Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Monarti nie jestem specem ale wiesz temperature masz ładną;-) A póki @ nie ma jest nadzieja;-)Trzymam mocno &&& A w sylwestra w tv mówili ze w tym roku 2014 ma byc wysyp dzieci;-)
Domka z tym wysypem masz chyba rację, u mnie w rodzinie jest nas 5 kuzynek w ciąży, ja na razie mam ostatnia termin a ile jeszcze wyjdzie do końca roku jeszcze trochę zostało. Aschlee czekamy........... Lisica, Monarti nadzieja wciąż jest.
pozostaje mi tylko żyć nadzieją a lewy jajnik daje o sobie szczególnie znać. zobaczę jutro robiłam test quixx duo 25 mIU/ml HCG- testowałyście nim kiedyś ?
ja do tej pory tez używałam bobo-test, pre test a ostatnio kupiłam nawet na allegro za 1 zł szt. jednak średnio im wierzę, wiec wybrałam się do apteki i Pani farmaceutka podała mi ten duopack...
LISICA- ja tez już zabezpieczona nerwicy można się nabawić