reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

Ja chętnie też bym oddała te pare kilo, a w tej sytuacji to nie wypada. :)

Domka smutek uciekł, bo razem wszystkie siły złączyłyśmy i jakoś tak razem raźniej się zrobiło. ;)

reklama
Hehe, dziękuję dziewczyny za te wirtualne kilosy - i takie sie przydadzą ;-)
Tak to jest, jedne chcą się pozbyć, a drugie przybrać - i jedno i drugie bardzo trudne, a powiedziałabym, że jednak przybrać jest o wiele trudniej.. źle się czuję teraz jaka jestem, mało atrakcyjna ale BOBO to zmieni ;)

Cale szczescie ja tez mam zmywarke :)

Kakao uwielbiam, kawe wypije od swieta ;)

@jednak brak ale czuje sie nieza ciekawie wiec pewnie jutro przyjdzie

Mój Aleks jak zapomni coś z przedszkola to też jest żal niesamowity…:-p

Ritta eeeeeeeee no jak Swój seksapil i wdzięk użyłaś to nie ma innej opcji… nie dziwię się, ze chłop uległ i poświęcił obiad:-)

Adelo to faktycznie kruszynka z Ciebie…ja ważę 48-49 i mierzę też 160 cm tylko, ze ja niestety nie mogę sobie pozwolić na jedzenie wszystkiego, ale nie tyle ze względu na wzrost wagi co na problemy z jelitami :no: zresztą My z emkiem oboje drobni i niscy jesteśmy, a Aleks póki co rośnie ponad normę:-D

Fimka to fajnie, ze szkolenie interesujące…z własnego doświadczenia wiem, jak to jest gdy się siedzi na nudnym szkoleniu, gdzie koleś czyta tylko ze slajdów :dry:

A ja w końcu wyprasowałam:-) teraz muszę jeszcze pranie wstawić.

A smutkowi wszelakiemu mówimy PRECZ:-):-):-)

czesc

Przepraszam,ze mnie ostatnio malo ale po pierwsze moj tata sie znalazl w szpitalu a po drugie probuje rozkrecic swoj biznes.

KOBIETKO-popraw mnie prosze na liscie.Tak typuje @ na 12-14 grudnia.

Moj maz wlasnie wrocil z pracy i powital mnie pytanie ' I co jestes w ciazy?' :szok:
Nie chcialam mu nic o testach mowic zeby w razie czego mial prezent urodzinowy a ten cwaniak poszpiegowal moje konto na ebay :cool: kurka wodna przeciez ma swoje ;)

reklama
Do góry