• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam wszystkie starające się jak i szczęśliwe już mamusie :)
Wraz z mężem chcemy zacząć starania... Jutro biorę ostatnią tablete anty (ponieważ mój gin przepisał mi badania do wykonania przed zajściem i zaproponował żebym jeszcze jedno opakowanie wzięła) w związku z czym mam pytanie kiedy zaczełyście starania po ostatniej tabletce, odczekać kilka cykli czy od razu brac sie do dzieła :) ?? Gin nie mówił nic o żadnych przeciwskazaniach - żeby od razu, ale jestenm ciekawa jakie są wasze opinie na ten temat?? Pozdrwiam :-)

Bella własnie jak wrociłąm to na allegro patrzyłąm.I faktycznie wybór duży i ceny lepsze. Teraz na necie bede zamawiac.

Ja zaszlam w 2 cyklu po odstawieniu:)) jezeli gin nie widzi przeciwwskazan to starajcie sie od r razu:))

Domka jak chodzi o ksiazke to czytam stukostrachy Kinga ale wiekszosc czasu dzis spedzilam przy mojej ulubionej encyklopedii medycznej conieco sobie przypominajac;-) Jakas nowa ksiazka Kinga sie pojawila Doctor Sleep ale jeszcze nie czytalam nastepna w kolejce jest Rytual Mastertona

Ostatnia edycja:
reklama
Eh prawie caly dzien przespalam troche lepiej brzuch ciagle noli
Kobietka masz racje nie wiem co i jak wstaw mnie do poczekalni niestety
Ada a Ty jak sie czujesz?
Bella a Wy jak sie czujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry