Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a byłaś z małym u alergologa ?? ja się muszę wybrać bo mała ma ciągle plecy wysypane i wydaje mi się że coś jej szkodzi , tylko co jak je prawie wszystko ..Moja koleżanka chodzi ze 3 lata już do takiego pseudo lekarza co podobno patrzy w oczy i wie na co chorujesz , za każdym razem jest chora na co innego ( w moim przekonaniu już dawno powinna być po drugiej stronie) i oczywiście "lekarz" zawsze ma gotowe specyfiki, herbatki które w tydzień ją wyleczą , dziewczyna totalnie się od niego uzależniła. Niemniej jednak ciekawa jestem czy eliminacja coś da , choć z drugiej strony gdyby wystarczyło pomachać różdżką to po co ludzie wydają kupę kasy na testy alergologiczne
.
.Na szczęście specjalnie się nam nie wtrącają.
wreszcie, bo były takie ogromne wstrętne, dalej duże
, to pewna jestem że rodzice kąpali by w nim małe ! dzieci , widzę to w każdą wiosnę, ja stoję i mi wcale ciepło może nie być, a rodzice bach do wody, że niby hartują, straszne, albo 2 tygodniowe dziecko na zewnątrz bez czapeczki brać przy 12 stopniach, no już na takie rzeczy się tu napatrzyłam, nie popieram, bo tak nie przegrzewać dziecka, no ale ! czemu taki rodzic sam zakłada kaptur bo wieje a dziecku nie założy nic? niech chociaż z nim będzie solidarna
od Stycznia ale od Maja juz tak na powaznie. Od Stycznia sprawdzam tempke, sluz i szyjke
Mam nadzieje ze w tym miesiacu sie uda