reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć

Rzadko się pojawiam bo zalatana jestem jak dziki kojot.Wczoraj , na przykład byłam w Poznaniu i wróciłam późnym wieczorem.

Dzisiaj odebrałam wyniki prolaktyny i co za niespodzianka :1,34.
Najpierw było za dużo,teraz za mało same zagadki.

Carla-gratuluję pozbycia się długów.Pewnie,że ciężko taka sumę oddać ale przynajmniej nic już nad Wami nie wisi.Zazdroszczę Ci tych zakupów dla dziecka. Już nie mogę się doczekać,kiedy ja będę mogła coś kupić.

Dorcia-życzę zdrowia,niech Ci ta choroba szybko przejdzie.

Wasila-kciuki &&&&

reklama
Witam weekendowo, brrr ale pogoda, tylko 12 stopni i pochmurno, rano pokropiło i jutro ma być podobnie.
nudy jak cholera, @ jeszcze nie przyszła ciekawe kiedy raczy mnie odwiedzić, bo już mnie męczy to czekanie,
Dzisiaj wpada w odwiedziny brat z rodzinką, upiekłam ciasto z rabarbarem no i pierwszy raz w życiu sama robiłam gołąbki, ale jednogłośnie stwierdzam, że najlepsze robi mamusia :)
Fuma - a za co odpowiada prolaktyna? bo ja sie na tym kompletnie nie znam?
trzymam kciuki za wszytskie testujące w najbliższym czasie :)
Pozdrawiam i miłej soboty.

Witam sobotnio

Posprzątałam, pomyłam, odkurzyłam , poprałam , upiekłam i ...nie mam siły już na nic :no:

Dziewczyny to czekanie mnie dobija...zrobiłam testa kilka dni temu-negativ oczywiście...nie wiem może było za wcześnie,a może po prostu się nie udało ???
Zwariuję !!! To czekanie mnie dobija !!!

A co U Was ???

Nudna i leniwa ta sobota... Mąż wybył na mecz, ja wykąpałam i położyłam córę spać i mam luzik :) Wcinam śmiej żelki i jest impreza ;)

Dorcia nie świruj, spokojnie, na pewno było za wcześnie na test. Poczekaj i zrób w dniu, w którym @ powinna przyjść. Obyś szybko urodziła te kamole...
Makota my wczoraj mieliśmy u teściowej dzień matki, bo ona na weekend na studia pojechała. Ale miałam ochotę na szampana...
Fuma Foch zazdroszczę takiego latania :)
Aniołek gołąbki dobre rzecz, wczoraj teściowa serwowała :)

Carla kamyk chyba już wpadł do pęcherza :happy2: bo już mnie mniej boli
Zrobię testa w czwartek , ale mówię Wam...trzymajcie kciuki w czerwcu bo na pewno się nie udało :-(

Trzymam
&&&&&&&&&&&&&&&&&
za dziewczyny testujące niebawem
I ślę pozytywne fluidy :yes::yes::yes:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dorcia, u nas posiadówka oznacza imprezkę w doborowym towarzystwie, ukraszoną świetnym jedzeniem i zakrapianą rozmaitymi trunkami :rofl2:

makota to w takim wypadku Twoje "złe samopoczucie" jest wytłumaczone :-D:-D:-D
Fajnie że się dobrze bawiłaś :-D

Carla a jak się ma Twoja druga zakamiczona połówka ??? :-)

Ja właśnie kończę przygotowywać mięsko na kebaba-zaserwuję znajomym na kolacyjkę...oby się wszystko udało ( ostatnio przesoliłam sos czosnkowy ):baffled:
Mam nadzieję że imprezka zostanie zaliczona do udanych :happy:

reklama
Dorcia następnym razem zamiast sosu czosnkowego do kebaba zrób tzatziki- genialne :)
Mój we wtorek ma coś tam z kontrastem (prześwietlenie), od dziś przyjmuje tylko płynne posiłki, jutro jeszcze będzie pił coś, żeby go wyczyściło hehe :) I bardzo mu dobrze, taki mi dzień matki urządził że mam go ochotę skopać :/

Na jednym watku napisałam coś o wózku, który widziałam, napisałam że wyglądem przypomina trumienkę, a jakaś laska tak się oburzyła za te określenie, że mi posta zedytowała!!!! I napisała mi że posunęłam się za daleko. Halo, jak dla mnie porownanie jak każde inne, ja nie mam problemu z tematyką pogrzebową itp. Ale żeby mi posta edytować??!! Czegoś szukałam i przypadkiem na to trafiłam, ale się wkurzyłam!! Oczywiście zlikwidowałam te jej ***** bo kurcze ani nie użyłam wulgaryzmu ani nic, a ta mi poprawiła co napisałam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry