Tesiak fajnie że się pobawiliście, ja zrobiłam się strasznie nudna, imprezy itp. mnie nie bawią, ale czasem miałabym ochotę potańczyć na jakimś weselu

Grille to co innego- uwielbiam spotkania na świeżym powietrzu.
Mam nadzieję, że jednak teścik pokaże dwie krechy! Ja testowałam miesiąc po ostatnim okresie, @ miałam 22.01, a test robiłam 23.02 i kreski już były.
Kupimy Atlantica, ale bez fotelika bo mamy po Neli. A jaki kolor wózka widziałaś? Bo szczerze to te nowe kolory jakoś szału nie robią, a mój M. chce szaro-czarny dla chłopaka (on wybierał imię i kolor wózka dla syna, ja miałam wybierać przy córce).
Dorcia to przykre że choroby zabierają młodych ludzi... Moja przyjaciółka ma jeszcze dwa czerniaki do wycięcia i dwa do zdiagnozowania czy też trzeba wyciąć, teraz trzeba czekać czy to będzie koniec, bo leków ani nic nie stosuje. Mam nadzieję że w tym roku wyjaśni się wszystko i będzie spokój z tym raczyskiem!
Ja też zazdroszczę domu i ogrodu, wiadomo że są plusy i minusy- ja w wieżowcu na blokowisku mam wszędzie blisko, zieleni też sporo, a koło domu nic robić nie muszę. Z drugiej strony fajnie mieć możliwość żeby dziecko samo w piaskownicy siedziało bez żadnego strachu... Ehh na wieś i tak męża nie namówię, no i jeszcze 14 lat kredytu zostało
Wasila my też mamy działkę niedaleko domu, to mojej mamy i jej A., ale mamy klucze. Cisza, spokój i zadbana działka bardzo, a jesienią najpyszniejsze pomidorki na świecie
Amelia widzisz, kazdemu pasuje co innego

A Twój sąsiad i podobni ludzie powalają mnie na łopatki
Vinga ta pozycja w foteliku jest niezdrowa, max. 2 godziny dziecko może leżeć w foteliku. Wiadomo że w gondolce najwygodniej maluchowi
Mój na zwolnieniu, cholerne kamienie... Usg ma dopiero 28.05 i chyba zacznie wizyty u urologa...