reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Amelia, tak test był zrobiony tydzień temu -. niezły pomysł z tymi drzwiami i tablicą :)

mały już śpi więc idę oglądać x-factor ;)
dobranoc ;-)

reklama
Amelia - dzięki :) niby to nic wielkiego, ale fajnie by było choć trochę na tym zarobić.
Jak Ci się udało przerobić te drzwi?
Oglądam x-factor z Synkiem i Młody jest zachwycony :] uwielbia, jak ktoś śpiewa, nawet jeśli robi to bardzo źle :D

https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/12049 - znów bardzo proszę o głosy na mojego małego Pulpecika :)

teraz doczytałam Carla, nie przejmuj się, chłopy to są czasami bezmózgi. mój jak mu powiedziałam, że w ciąży jestem to też niezbyt zareagował, a tak strasznie chciał mieć dziecko. nie chciał uwierzyć... test mu pokazałam, potem kolejny, dopiero dotarło do niego jak usg zobaczył u lekarza. dopiero tak naprawdę pod koniec ciąży widziałam, że się cieszy z dziecka. ale za to teraz jest wspaniałym tatą :)

niemartwsie ja również poproszę na prv, powodzenia , niech się kręci :)
vinga89 głosik oddany
i ja oglądnełam x factor i hmmm na tyle ludzi co tam przychodzi to strasznie mało pokazują a za to walą reklam ile wlezie.
Kurde a ja dziś mając M w domu miałam mniej czasu niż jak jestem sama z niunią :sorry:, ale za to zrobiłam babcine bułeczki i już połowy nie ma. Ciekawa jaka dziś noc będzie , powinnam już spać ale tylko gdy mała śpi mam czas dla siebie , wiecie jak jest.;-)

Ianka, u mnie jest dokładnie tak samo. Młody śpi już od 20 ale jak on śpi to ja mogę się sobą wreszcie zająć. Mąż narzeka, że siedzę przy komputerze a nie idę spać ale to jest jedyny moment w dniu w którym mogę sobie spokojnie usiąść.

Dziewczyny, kochane jesteście, dziękuje Wam wszystkim za ciepłe przyjęcie i kciuki.

Dorcia, życzę udanego dnia pracy, Niemartwsie- udanego biznesu. Tez poproszę na prv namiary.

jesli o mnie chodzi, to tak- mierzylam temperaturę, obserwuje sluz, mam nawet taki mały mikroskopik, ale prawie nic na nim nie mogę wydedukowac:)) ten cykl co sie właśnie kończy, to mieliśmy piękna okazje do zaciążenia, bo cały tydzień plodny byliśmy na nartach we Włoszech, we dwoje, co drugi dzień było miło, więc miałam nadzieje, ze sie uda, ale już wczoraj sie pojawiła @. Co prawda jakaś dziwna, bo strasznie mała, trzy dni przed bolaly mnie jajniki, ale zrzucam to na karb rozregulowanego organizmu, bo w poprzednim cyklu straciłam aniołka.

dzisiaj mieliśmy fajny dzień, bo taki intensywny- sprzątanie mieszkania od deski do deski, potem zakupy ciuchowe dla męża, a potem duże zakupy codzienne, ale za to w nagrodę był festiwal pizzy w pizzy hut! Jesteśmy objedzeni jak bąki, ruszać sie nie możemy.

Milych snów Wam życzę!

Hello hello trochę nie tu nie było i widzę ze nasz wątek zrobił sie juz owocny :) gratulacje dziewczyny :) :) . I witam nowe staraczki :)

Ja co do imion to dla dziewczynki nie mam faforytu choć tak jak któraś z Was pisała o imionach np mi sie podoba imię Patrycja ale znam jedna i od razu mam nie miłe skojarzenie dla synka od razu wiedzieliśmy jakie imię zanim zaszlam w ciążę a teraz pustka ;)
Inka ja mam tak samo jak M w domu mało zorganizowana jestem ;)
Agawawa ja zanim zaszlam w ciążę prawie rok sie staraliśmy ale w końcu pojawił sie nasz tygrysek czego i tobie życzę :)
Niemartwie super ze biznes rusza co masz za torebki może coś na wiosnę kupię :)
Pozdrawiam resztę babeczek i przepraszam ze nie odpisalam wszystkim :( dobrej nocy

reklama
Witam niedzielnie

Agaawa- miło ze jestes z nami. Pozytywne myślenie to podstawa a my będziemy codziennie przesyłać Ci dobrą energię:-)

Carla- gratulacje, a facectem się nie przejmuj, oni wolniej myślą:-Da tak poważnie to na pewno czuje odpowiedzialność za rodzinę, Twoja praca niedlugo sie konczy,ona sam bedzie musial stawic czoła i utrzymac rodzinę i na pewno się chlopak stresuje.
Dorcia- tak samo u Ciebie. Mój tez tak pewnie będzie sie zachowywac mimo ze ojcem jest prawie idealnym.

Amelia- zdolna dziewczyna jestes, i jakie pratyczne zastosowanie starego mebla.

J mimo ze niedziela juz od 6 na nogach-moje dziecko nie wiem ze jest weekend:eek:wybaczcie bledy-pisze z dzieckiem na kolanach:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry