reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja średnio przepadam za obcasami, tzn szpilkami itp. bo jestem wysoka mam 178cm, i do tego troche:):):) przy kości( czytaj. lekko otyła:):))
i jakoś tylko koturny wiec na weselu potem wskoczyłam w białe balerinki:)

ja tez mam tyle wzrostu:):) a butki miałam z takim szerszym obcasikiem.....w szpilach to bym się czula jak na szczudłach:) wygodne były....:):):):)

Ja uwielbiam buty na wysokim obcasie jaki by nie byl ;-) ja mam 173.Nawe zimowe mam szpile.Moj zawsze sie smieje ze tylko czekac az do chiriurga bedziemy jechac:-D

ja Wam powiem ,że na wesele miałam niski obcas i mam te butki do tej pory nadają się również na lato ;) no i co do szpilek to ja chodziłam odkąd pamiętam na szpilkach , i o dziwo na szpilce zimą się nie wywracałam ani nie ślizgałam , miałam cienkie szpilki i wbijały się w śnieg czy lód co mnie trzymało w pionie zawsze miałam takie ulubione skórzane szpilki za kolana ,ale jak utyłam to mi łydki nie wchodziły i dałam kuzynce, a teraz postawiłam na wygodniejsze buty bo w ciąży szpile nie wskazane takie jak ja nosiłam czyli wysokie , mam płaskie kozaki i się ślizgam jak na lodowisku :dry:, ale w szpilki wejdę po porodzie i to jak będę sama wychodziła bo z dzieckiem wybiorę wygodniejszą opcję.

co do mojej babci to ją zawsze podziwiałam bo wychowała 4 własnych dzieci i dwoje nie swoich ,a traktowała je równo i te dzieci ,które chciały pokończyły studia i dostali od rodziców to co najlepsze miłość i do dziś odwiedzają babcie wszyscy i mają bardzo dobre stosunki z nią.

Moja druga babcia natomiast dzieci nie lubiła , miała tylko mojego tatę i wychowała go sama w sumie bo mój dziadek jak przyjeżdżał i chciał uznać tatę mojego i wziąć z nią ślub to go wyganiała , błąkali się na tzw komornym , ona sprzątała i gotowała u kogoś i miała swój pokój ,a potem jak zaczęła pracę w pegeerze to dostała mieszkanie dopiero.No i do dziś mówi ,że "dzieciory " to tylko hałasują i broją , ale na prawnuka lub prawnuczkę o dziwo czeka i się cieszy zobaczymy jak się urodzi , pamiętam jak ganiała dzieci po wsi z grabiami i kijami bo pod jej oknem przechodziły masakra , a jak pilnowałam u niej Kamila synka mojej kuzynki bo akurat tam byłam ,a kuzynka blisko niej mieszka to kazał mi go uśpić jak tylko go zobaczyła ,a on nie chciał spać bo on sypiał wtedy około 12-13 w południe , bawiłam się z nim ,a potem zasnął i wstał po pól godzinie snu to kazała mi go jeszcze uśpić bo za krótko spał ;/

reklama
Ja takie masywne ubieram jak wiem ze bardzo dlugo gdzies mam chodzic albo wykonywac w nich cos dluzej.Za niedlugo biore udzial w pewnym koncercie i nie wiem jak to bedzie bo na ta okazje mam szpile.No coz...mam nadzieje tylko ze sie nie polame:-D
Mie sie bardzo podobaja te butyjak chodzi o jesienno-wiosenne:
46_485x640.jpg

Załączniki

• 46_485x640.jpg
    46_485x640.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 36
Do góry