reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wasila wczoraj w nocy był mały sexik i mam zamiar kochać się środa i czwartek...już M zaznaczyłam że ma być w dobrym humorku i wypoczęty :) :) :)
Boli mnie pachwina -pewnie na owulkę,śluzu nie określę, test owu ma dwie kreseczki ale druga bardzo słabiuteńka....
TO KOCHANA DZIAŁAMY Trzymam mega kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w kolorku jaki sobie tylko wymarzysz :)

Hej:)

dziekuje Wam, faktycznie bawilismy sie swietnie;)
AMELIA ciesze sie ze udalo sie nam wybrac. Troche poszalelismy na parkiecie.Franio tez super sie bawil i to do 21:) A ja wystapilam w swoich nowych sutaszowych kolczykach;) jutro postaram sie wrzucic fotke.
CARLA widzialam tego nowego Atlantica i faktycznie robi wrazenie ten ciemny stelarz. Aha...i fajnie ze do niego pasuje fotelik Neo a nie Multi. Wg mnie ten drugi to zupelny niewypal. Sprzedalismy go jak tylko Franek z niego wyrosl. A z mozliwosci montazu na stelarzu korzystalismy doslownie kilka razy i to w wyjatkowych sytuacjach. Ja tez uwazam ze dziecko nie powinno siedziec w foteliku dluzej niz to konieczne (podroz samochodem). Jak sie czujesz?

Jeszcze do testowania zostalo mi troche czasu ale jakos tak wydaje mi sie ze ten cykl bedzie bezowocny...A w ktorym dc najwczesniej moge zatestowac ale zeby nie bylo za wczesnie?

Obecnie starajacym sie zycze powodzenia:) mocno zaciskam kciuki za Was...

Spokojnej nocy:)

a ja w przeciwieństwie do Tesiak bardzo często korzystałam z fotelika na stelażu. moim zdaniem to super opcja a i dziecko uwielbia w foteliku jeździć (przynajmniej moje). na dłuższe zakupy to jest super sprawa, bo nie mordujesz się z całym wózkiem, w moim przypadku był to kolos. teraz mały już wyrósł z fotela, więc jeździmy na zakupy parasolką, też jest dobrze. nie wiem jakbym gondolą miała się zmieścić pomiędzy półkami w sklepie... a czemu sądzicie, że nie może dziecko za długo siedzieć w nosidełku?
Tesiak, ja testowałam 10 dni po owu i była kreseczka.

Tesiak fajnie że się pobawiliście, ja zrobiłam się strasznie nudna, imprezy itp. mnie nie bawią, ale czasem miałabym ochotę potańczyć na jakimś weselu :) Grille to co innego- uwielbiam spotkania na świeżym powietrzu.
Mam nadzieję, że jednak teścik pokaże dwie krechy! Ja testowałam miesiąc po ostatnim okresie, @ miałam 22.01, a test robiłam 23.02 i kreski już były.
Kupimy Atlantica, ale bez fotelika bo mamy po Neli. A jaki kolor wózka widziałaś? Bo szczerze to te nowe kolory jakoś szału nie robią, a mój M. chce szaro-czarny dla chłopaka (on wybierał imię i kolor wózka dla syna, ja miałam wybierać przy córce).
Dorcia to przykre że choroby zabierają młodych ludzi... Moja przyjaciółka ma jeszcze dwa czerniaki do wycięcia i dwa do zdiagnozowania czy też trzeba wyciąć, teraz trzeba czekać czy to będzie koniec, bo leków ani nic nie stosuje. Mam nadzieję że w tym roku wyjaśni się wszystko i będzie spokój z tym raczyskiem!
Ja też zazdroszczę domu i ogrodu, wiadomo że są plusy i minusy- ja w wieżowcu na blokowisku mam wszędzie blisko, zieleni też sporo, a koło domu nic robić nie muszę. Z drugiej strony fajnie mieć możliwość żeby dziecko samo w piaskownicy siedziało bez żadnego strachu... Ehh na wieś i tak męża nie namówię, no i jeszcze 14 lat kredytu zostało :)
Wasila my też mamy działkę niedaleko domu, to mojej mamy i jej A., ale mamy klucze. Cisza, spokój i zadbana działka bardzo, a jesienią najpyszniejsze pomidorki na świecie :)
Amelia widzisz, kazdemu pasuje co innego :) A Twój sąsiad i podobni ludzie powalają mnie na łopatki :)
Vinga ta pozycja w foteliku jest niezdrowa, max. 2 godziny dziecko może leżeć w foteliku. Wiadomo że w gondolce najwygodniej maluchowi :)

Mój na zwolnieniu, cholerne kamienie... Usg ma dopiero 28.05 i chyba zacznie wizyty u urologa...

Carla współczuje M...wiem że nie jest to pocieszeniem ale naprawdę wiem jak on cierpi :(
Może kup UROSTONEX i niech pije 2-3 razy dziennie...jeśli tylko kamień jest problemem ( nie stan zapalny) to powinno go ruszyć :) Na mnie działa! I pić, pić , pić !!!!!!!!!!!!! I oczywiście wizyta u urologa wskazana :) Trzymam kciuki żeby jak naj szybciej "urodził" :)

Mocno trzymam kciuki za koleżankę...nie wolno się poddawać - nowotwór wcześnie wykryty jest wyleczalny !!!

Tesiak fajnie że się wyszalałaś :) Czekamy na fotki :)

Vinga jak się czujesz kochana ??? Jak mały...trenuje "uciekanie" ???

Dorcia, bóle brzucha minęły, chociaż jak smyka trochę za długo noszę to kuje w dole. uciekinier...ucieka hehe wejście mu pufami zastawiłam więc już do kuchni nie wchodzi ale za to upodobał sobie ławę i niestety ciągle się uszkadza nią. staje przy wszystkim, jak w łóżeczku to pół biedy ale jak przy sofie to muszę go ciągle pilnować
lecę bo łazi po pokoju i płacze "mama" a wyrodna matka na BB siedzi :-p

Dorcia - ja całe życie mieszkałam w domu a od ok 4 lat mieszkam w bloku i powiem Ci że dopiero teraz się powoli oswajam , najbardziej przeszkadzają mi "papierowe " ściany , wiem dokładnie kiedy mój sąsiad z góry sika...,kiedy uprawia sex na skrzypiącym łóżku i jakie ma problemy z żoną bo w łazience słychać dokładnie każde słowo a jak wychodzę na balkon mam widok na suszące się majtki sąsiadów :), dla mnie to był szok ale nie narzekam tak bardzo :) jest też dużo plusów , właśnie bliskość wszystkich atrakcji , które daje miasto i zimą nie trzeba odśnieżać podjazdu :)
Vinga - my często mamy do przejechania trasę 300 km , tj z 4 godziny i chcąc- nie chcąc Majka siedzi tyle w foteliku ale zawsze robimy przerwy na rozprostowanie kości, wiadomo nawet dorosły by nie wytrzymał tyle w jednej pozycji
Carla - współczuje mężowi , pamiętam jak mój tata rodził , to była masakra ...mama się później z niego śmiała że darł się głośniej niż ona na porodówce ..
Vinga - wiem że łatwo powiedzieć ale postaraj się nie nosić długo małego.

reklama
Niemartwsie, testowałaś już?
Amelia, niestety mój mały dziś jest tak marudny że tylko u mnie na rękach się uspokaja. zęby idą i to górne, więc lekko nie będzie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry