ale wy dużo skrobiecie :-)
Amelia
dnośnie tego czegoś białego,to może byc faktycznie pleśniawka.ale może też byc wychodzący ząbek,może coś na szybko niedokładnie sprawdziłaś.A ile Twoja mała ma ząbków?my mamy 8,tzn.mieliśmy,bo teraz Tymkowi wychodzi 6 jednocześnie..ale nie jest tak źle-normalnie je i śpi.Za to przestawia się z dwóch drzemek na jedną i 3 dni były ciężkie,bo niby był śpiący,a nie chciał spac.Dziś już normalnie drzemka jedna w godzinach 11-13.A Twoja Maja jaki ma plan dnia?Bo jestem ciekawa co do posiłków tzn.kolejności.Teraz z racji jednej drzemki nam się trochę poprzestawiało i nie wiem czy dobrze karmię echh...
Diablica:spokojnej podróży.Ja pamiętam jak w ciąży w 5 tygodniu albo 6 tygodniu leciałam samolotem w jedną i drugą stronę:było mi tak niedobrze,że szok,a poza tym naczytałam się w internecie,że lepiej nie latac w 1 trymestrze i cała w nerwach byłam,a jakoś musiałam wrócic do domu ech.
Vinga:jak TY dajesz radę w ciąży zajmowac się 7 miesięcznym brzdącem ? :-) pytam,bo ja cały czas rozmyślam o jednym co do moich staranek:co zrobię jak będę musiała podnosic synka będąc w ciąży
Amelia
Diablica:spokojnej podróży.Ja pamiętam jak w ciąży w 5 tygodniu albo 6 tygodniu leciałam samolotem w jedną i drugą stronę:było mi tak niedobrze,że szok,a poza tym naczytałam się w internecie,że lepiej nie latac w 1 trymestrze i cała w nerwach byłam,a jakoś musiałam wrócic do domu ech.
Vinga:jak TY dajesz radę w ciąży zajmowac się 7 miesięcznym brzdącem ? :-) pytam,bo ja cały czas rozmyślam o jednym co do moich staranek:co zrobię jak będę musiała podnosic synka będąc w ciąży