Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyobrażacie to sobie? masakra , czyściła taki ostrym haczykowatym czymś i potem płukała to wszystko jakimś roztworem trwało to 10 minut najgorsze 10 minut w moim życiu , włożyła lekarstwo i kazała przyjść dziś do kontroli , wczoraj przeszło mi i nie bolało oraz się najadłam normalnie, dziś poszłam do kontroli i okazało się ,że jeszcze troszkę trzeba oczyścić , tragedia ból gorszy niż wczoraj , znowu lekarstwo jak się nie unormuje to w poniedziałek do kontroli ponownie , ledwo żyję i to mój 20dc nawet nie miałam głowy żeby o tym myśleć , dopiero dziś się zorientowałam ,że to już ten dzień cyklu , no i 11 listopada będę miała zabieg usunięcia dziąsła z nad zęba mądrości bo nie wylazł jeszcze cały ( nie ma tak dobrze) no to idę doczytać i zerknąć na naszą listę pozdrawiam Was serdecznie 
Macadamia witaj![]()
Opowiedz cos o sobiei kiedy spodziewasz sie @ to dziewczynki zapisza cie na liste
![]()
), na co dzień pracuję w wydawnictwie, o tak w skrócie 

Witam Kobietki
Piszecie o planach na weekend ... no ja jutro dniówka w pracy od 9-17 a w niedziele na kawke do znajomych. Dzisiaj jeszcze troche "prac domowych" i dzień dobiegnie końca...
Juz chyba sie pogodziłam z myslą ze szanowna @ juz nadchodzi i wnet od nowa starania ! Testy na allegro juz zamowione . Eh... Trzeba walczyc, spróbuje tym razem podejsc do tego z wiekszym dystansemzobaczymy jak mi to wyjdzie ;-)
Macadamia witaj kochanapowodzonka !!!
Sciskam Was wszysktie kochane ! DAMY RADE![]()
aha dajcie mnie gdzies do poczekalni czy cos takiego hehe :-):-)

Macadamia- ??