reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla są ludzie parapety , klamki i ....myślę że znasz to powiedzonko . Ja też bym się zdenerwowała na Twoim miejscu...Tobie kojarzy się z trumną komuś innemu może kojarzyć się z toaletą i co ??? Przecież nie każdemu musi się to samo podobać...jejuś !!! O jaki wózek to chodziło ??? Różnych lokatorów Bozia ma ... niestety Ty nie od dziś się o tym boleśnie przekonujesz :no:
Kurczę że ja na tzatziki nie wpadłam :baffled: teraz już za późno,ale spróbuję...dzięki za pomysł
A tak na marginesie to całe moje osiedle już ma przepis na ciasto a'la Carla :-D myślę że nie masz nic przeciwko temu ???
To "coś " z kontrastem to urografia pewnie...badanie niezbędne do wykonania rozbijania ESWL...a takowe chyba będzie miał, prawda ??? Bardzo dobrze obrazujące badanie :happy: Tylko że mnie nie "przeczyszczają" wcześniej
Trzymam kciuki !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć

Mialam weekend zajęty przed dzień matki,wczoraj byłam u teściowej a dzisiaj u własnej mamy.Znowu jestem tak objedzona,ze mogę się toczyć;-).

Carla, tak jak Dorcia napisała,niektórzy ludzie są dziwni i jedyne co pozostaje to olać ich bo szkoda nerwów i zdrowia na nich.

Dorcia -ładna masz temperaturkę,trzymam kciuki za pozytywny teścik.

Aniołek-prolaktyna to ogólnie odpowiada za laktację czyli karmienie piersią. Ale jak jej jest za dużo to hamuje się owulacja i trudno zajść w ciążę.Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć informacji co się dzieje gdy jej jest za mało a ja tak właśnie teraz mam.

Miłego wieczorku dziewczynki. Ja czekam na Mojego. Niedługo wróci z poprawiania matur.

Carla- w ogole się nie przejmuj tą laską.po prostu nie umie przyjąć krytyki:) Swoją droga- niby mamy wolność słowa....

Dorcia- ja też będę czerwcowa, to byłby cud gdybym była w ciąży teraz:) nie popisaliśmy się z mężulkiem w maju

Wszystkim mamusiom z okazji ich święta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!

dorcia- kobitko poczekaj przynajmniej do 12 dpo ja zrobiłam bodajze w 9dpo i miałam negatyw. to za wcześnie na testy...a 12 już tak cień był.....nie ma wyjścia musisz czekać kochana

Byłam dziś na wizycie, miałam też usg, kolejne za miesiąc- takie dokładniejsze. Teściowa szczęśliwa że wnuka widziała :) Jajka było widać idealnie, więc już nie ma wątpliwości że będzie Tomeczek :)

Dorcia nic przeciwko nie mam, niech wszyscy korzystają z przepisu jak im pasuje :)
Mężul jutro ma tą urografie, ale o rozbijaniu nic mu nie mówili jeszcze. Wrócił już do domu i zaczął pić ten przeczyszczacz :)
Fuma Foch pamiętam że ja miałam za dużo prolaktyny po zakończeniu karmienia i @ nie przychodziła. Nie wiem co oznacza za mało prolaktyny, mam nadzieję że nic złego i że możecie się starać.
Wasila dzięki i wzajemnie :)
Diablica ja się czujesz??

hej babeczki
ja tylko melduje że jestem, dopadłam teraz kompa mamy na chwilkę , zaleciałyśmy wczoraj szczęśliwie, niunia mi przespała lot , była grzeczna, potem jeszcze do sisotrzeńca na festiwal do przedszkola poszłyśmy ... a tam banda dzieciaków, moja aż piszczała ze szczęścia. a w nocy się budziała z wrażeń parę razy.
Fuma foch sama robiłam kiedys wyniki na ten hormon i miałam za mało, nic nie brałam na podwyższenie, to już było parę lat temu, przed starankiem te 1,5 roku temu nie powtarzałam badania, w ogóle zapomniałam ale z zajściem nie mialam kłopotów, to chyba za wysoka prolatyna może być kłopotliwa
odezwę się jeszcze jak się trochę bardziej zorganizuje, bo narazie nie wiem co gdzie jest :sorry:

Hej laseczki ale mam pogodę do d.... szok !!!
Siedzę w domciu i nie mam zamiaru nawet nosa wystawić na dwór :-D:-D:-D
A co u Was ??? Coś rzadko się odzywacie kochane !!!

carla- może być...delikatne mdłości....i tyle. truskawki mi benzyną pachną....a w zlew pachnie brudnymi skarpetkami a tak poza tym to oki....mam małe przeboje z ospą teraz...ale co tu mówić muszę czekać 14 dni na wynik dzisiejszych badań...dla mnie te badania tak jak różyczka i toxoplazmoza powinny być obowiązkowe

Ostatnia edycja:
Witam i ja:)
Dorcia - u mnie też paskudna pogoda, zimno jak cholera ale na szczęście nie pada :) przyszłam do domku, zjadłam gołabki, pranie nastwiłam i leżę pod kocykiem, i nigdzie sie nie ruszam :)
Ianka - No to super, że Roksanka taka grzeczna była podczas lotu :) no ale fakt może Ci teraz gorzej spać bo nowe miejsce, ludzie itp.
Carla - no to już wątpliwości nie ma, że synuś mieszka w twoim brzuszku, skoro tak pięknie pokazał swoje klejnoty:) a imię Tomasz bardzo mi się podoba :), rośnijcie zdrowo jeszcze tylko troszkę ponad 20 tygodni będzie Was czworo :) a ta laska na tym forum to chyba jakaś zacofana, tak wiec się nie przejmuj,
Diablica -mi też na początku wszystko śmierdziało a najbardziej wędlina i mięso. musisz przetrwać :)

Ja jeszcze do pracy dwa dni i weekend, jedziemy w rodzinne strony mojej mamy - na wschód Polski ponad 400 km w jedną stronę:) uwielbiam tam jeździć, co prawda dziura jakich mało i psy dupami szczekają, ale tam jest inne życie, nie to co w mieście.
W dalszym ciagu czekam na @, czuję że już jest na prawdę blisko tylko lipa bo prawdopodobnie wypadnie na weekend, myślałam, że dostanę wczoraj bo dzisiaj już 33 dzień od zabiegu, no ale widocznie wszystko się wydłuży.
Pozdrawiam i miłego popołudnia.

reklama
hej dziewczynki :)
Dorcia, u mnie też pogoda lipa, cały dzień padało, teraz chyba też jeszcze leje
nie mam na nic siły, mały marudny straszliwie, doprowadza mnie do szału ehhh życie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry