Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez myslalam o jakims wypadzie na sklepy bo nuda....ale uswiadomilam sobie ze dzis niedziela wiec wszystko pozamykane i coz dalej trzeba siedziec w domu do tego jeszcze zaczelo padac
Aschlee - podawałaś termin @ ? przeoczyłam?Jeśli tak to napisz mi na pw tam na pewno nie umknie mi. Paula - a jak u Ciebie z terminem @ ?przez te krwawienia pewnie nie wiesz sama kiedy?
ja się najadłam , mam nadzieję ,że się papu przyjmie bo śniadanko oddałam.
Witam wszystkie starające się jak i szczęśliwe już mamusie
Wraz z mężem chcemy zacząć starania... Jutro biorę ostatnią tablete anty (ponieważ mój gin przepisał mi badania do wykonania przed zajściem i zaproponował żebym jeszcze jedno opakowanie wzięła) w związku z czym mam pytanie kiedy zaczełyście starania po ostatniej tabletce, odczekać kilka cykli czy od razu brac sie do dzieła ?? Gin nie mówił nic o żadnych przeciwskazaniach - żeby od razu, ale jestenm ciekawa jakie są wasze opinie na ten temat?? Pozdrwiam :-)