reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie kochane!!
Nie pisałam, bo cholernie głowa mnie boli do zerzygania.. :/
Sen tez nie pomaga, a przez ten ból nie mogę jeść.. :/

Słuchajcie dziewczyny byłam w aptece i tu mi kobietka poradziła tabletki paracetamol 200 mg (najlepiej dwie wziąć) trochę sie boję, ale kur*a tak boli, przepraszam za wyrażenie. :)

Magda trzymam mocno kciuki!!!!!!! &&&

Witajcie kochane!!
Nie pisałam, bo cholernie głowa mnie boli do zerzygania.. :/
Sen tez nie pomaga, a przez ten ból nie mogę jeść.. :/

Słuchajcie dziewczyny byłam w aptece i tu mi kobietka poradziła tabletki paracetamol 200 mg (najlepiej dwie wziąć) trochę sie boję, ale kur*a tak boli, przepraszam za wyrażenie. :)

Magda trzymam mocno kciuki!!!!!!! &&&

Kobiety w ciąży moga brac paracetamol, ale jak się boisz to wez jeden, jak masz to mozesz amol w skronie wetrzec

Domka12, dziękuje za szybką odpowiedz. Zaraz poszukam w apteczce czy mamy jeszcze amol. :)

Nawet byłam na spacerze, ale tylko na chwileczkę pomogło :)

Blue - moja sasiadka w ciąży brała paracetamol, ginekolog jej przepisał na migreny. Może jak się obawiasz to zadzwoń na dyzurna izbe przyjęć w Twoim mieście? Tam dostaniesz pewne info :)

Magda - trzymam kciuki. Napisz z samego rana co i jak :)

reklama
Inis - wzięłam jedną tabletkę. Dzięki że mi podpowiedziałaś. Trochę wyprzedziłam wcześniej i dzwoniłam do przychodni wieczornej (bo tu to albo do szpitala sie dodzwonię, albo do takiej przychodni co ma godziny otwarcia wieczorne) i mi powiedzieli ze mogę wziąć nawet dwie przy silnym bólu, ale wolałam tez Was zapytać. Wzięłam jedną.. I szukam tego amolu.. :)

Domka12 - kawa.. Może i bym wypiła..
W sumie mnie może bolec głowa bo wczoraj był ten huragan (53m/s - a bałam się jak głupia) u nas.. I może przez ten wiatr tak sie okropnie czuje.. :/

Inis - dokładnie, spać to ja nie mogłam chociaż na 20 min oko mi sie zamknęło.. A jak sie otworzyło, to znów mi sie żyjąc z bólu chciało.
A pulsuje tylko ten ból w lewej skroni.. Prawa skron jest posłuszna.. :)

Do góry