Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lisica stalowe nerwy masz, ale Domka ma racje może lepiej poczekac, choc ja bym pewnie zatestowała, ale poczekaj jak masz później żalowac, nie namawiam nie chcę żebys pospuła sobie humor jutro Sylwester.
Iwonka biedronka kochana my caly dom mamu do remontu. Tzn dostalismy w surowym stanie zrobionyvz zewnatrz , z kominkiem w salonie i dwie laziebki prawie zrovione reszte robimy po trochu.
I jak dziewczynki samopoczucie przed jutrzejszym dniem? Jak sobie pomysle ze to juz nowy rok nowe postanowienia nadziwja ze wreszcie skonczy sie ten pechowy trzynasty :-) to w sumie mordka mi sie
cieszy, siedze sobie i popijam goraca czekolade ostatnia nocka meza nienawidze jego nocek eh no coz
A co do testowania to jestem do tego pierwsza juz pani w aptece jak.kupuje test dziwnie sie usmiech hihi