reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aschlee to nie trucie tylko rozmowa :tak:
Skoro byłaś niedawno u gina i Ci powiedział, że wszystko w porządku to musi być w porządku. Może Fasolka nie chce Ci jeszcze pokazać, że jest :tak: Jakby co przejdź się do gina, niech da Ci lutkę. Wywoła @, a gdyby była Fasolka to nie zaszkodzi. Przecież lutka jest też na podtrzymanie. Zrelaksuj się, wyjdź na spacer, to też pomaga. Jesteś bardzo spięta i przygnębiona a to nie pomaga.

Aschlee - na spokojnie. Przypomnij sobie jak Anulce nie wychodziły testy dlugo... a Katce nawet beta nie wyszła a jest okej wszystko :) testy to nie wszystko, nie masz @ nadal więc poki co jest POZYTYWNIE. Ile to już dni spoznienia? 5? I jeden pozytywny test masz zaliczony :) ja na Twoim miejscu wkurzylabym sie, poszła kupic 5 testów różnych firm, zabunkrowala się w wc i robila az do porzygania - tylko po to, zeby przekonac się co i jak. Albo od razu na bete. Nie ma się co dolowac - pierwsza lepsza nastolatka, jakby się okres tyle czasu spoznial, wieszialaby juz na 100% ze ciąża :D

Domka no-frost sa bardzo oszczedne i jako byla posiadaczka no-frost mowie szczerze niczego nie wysusza!!! ;) Nie wiem kto takie glupoty wymysla ;)

Aschle
truj, placz, krzycz tutaj jesli musisz!!! Od tego jestesmy zeby sie wzajemnie wspierac!!!

Inis oj tak masz 100% racji :)

edit: zasiedzialam sie, znowu... ide wkoncu na sniadanie ;)

Ostatnia edycja:
Aschlee pojutrze kubeczek i do dzieła. Będą 2 krechy :tak:nie myśl o @, nie myśl o ciąży. Zrelaksuj się.
Poza tym każdy organizm i każda ciąża jest inna. Jednej wychodzi w dniu spodziewanej @, innej po tygodniu. Może organizmowi poprzesuwały się dni? Było później zagnieżdżenie? niekoniecznie musi organizm dawać o tym znać. Ot, taką niespodziankę chce zrobić ;-) moja znajoma w 5 miesiącu ciąży dowiedziała się, że będzie mamą.

Ostatnia edycja:
reklama
A co myslicie o sprzecie agd samsung??? Bo my wlasnie tej firmy lodowke chcielismu..

Ja sie wkoncu za sprzatanie musze zabrac bo syf a poten bede czytac blogi kobiet w ciazy i mam:-) takie mam zrycie:-) jak nie gazetki to blogi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry