reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o to fajna promocja. :)
mi bosch zawsze się z porządnymi sprzętami kojarzył, nie wiem jak jest teraz... a mi się podoba samsung eco bubble, nie wiem jaki jest naprawdę ale mam ochotę taką pralkę kupić

reklama
o tak, w reklamach robi wrazenie. ale niestety nie znam nikogo kto mialby to cudo. jak ja kupisz to koniecznie podziel sie opinia;)

o hej hej....u mnie całkiem nieźle...zaciążyłam sobie....własnie jestem u rodziców i robie mamie prezent na dzień matki kwiatek i teścior...dostanie wnuka hehe.

Dorcia ja zrobiłam test w 10dpo i nie było nic...zero a 12 dnia już był cień cienia cienistego ale był....nie wiem jak u ciebie w cyklami wygląda ale ja np. w 18 dniu cyklu dopiero owulacje miałam...od ovu zazwyczaj czeka sie 10 dni ale znam przykład gdzie test wyszedł dopiero pare dni po spodziewanej @....najgorsze czekanie...wiem.
Ja użyłam testu ovu i zaskoczyło za pierwszym razem z czego jestem strasznie zadowolona ale też w szoku jestem bo o Izę staraliśmy sie 12 miesięcy

a co u Izy? biega skacze i matke do szłu doprowadza swoją kretaywnością...milion pomysłów na sekunde. No ale od września do przedszkola idzie.....zapisałam ja pare dni temu. Zanim przyjda wakacje mam zamiar jezdzić do tego przedszkola czasami na plac zabaw do dzieci żeby sie troche przyzwyczaiła

oj Tesiak, to nie wiem czy się doczekasz ;) mamy 2 pralki i jak jednej odbija to w drugiej pierzemy i na odwrót. obydwie mają rozwalone programatory więc wariują nie rzadko :-p dziś skończyła mi prać, nie zdążyłam do niej podejść i wyłączyć, a ona od nowa zaczęła mi wodę pompować i prać... pralki teściowej więc nie dziwne, że zwariowane hehe

Diablica, to na kiedy termin? mi też się zaciążyło i jestem na styczniówkach ;)
edit. ale jestem zakręcona, przeoczyłam Cię na styczniówkach ;) to nie będę się czuć samotna ze swoim terminem na styczeń :)

Ostatnia edycja:
Aniołek - ja mam ponad 3 lata pralkę Whirpool ładowaną od góry , dla mnie jest ok. Sprawdź na allegro , może jakiś sklep sprzedaje w Twoim mieście z odbiorem własnym, moi rodzice zaoszczędzili w ten sposób 200 zł właśnie na pralce , a jeśli chodzi o zakupy w sklepie internetowym to owszem kurier ma obowiązek zaczekać aż sprawdzisz przesyłkę ale jeśli kupujesz coś dużego ,w częściach itp to lepiej na spokojnie samemu sprawdzić czy się wszystko zgadza, po prostu weź od niego numer telefonu i w razie czego on przyjedzie na drugi dzień spisać zwrot , ja tak zawsze robię i nie ma problemu.
Diablica - GRATULACJE! piękny prezent mama dostanie:)

Ostatnia edycja:
28 styczeń ale dokładniej to po wizycie i usg powiem...a no widzisz a ja tam zaglądałam tak nieśmiało na styczniówki. Nawet sie przywitałam... bedę tam bardziej sie udzielać ale dopiero po potwierdzeniu przez lekarza mojej kropki.:-)

to kiedy zamierzasz iść do gina? ja mam wizytę 28 maja.. mam nadzieję, że już serduszko będzie widać. a termin na 19 stycznia. kochana, zapraszam do styczniówek, już nas tam sporo jest :)

Diablica GRATULKI KOCHANA !!!
Troszkę mnie uspokoiłaś że teścior wychodzi dopiero po 10 dpo ;-)
Ja chyba załamkę zaliczam :-( Nie cierpię czekać :-(Taka niepewność mnie dobija !!!
Naprawdę nie czuję nic co by wskazywało na fakt zafasolkowania :( ja wiem , wiem że jedne mają wcześniej inne później typowe objawy,ale ja już bym chciała jakikolwiek znak !!!
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dorcia ale co znaczy typowe objawy? ja w pierwszej ciązy żadnych nie miałam i zrobiłam test z przypadku. 10 dpo też może nie wyjść mi nie wyszedł....14 dnipo to takie minimum żeby coś zobaczyć. Żeby nie czekać tak paranoicznie wypożyczyłam sobie ksiazki chodziłam do ogródka plewić byłam w stanie nawet robić na drutach byleby wygonić te myśli z głowy...kochana jak ma być to będzie i czekania nie przeskoczysz

masz konto na ovufriend? fajna strona ja tam wykres prowadziłam i fajne kobitki sporo stąd z babybomm wejdz sobie zobacz.

reklama
Diablica ... typowe objawy...hmmm jakieś kłucia w brzuchu,ból piersi jakieś zachcianki...wiem że miałam takowe przy Młodej...ale kiedy się zaczęły to nie pamiętam :-(
Zrobię testa najwcześniej koło 28 maja...ale myślę że najbardziej odpowiedni będzie 1 czerwca :blink:
Straszne to czekanie...ja w sumie się nie nudzę bo bawię małego rozrabiakę ale i tak jak siadam do kompa to myśli wracają :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry