reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Slyszalam wlasnie ze w Norwegii to juz prawie wcale a jak jest to ceny z kosmosu.I w Danii podobno to samo

reklama
Ło matko witam was.
Godzine czasu już was czytam bo mi net zamula dzis cos.

Caroline-buty kupiłam w daichmanie za 139zł.
Buble-przykro mi ale jestem pewna że na święta wszystkie zaciążymy;-) ja popieram pomysł z grupą bądz wątkiem dla nas;-)
Katka-polecam tampony z biedronki,sa tanie jest ich dużo i jakosc nie jest zła a kosztują 4zł.Co do witamin to mój łyka jak sobie przypomni kwas foliowy,wit.C i complex.
Bella kochana jak tam to twoje siemię?
Moja temp dzis 35.99 jakos dużo spadła
Ale miłośc co dzień;-)

Iwonka-biedronka to mnie zaskoczyłaś z tymi ogórkami...ja już tyle razy szukałam, ze w końcu dałam sobie spokój i przywożę z PL:tak: ale dzisija jadę do reala to z ciekawości zobacze czy są;-)

Kobietka póki temp wysoka to nie ma co się martwic:-) u mnie temperatura spada dosłownie na godzinę przed @...człowiek ma nadzieję, a tu pach w jednej chwili leci na łeb na szyję i zanim zdaże wyciągnąc podpsakę, to już ze mnie cieknie...A kardiolog to profilaktycznie?
A jak długo się staracie jeśli można zapytac?

anastazi to faktycznie ceny wysokie u Was:szok:

U Nas jest kilka i to dużych sklepów polskich, gdzie mozna kupic spożywcze produkty, wędlinę, prasę itd. Ale ja i tak najczesciej przywożę sobie zapasy jak jedziemy na urlop do PL:tak:

Tez sobie mysle ze jak teraz sie nie uda to w nastepnym miesiacu biore sie za pomiary.No u mnie jeszcze niestety z niczym polskim sie nie spotkalam.W PL rzadko bywam i pewnie sie to nie zmieni w Czechach czesciej

My mamy do moich rodziców prawie 850 km więc nasze wyjazdy to całe logistyczne przedsięwzięcie:tak: i jak już jeżdzimy to na minimum 2 tygodnie. Teraz tak Nam super wypadnie, ze jedziemy 13 grudnia, a wracamy dopiero 6 stycznia:-), Już się nie mogę doczekac:-D

Szczesciary.Tez bym chciala czesciej do PL jezdzic ale jakoś tak zawsze wychodzi.Swieta tez sami w domku.Jak na razie pisze ze w 3 ale mam nadzieje ze juz bede w dwupaku;-)

Ostatnia edycja:
Iwonka-biedronka to mnie zaskoczyłaś z tymi ogórkami...ja już tyle razy szukałam, ze w końcu dałam sobie spokój i przywożę z PL:tak: ale dzisija jadę do reala to z ciekawości zobacze czy są;-)

Kobietka póki temp wysoka to nie ma co się martwic:-) u mnie temperatura spada dosłownie na godzinę przed @...człowiek ma nadzieję, a tu pach w jednej chwili leci na łeb na szyję i zanim zdaże wyciągnąc podpsakę, to już ze mnie cieknie...A kardiolog to profilaktycznie?
A jak długo się staracie jeśli można zapytac?

anastazi to faktycznie ceny wysokie u Was:szok:

U Nas jest kilka i to dużych sklepów polskich, gdzie mozna kupic spożywcze produkty, wędlinę, prasę itd. Ale ja i tak najczesciej przywożę sobie zapasy jak jedziemy na urlop do PL:tak:

Kochana , mam bardzo wysoki puls ,zwłaszcza jak idę daleko to miałam ostatnio 145 , endokrynolog kazał się zapisać do kardiologa , konsultowałam się też z ginkiem w tej sprawie, i powiedział ,że to trzeba leczyć bo puls powinien wzrastać w czasie wysiłku do 120 ,ale nie więcej no więc idę.
Staramy się drugi cykl , mieliśmy zacząć od września ,ale miałam grzybka i go leczyłam akurat w dni płodne.

Iwonka-biedronka - mój ginek mówił ,że prowadził ciężarne z wysokim pulsem i ,że jest lek ,który można stosować tylko nazwy zapomniałam na literkę "i" chyba , no i powiedział ,że jak już dostanę leki ,a będę miała wątpliwości to żebym do niego zadzwoniła ,aha i ,że na żadnej ulotce nie napiszę ,że można stosować w ciąży dlatego ,że no nikt nie bada działania leków na ciężarnych kobietach to by było nieetyczne dlatego wszędzie jest ostrzeżenie , a to jak on działa to się okazuje w praniu i ,że te starsze leki są sprawdzone bardziej ,a te najnowsze są najbardziej niebezpieczne bo nie wiadomo jak się branie takiego leku skończy to samo mi mówiła moja psychiatra , że mam odstawić lek ,ale gdyby się coś działo to są leki starej generacji ,które kobiety w ciąży biorą i jest wszystko dobrze, no nic zobaczymy co mi powie ten kardiolog , puls z dziś 76 , wczoraj miałam 96, ale to w spoczynku było , gienk mówił ,że do 100 w spoczynku może być tym bardziej w ciąży puls wzrasta ,ale jak przekracza 100 to trzeba już go obniżać, a przy wysiłku do 120 może wzrosnąć ,ale nie więcej.

Kurczę nie mogłam edytować listy , wpisywałam nowe dane ,a zapisywały się stare, dopiero jak odświeżyłam to się zapisało.

Anastazi - zgłoszę Twoją kandydaturę do grupy ;)

reklama
Do góry