reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się z rana :)
Ja już w pracy siedzę.
Carla ale pozałatwiałaś dużo. Gratuluję zakupu tuniki i getrów, fajnie że policjant jest tak jakby po waszej stronie.
Aniołek my tez rzadko uprawiamy sex, są okresy że prawie wcale, są że częściej. Ale jeśli uważasz, że to jest problem w waszym małżeństwie to faktycznie może warto wybrać się do seksuologa.
Gdzie reszta dziewczyn?

reklama
Cześć i czołem:-D.

Kablówka nam neta zepsuła bo modem zmieniali a Mój nie miał czasu tego naprawić i tak byłam 2 dni bez.Na szczęście wczoraj pojawił się w okolicy mój brat i już mi wszystko działa:-D:tak:.

Carla czy ja dobrze przeczytałam ,ze masz dzisiaj urodzinki?
To sto lat,dużo szczęścia ,zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.

NIka zdrówka dla córci.

Ianka- no może faktycznie tak na luzie się uda a jak nie to trochę relaksu nie zaszkodzi.

Carla no właśnie wszystkiego najlepszego :)
Nika30 spróbuje z tymi plamami na słońcu i opiszę efekt
potem jeszcze coś napiszę, teraz pakujemy się... wróć ...ja pakuję , ehh pakowanie dziecka nie łatwa sprawa, jak zawsze wezmę za dużo ciuszków

Witam po dłuższej przewie. Nie mam czasu pisac i czytac na bieżaco. Nadrobilam troszke zaległosći.
Tez mam gorszy okres w swoim zyciu. Ostatnie 2 miesiace mnie dobiły. Praca, nadogodziny, kryzys w małzenstwie, problemy finansowe- tak najogólniej. Moja córcia uczy się chodzić wiec nie mam czasu dla siebie w tej chwili.
O seksie a wiec i staraniach nie ma mowy. Odezwę się niebawem. Mam nadzieję ze wraz z nadejsciem wiosny będzie lepiej:)
Carla- wszytskiego najlepszego dla Ciebie i dla maleństwa.

CARLA kochana wszystkiego naj...naj...naj... !!! Zdróweczka miłości ,kupę kasy i cierpliwości :)
To o czym marzysz,by się spełniło !!!
To czego pragniesz,by Twoje było !!!

Czy któraś z Was ma lub miała kamicę nerkową ???

Dzisiaj leniwy dzień-odpoczywam od młodego terrorysty-ale muszę przyznać że chyba pomału ujarzmiam go :)
Zrobiłam dwa talerze muffinek z budyniem i wanilią ... jeden talerz znikł nim upiekł się następny :)
Szykuje mi się romantyczny przytulaśny wieczór z moim M :)
Jak ja lubię takie tulaski :)
U mnie również sex gości raz częściej , raz rzadziej -ale nie narzekam :)

Jestem już ponad miesiąc bez hormonów i muszę przyznać że ten cykl miałam bezowulacyjny,albo nie umiem tego określić...sprawdzałam ślinę na mikroskopie i co drugi dzień robiłam test owu...chyba nie ma opcji żebym przegapiła owulkę ???

Trzymajcie się cieplutko laseczki :)

Carla no własnie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)
Wasila współczuje gorszego okresu w życiu, ja też ostatnio miałam nie za ciekawie, ale po złych dniach przychodzą lepsze więc głowa do góry :)
Fuma nie ma jak fachowcy w naszym kraju. Dobrze, że brat naprawił :)

Dobranoc laseczki :)

reklama
Witam:) Co tu takie Pustki?? My byliśmy na wiosennym czyt. zimowym spacerku, ale mimo słońca mroźno i wieje wiec szybko wróciliśmy do domu... własnie zajadam ciastka popijając kawę... dzisiejsze popołudnie spędzam leniwie w domku:) Miłego popołudnia laseczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry