reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla...oby kasy było jak najwięcej !!!
Daj znać jak będziecie jutro po USG...jestem ciekawa gdzie mu się kamyczek schował :(
Fajnie tak zakupki pomału robić ...uwielbiam te maleńkie ciuszki,skarpetusie,buciki...cudo :)

Tesiak...moja młoda zakochała się w kolczykach...ale dla niej to za duże są niestety :(

Ostatnia edycja:
reklama
ANIOLEK ja jestem raczej tradycjonalistka i preferuje skromna bizuterie ale takie kolczyki tak bardzo mi sie spodobaly ze postanowilam ze musze je miec:) Ale mniejsze modele tez planuje tworzyc.
CARLA tera jakos w biedronce maja byc artykuly ciazowo-dzieciece, zobacz sobie na gazetke na stronie internetowej. Ja bede polowac na leginsy za 9 zl.
DORCIA teraz pisze z tabletu ale jak tylko dorwe sie do lapka to wrzuce zdjecie mojej propozycji dla Twojej corci:)

Tesiak - śliczne kolczyki! wyglądają bardzo precyzyjnie:)i kolor mają cudny , ja bardzo lubię takie duże ale ostatnio w ogóle nie zakładam bo Majka jak tylko widzi to ciągnie za nie , co bywa bolesne .Kupiłaś te leginsy? ja byłam ale wszystko tak przebrane że nie było z czego wybierać.
Carla - to wyprawka powoli się kompletuje :), cena za sandałki zawrotna :) też nabyłam ostatnio nowe , tak mnie obtarły że nie mam już gdzie plastrów naklejać :/
Aniołek - no zapomniałam dodać o parkowaniu , u mnie po godzinie 18 -tej nie ma nawet pół miejsca , masakra .Strasznie długo czekasz na te wyniki .Daj znać jak po wizycie .

Tesiak , Wasila jak u Was dziewczyny ????
Staranka na całego czy jeszcze nie ???????
Tak czy siak trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...kolorek dowolny :)

Hej:)

AMELIA dziekuje:) Owszem, ta metoda wymaga sporej precyzji a co za tym idzie duzej cierpliwosci. Ale jeszcze daleko mam do idealu;)
Jak Franio byl malutki to tez ograniczalam sie do wkretek z obawy o uszy. Ale od poczatku tlumaczylam mu ze nie wolno ciagnac i teraz swobodnie moge nosic dlugie kolczyki. Jak najbardziej ich dotyka bo mu sie podobaja ale na glaskaniu sie konczy. Twoja corcia tez niedlugo z tego wyrosnie;)
DORCIA u mnie juz po staraniach...zwlaszcza ze m teraz nocki ma. Dzisiaj mam 22 dc. Mysle ze za tydzien testowanko;) Z tym ze jakos tego nie widze...

Tesiak....no to trzymam podwójnie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I czekamy najdłuższe 7 dni :D

Dotarcia my dzialalismy w niedzielę i jutro powtarzamy. Martwie sie bo nie mam żadnych objawów owulki, test ujemny. Płeć mi obojętna. Nie chciałam mieć dwóch synów a takiej opcji nie będzie hehe.

Vinga my z Dotarcia to już raczej lutowe będziemy. Ale to tylko termin. Urodzić można wcześniej albo później, póki co oby w ogóle nam sie udało

TesiAK TEZ TRZYMAM KCIUKASY !!!!!!!

Tak Wasila...my jeśli się uda to już luty zaliczymy :-D
My "bobaskujemy" jutro i pojutrze poprawka, ale kurczę też nie czuję owu...test ujemny...nie wiem co to się dzieje :-( Kilka dni temu miałam ból brzucha,ale minął :-(
Nadałaś mi nowy nick Dotarcia :-D

Tesiak ma szansę być styczniówką :happy: czego życzę z całego serducha :-)

Dzisiaj mam dzionek w stylu "żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce " :(

reklama
Nooo to widzę że ostro tu działacie dziewczyny :) Oby wszystkie działania były owocne!

Dorcia mąż ma kamienie w obu nerkach, ostatnim razem miał tylko w lewej. Największy 7 mm, w pęcherzu nie było widać czy są. Żadnego kamyka nie urodził, a dobrze by było dać jakiegoś do badania. Jak zacznie wizyty u urologa to można będzie powiedzieć coś więcej.
Tesiak moja mama już bodziaki zakupiła w Biedronce :) Ja mam fazę na kupowanie chusteczek do pupy.
Amelia nie ma nic gorszego niż obcierające buty... Parkowanie na blokowisku jest koszmarem! Z ręką na sercu piszę, że my jako jedyni na dzielnicy mamy luksus z parkowaniem- mamy tyle miejsca pod wieżowcami że o każdej porze można spokojnie zaparkować auto.

Dziś pół dnia na działce, grill mniam mniam :) Uwielbiam nasze szaszłyki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry