, a ginekolog powiedziała że to bardzo szybko, także głowa do góry kochana.
A obiadek właśnie zjadłam z chłopakami barszczyk zabielany z ziemniakami, uwielbiam oni zresztą też.

Pąąąąąączkiii.....mniam:D:D

A ja czekam bo dziś może będą już nasze zamówione fotele w Bodzio a jak nie dziś to dopiero po Nowym Roku, mają dziś dzwonić...

Ja dziś pomidorówka, i ziemniaczki z rybką i kapusta:D szybki obiad, nie mam weny...znów śpiączka mnie łapie, ale ja jak śpię w dzień to później jeszcze bardziej zmęczona jestem:D

Dziekuje za slowa otuchy wiem ze sie nie powinno nakrecac i myslec ale sie nie da dostalam od tesciowej kocyki i buciki a za tydzien poronilam i
co zagladam do szafy i to widze to szlak chce mnie trafic i te ciagle pytania czy juz moze jestem w ciazy kiedy bedzie babcia doprawadzaja mnie do ruiny psychicznej ehh.
Bella dziekuje za pomysl z obiadkiem narobilas mi ochoty hihi

paulamc teściowa powinna miec trochę więcej taktu, zwłaszcza że jest kobietą i powinna wiedziec że zajście w ciążę nie jest takie hop siup a poza tym poroniłaś to już w ogóle nie powinna wypytywac. A kocyk i buciki schowaj albo wywieź gdzieś do mamy żeby nie patrzec. Dlatego jestem przeciwna kupowania takich rzeczy bardzo wczesnie. Przerabiałam to w pierwszej ciąży, ledwo powiedziałam teściowej a ona ciągle mi coś przynosiła, a ja na dno szafy, potem mąż powiedział żeby już nic nie przynosiła, i przestała.
katka ja też tak mam z tym spaniem.

Bella no wlasnie na dodatek bylam juz wtedy na potrzymniu lezac ciagle i krwawiac a ona mi z kocykiem wyskoczyla lezalam i plakalam bo czulam ze trace moje malenstwo. Doszukuje sie we mnie chociazby cienia podejrzenia ze ukrywam teraz ciaze odmowie lampki wina juz zaczyna swoje :) masz racje schowam wszytko na dno szafy
Iwonka my kobiety takie juz jestesmy ale bedzie dobrze tak jak powiedzialas

Ja tez mam dzisiaj ziemniaczki, rybke i salatke z czerwonej kapustki bo bardzo ja lubie ;-)
Iwonka ja tak wlasnie podchodze w tym miesiacu kompletnie na luziku...zobaczymy czy zadziala:-D
Iwonka a wiesz ze ja czasem tez o tym mysle ale sokojnie damy rade:tak:

Iwonka racja gena sie nie wydlubie hihi

Przepraszam za marudzenie nie mam sie komu wygadac meza tez nie chce ciagle obarczac rozmowami o dziecku bo to ciezki temat on bardzo chce stara sie no ale na wszytsko jest jakos odpowiedni czas i pora
Takze daje na luuzz bo juz nie mam sily

reklama
paulamc ja już się uda, to ja bym teściowej nie mówiła od razu. U mnie wiedzą siostry, mama, i mąż a reszta się dowie jak obróci się na 4 miesiąc, z tymże może byc ciężko, bo ja nie mam mdłości, nie wymiotuje, więc już przybieram na wadze, więc nie wiem czy cały trzeci miesiąc ukryje.

Do góry