reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek dziękuje, chce raczej benzynę, a co do kwoty- raczej dużo nie zmierzam wydawać bo i duzo nie mam:),Szukam auta około 10-15 letniego. Będzie tylko służyć na moje dojazdy do pracy ewentualnie dziecko do przedszkola, zakupy etc. Chce mieć swój bo potrzebuje niezależności. Do pracy jeżdżę autobusem, bo mąż mimo ze ma do pracy 5 min spacerkiem to często auto mu jest potrzebne w ciągu dnia więc zdecydowaliśmy ze czas kupić drugie.
My mamy Volvo i też nie narzekamy:) ale one są za duże na miejskie wypady.
Doceniam kombi odkąd urodziło się dziecko:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć

U Was też tak pada? U nas od wczoraj leje,można się depresji nabawić.

My też mamy każdy swój samochód ale jesteśmy wierni jednej marce-Renault.Są ekonomiczne ale akurat te nasze to wielkie kobyły.
A samochód moich marzeń to Suzuki Grand Vitara. Jejku ,jak on mi się podoba.Ale nie będę go miała bo za drogi ,za duży i dużo pali.Pomarzyć można:-D.

Wasila jak chcesz małe i tanie w eksploatacji auto to może opel corsa? Ja mam astre, to 3 opel mojego męża, jego tata też kiedyś miał i nie narzekają na markę.
Ja marzę o Volvo s40... Kocham Volvo, ale te nowsze- stare auta mi się nie podobają ;)

Dziewczyny ratujcie !!!!!!!!!
Odebrałam wyniki...i wszystko jest ok prócz cytomegalii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mam to rozumieć :

cytomegalovirus IgM : 0,710 index
wynik ujemny <0,85
wynik wątpliwy 0,85-0,99
wynik dodatni 1,00 i powyżej

cytomegalovirus IgG : 102,900 U/ml
wynik ujemny <6,0
wynik wątpliwy 6,0-15
wynik dodtani powyżej 15

Wasila, my mamy Opla Corsę, ale nie wiem czy mogę go polecić. Ja się kompletnie nie znam na samochodach, nie mam prawka, mój mąż zrobił dopiero w zeszłym roku. To nasze pierwsze autko, już niemłode, bo z 2001 r. Mój mąż jest nim zachwycony, ale on też się nie zna ;) Wiem jedno, następne auto koniecznie musi mieć klimatyzację, bo to nie ma niestety :(

Dorcia-jak dla mnie (ale zaznaczam,że lekarzem nie jestem)

IGm-ujemne,
IGg dodatnie to znaczy,ze już na to chorowałaś i masz przeciwciała.

Tu sobie zobacz-www.cytomegalia.com

Dorcia, jest tak jak napisała Fuma foch
Carla, my mamy Volvo s40 i jest to samochód koszmarny. dla singla jest ok, ale dla rodziny z dziećmi... makabra. wózek się nie mieści, z tyłu baaardzo mało miejsca (przez ten trochę garbaty dach). w dodatku samochód bardzo zawodny. i to w takich chwilach, że na gwałt jest potrzebny :confused2:. ostatnio nie chciał odpalić pod stacją benzynową we wtorek. upał straszny, dzieciak się praży w samochodzie a ten dziad odpalić nie chce.

o mój wymarzony, prywatny samochód to citroen c3. w sam raz dla mnie i dzieciorów :tak:

Dzięki Fuma...jestem spokojna :) :) :)
Ale miałam nerwa-myślałam że dodatnie to oznacza że jestem chora :(

Reszta wyników
Różyczka IgM - wynik ujemny
Różyczka IgG - wynik dodatni

Tsh 1,791

Toxoplazmoza
IgM wynik ujemny
IgG wynik ujemny.....czyli nie mam przeciwciał bo nie chorowałam

Morfologia super...mimo że nie byłam na czczo
Mocz jak zwykle nie ciekawy ze względu na kamicę :(

Ale chyba nie jest źle :)

Ostatnia edycja:
reklama
Carla - pewnie niedługo poczujesz okruszka :)
Wasila - Majka też się boi huśtawki :) zjeżdżalnię SMOBY (150cm), na razie stoi w pokoju , mała zadowolona ,piaskownicę i basen już mamy , myślę że wystarczy . A Kornelka już chodzi? Jeśli chodzi o auto to ja jeździłam renault clio 2002 , małe , ekonomiczne i nigdy mnie nie zawiodło ale to był diesel , teraz jeżdżę kombi z manualną skrzynią , natomiast mój mąż ma automat i to jest bajka :). Może Golf? podobno też dobre.Mi się marzy bmw x6 , piękne jest :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry