reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny niestety w tym miesiacu sie nie udalo.Dzis dostalam @Zobacz załącznik 602268 rainbow_dash_sadface_by_iks83-d4nw9vj.gifZobacz załącznik 602273

Załączniki

• rainbow_dash_sadface_by_iks83-d4nw9vj.gif
    rainbow_dash_sadface_by_iks83-d4nw9vj.gif
    47,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Kobietka nieładnie się zachowali. Cóż, niekiedy nie warto pomagać. Ludzie są egoistami. Ale żeby Twój Mąż wiedząc o tym, że jesteś w ciąży i masz problemy ze zdrowiem w taki sposób się zachował to nie do pomyślenia. Przecież On Cię powinien wspierać. Niech nie patrzy na to, że przychodzisz do Niego z prośbą o pomoc, bo- litości- On jest Twoim Mężem i to jest Jego obowiązek, żeby Ci pomóc! Ignorując pokazał jakim jest człowiekiem, nie wiem, chciał się popisać, że jest panem i władcą, a Ty masz wokół wszystkich skakać? Teściowa, no rozumiem, bywają złośliwe, ale Mąż? On Cię powinien na rękach teraz nosić! Jesteś kobietą która jest z Nim w ciąży, to także Jego dziecko, więc powinien zadbać o Ciebie. Dobre samopoczucie mamy to zdrowe dziecko. Przepraszam, że tak najechałam na Twojego Męża, ale nieładnie się zachował :no:
Ile osób wie o ciąży?
Wiesz co Ci radzę? wrzuć na luz :tak: SPA, dzień tylko dla siebie. Bo nie jesteś robotem by wszystko robić a inni będą Ci tylko rozkazy stawiać :wściekła/y:
Muzyka klasyczna, Męża wyrzucić żeby sprzątał i dzień tylko dla Ciebie. Należy Ci się. A jak ktoś się będzie czepiać, że nic nie robisz, to powiesz, że wzięłaś urlop od pracy ;-)

Aschlee jak nie w tym to następnym, nie myśl o tym <przytula>
Głowa do góry :) będzie dobrze :) :*

Ostatnia edycja:
hej

ja nadal @ brak. test negatywny, temperatura nadal ta sama co wczoraj.jednak nie liczę na ciąże

brzuch boli, czuję mocne kłucie lewego jajnika:/ jeśli do wtorku nie dostanę @ idę do gin

Aschlee- następnym razem się uda:)

pozdrawiam

No nerwy mi za chwilę puszczą!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rachunki niezapłacone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 01.12.2013 i 31.12.2013 za wodę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tata olał nawet to! Ale mu awanturę zrobię! niczym się nie przejmuje! niczym! znalazł sobie kobietę, mieszkanie traktuje jak hotel, ignoruje rachunki, bo wszystkie są na mnie!:no:
I o tym właśnie pisałam! Faceci są do kitu! To ten rachunek już był wystawiony, tylko on może go zapłacić, bo ma przed pracą i zdąży.

Aschlee - przykro mi kochana tulę cieplutko ;* trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bubbles , Ada dzięki dziewczyny ;*
Ada - mnie się wydaje ,że przed nowym gościem chcieli się popisać , bo mąż mojej kuzynki jest taki ,że jego kobieta musi liczyć sama na siebie mają troje dzieci i ona sama się nimi zajmuje nawet jak on jest w domu , w ogóle jej nie pomaga ,a przynajmniej jak ja jestem to widzę ,że ona wszystko robi sama , pracuje na nocki , zajmuje się domem, dziećmi , gotowaniem , praniem i zero pomocy , może chcieli pokazać i mój mąż i szwagier ,że oni są macho i nie pomagają kobietom ,albo chcieli się popisać jeden przed drugim wariata strugali chyba bo innego wytłumaczenia nie ma, dopiero jak kuzynka z mężem odjechali to mój mąż i potrafił napalić w piecu u nich bo przecież nie miał kto , i potrafił mi nawet śniadanie zrobić nie wiem czy to wódka im rozumy pomieszała czy co , ale jak zaczęłam płakać to powiedział ,że mi tylko kłody pod nogi rzucał i dopiero teraz to widzi ,a ja jemu powiedziałam ,że skoro nie umie docenić żony to będzie sobie sam obiady gotował , sprzątał i pranie robił i niech nie myśli ,że z nim tam pojadę na dłużej , wolę już pojechać na herbatkę i wrócić do domu , nie potrzebuję ich łaski i nie będę im też wytykać wszystkiego bo nie chcę się kłócić , też jestem ciekawa czy jak moje dziecko się urodzi to będą mnie pomagali w co wątpię dlatego myślę o sobie od tej pory i jak tam pojadę to palcem nie kiwnę,a jak o pomoc poproszą to powiem ,że mnie nikt nie pomaga jak potrzebuję więc niech sobie sami radę dadzą i kropka;)

Kobietka faceci są z innej planety, Mają inny tok rozumowania:sorry: Im trzeba napisać czarno na białym czego od nich oczekujemy a i tak zapomną to przeczytać albo zapomną o tym co czytali i tak w kółko :sorry: To są takie dziwne stworzenia, które myślą, że ich rola kończy się na samym spłodzeniu dziecka a cała reszta to nasza sprawa. Oczywiście są wyjątki- mężczyźni których Natura obdarowała instynktem ojcowskich, który się miesza z instynktem matczynym.

Ja sobie dziś zrobię tak: posprzątam tylko mój pokój, wezmę prysznic, włączę film "Narzeczony mimo woli", zjem budyń i kaszkę, przykryję się kocykiem i niech żaden facet mnie nie zaczepia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry