reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć

Vinga - gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D.Zyczę spokojnej i nudnej ciąży.
U mnie betka około 30 złotych kosztuje.Drogo u Was.
Dorcia , no to teraz Ty jesteś na kolejce do II, trzymam kciuki.

A ja właśnie chleb piekę i jestem ciekawa jak mi wyjdzie bo to pierwszy raz.

reklama
VINGA - GRATULUJĘ ! strasznie się cieszę, że się udało :-)

Niemartwsie- z ciekawości poczytałam trochę i rzeczywiście opłaca się założyć firmę pod koniec ciąży i wtedy można liczyć na 6 tyś/mies zasiłku macierzyńskiego , a jeśli już masz firmę i opłacasz najniższe składki chorobowe to nie wygląda to tak dobrze :(, no ale może księgowy coś wymyśli by było korzystnie.
Aniołek - imponujący rozmiar;-)
Dorcia - haha "nie ogarnia" dobre:-D. U nas ciężko z tym kochaniem ostatnio , widzimy się tyko w weekend i nie zawsze się składa by go odpowiednio wykorzystać,:(

Fuma, uuuuwielbiam chleb pita, jeszcze taki ciepły, świeżutki. jak pracowałam w restauracji to podjadałam kucharkom :-D

właśnie Dorcia, teraz na Ciebie kolej :tak:

Dziewczyny, ja sama nie nadążam co z moim życiem się dzieje. Gdy już wychodził to dał mi swoją Kuzynkę do telefonu, że czemu facet o takiej porze ma iść piechotą do domu (sprawdziłam, że autobus miał za parę minut- ostatni). No i znów Go wpuściłam. Trochę pomógł mi w remoncie i teraz ma resztę w d****. Jak zaczynam z Nim temat o ślubie i o ciąży to przechodzi na inny. Unika mnie, nie daje dojść do słowa. Smsy na Niego nie działają. Coś mi się zdaje, że On nie chce słyszeć o rozstaniu, za to świetnie ze mnie robi wariatkę. Szkoda słów... Lepiej w ciągu tego miesiąca poukładam sobie życie zanim się wypowiem...

Laseczki no nie ukrywam że przydały by się porządnie trzymane kciuki ...najlepiej te niebieskie :cool:

Jeśli się nic nie zmieni to najwcześniej dowiemy się czy się udało około 1-10 czerwca :-D

Ale chyba nie ja jedna staram się intensywnie w tym miesiącu prawda :) ???

vinga GRATULUJĘ, super :)
Dorcia do nas teraz przyjechał kolega, więc mamy małą abstynencję, śpimy z małą w pokoju a ona jest strasznie wyczulona na szelest kołdry :) ale jedno jest pewne, zdecydowanie po ciąży inaczej jest, lepiej. A tak to średnio 2 razy w tygodniu, zależy jak mój jest utyrany pracą :)
kurcze Ada213 ja na Twoim miejscu kopnęłabym kolesia w tyłek, już miał tyle czasu żeby podjąć jakieś decyzje. ale to tylko moje zdanie

Ada, popieram to co pisze Ianka. najlepiej delikwenta potraktować kopniakiem i nie marnować sobie życia na takiego łosia.
Dorcia, kciuki stale zaciśnięte!
Ianka, zgadzam się, że po ciąży jest lepiej z tymi sprawami.

Ada....nie obraź się...ale faktycznie przemyśl sobie wszystko na spokojnie...bo spierdzielić sobie życie nie jest trudno...czy on jest odpowiednim kandydatem na ojca ???

Ianka to "mała antykoncepcja" śpi z Wami....hehehehe

Vinga-serdeczne gratulacje!! :)
Co do sexu to u nas tak średnio 2 razy w tygodniu.Nie to co kiedys.. :P
U nas dzis byla cuudna pogoda i upał a przed sekundą walił grad i burza..
niemartwsie-kurde aż sie zagotowałam jak przeczytałam ze Cię tak bezczelnie oszukali..mam nadzieje ze odzyskasz pieniazki kochana!!

reklama
Piszecie że po ciąży u Was z sex-em lepiej , u mnie jest na odwrót :eek: moje libido = 0 ! . jedno jest pewne , dziecka z tego nie będzie więc muszę się ogarnąć bo inaczej będę musiała zmienić forum :)

Ada - a Ty sama chcesz dalej ciągnąć ten związek?? Moim skromnym zdaniem faceci rzadko zmieniają się na lepsze , a jeśli teraz ma wszystko gdzieś to strach pomyśleć co będzie w przyszłości , zastanów się czy chcesz by Twoje życie wyglądało tak jak teraz ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry