reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie patrzę kto to taki...a to Ty !!!
Powiem Ci że minusem tego aspiratora do odkurzacza jest to że dzieci się boją...niestety odkurzacze do cichych nie należą-ale uwierz wyciągnie katar rewelacyjnie !!! Nie jest bardzo drogi więc po prostu można spróbować :) I pamiętaj odkurzacz musi mieć ustawienie siły ssania !!!

reklama
ostatnio dostaliśmy odkurzacz na rocznicę :) jest z regulacją. małego tez oswoiłam z odkurzaczem, na początku się bał ale teraz już jest ok. więc możemy spróbować :)

Witam :)
Tesiak -
Gratulowałam Ci już na innym wątku, ale mimo to jeszcze raz gratuluję :) dużo zdrówka dla Was i dbaj o siebie :)
Vinga - kuruj się dziewczyno, teraz przeziębienia nie są dla Ciebie, dużo zdrówka życzę.
Amelia - Ja też nie chodzę w szpilkach, kiedyś więcej chodziłam, ale teraz rzadko je wkładam bo po 1 jestem wtedy wyższa od mojego, a po 2 preferuje wygodę, nawet na wesela chodzę w balerinkach :-):-):-):-) no ale nie ukrywam, że obcasy bardzo mi się podobają, ale niestety ich nie kupuję bo wiem, że będą leżeć w szafie tak jak kilka moich par.

u mnie w końcu wyszło słonko :) nooooo tego mi było trzeba, :-):-) dwa dni temu mieliśmy pierwsze przytulaski z mężem, po 2,5 miesięcznej przerwie, ale to był dopiero 8 dc wiec stanowczo za wcześnie żeby coś z tego było, aczkolwiek kto wie moja mama z moją siostrą wpadła jeden dzień po okresie, więc nigdy nic nie wiadomo, a jak mi się cykle rozhuśtały przez to łyżeczkowanie??. Ale tak na dobre zaczynamy starania od poniedziałku, chociaż dzisiaj takie ładne święto :) "Światowy dzień seksu" więc może może.... oddałam wczoraj mojego fona do reklamacji, no i zostałam bez mojej ulubionej aplikacji womanlog, i teraz muszę używać zwykłego kalendarza, żeby dobrze policzyć dni cyklu.

Pozdrawiam i miłego wieczorku.

Amela, AniołekBB - ja podobnie nie chadzam w szpilkach. Ba, nawet niższe obcasy są mi obce. Parę razy próbowałam się przekonać, ale jednak wygoda wygrała.

Dorcia, faktycznie zrobiła nam się tutaj silna reprezentacja rocznika '83. Co do @ to jak tydzień temu robiłam test to wyszło mi, że ciąże to ja mam co najwyżej urojoną więc nastawiam się na to, że prędzej czy później się pojawi ta nieszczęsna @. /Mam nadzieję, że prędzej niż później/

Vinga, katarek - bo o nim mowa? - to hit nad hity przy mega dużym katarze. Przy mniejszym lepiej sprawdza się frida.

Ehh, a ja Wam powiem, że śniła mi się własna potencjalna córa. Fajna była, taka maleńka i mega kudłata. Najbardziej się z mężem w tym śnie cieszyliśmy, że jakaś taka samodzielna i nie trzeba jej przewijać i karmić :rofl2:

Makota...sen rewelka...właśnie taka jest moja córa ...hihihi...samodzielna i nie trzeba jej przewijać ...i jest kudłata !!! Pożyczyć Ci ją na trochę ??? Choć fakt... nie ma to jak własna osobista prywatna córka :-D

Dopiero Ty mi uzmysłowiłaś że katarek to ten do odkurzacza, a nose frida to ten bezodkurzaczowy :-D

U nas właśnie przeszła mega burza...nie lubię deszczu :no:

Zmykam spać bo jakaś taka padnięta jestem :confused2: antybiotyk chyba mnie osłabił-albo mój M... ???

Makota - Fajny sen :) tylko ta samodzielność, hmmmm nierealne przynajmniej w wieku niemowlęcym,:-) mi się też kiedyś kilka razy śniły dzieci, kiedyś nawet urodziłam takie 6 kg :) hehe i mojemu też się czasem śnią, ludzka podświadomośc jest bardzo dziwna.
Dorcia - Twoja córa to już pannica wiec już musi być samodzielna :)

A ja sobie dzisiaj pospałam do 8, no i jestem w miare wypoczęta, zaraz się biorę za pranie i sprzątanie bo po południu wpada brat z żonką i Majusią na grilla, w końcu pogoda po tygodniu deszczu więc trzeba troszke w ogródku posiedzieć.:)
MIłego weekendu

Hej:)

Ja jestem już po wizycie. I tak jak myślałam, owulka mi się mocno przesunęła. Także vinga chyba jednak będzie to luty. Póki co nie znam dokładnie wieku ciąży, na usg nie było widać nawet pęcherzyka, ale macica jest powiększona. W poniedziałek idę na betę, morfologie, badanie moczu, glukoze i VDRL. A następna wizyta za 3 tyg bo moja gin ma akurat urlop.
Aniołek jeszcze raz dziękuję:) a na tamten wątek chyba się już nie kwalifikuję;)

Uciekam bo jestem dzisiaj sama z Franciem a cośkiepski humor dzisiaj ma. Nieodstępujęmnie na krok. Wieczorem wpadnęna dłużej.

Miłego dnia:)

Tesiak
...super...ale fajnie ...pierwsza mamuśka na LUTY 2014 !!!

Ja właśnie zwlekłam się z łóżka-ale pospaliśmy :-D

Idę troszkę posprzątać bo może uda się grilla zrobić-choć prognoza pogody na małopolske nie jest zbyt optymistyczna :no:

Miłej i ciepłej soboty laseczki !!!

Tesiak- gratulacje!!!!!!!!!! jak dla mnie będzie idealna różnica wieku miedzy dzieciaczkami:) co do zboczenia na punkcie fotelików i wózków posiada je mój P. Testy Adacu zna śpiewająco w każdej kategorii fotelików:)
Na bezpieczeństwie i komforcie dziecka nigdy nie oszczędzał:)

Dorcia- zdrówka i owocnych staranek:) Oby lekarz sie nie mylił;))

Amelia-ja też nie chodzę w szpilkach, dziś mam imprezę z okazji jubileuszu firmy więc wypada je załozyć. Chodzić to jeszcze jakoś mogę, nienawidzę w nich prowadzić! Nie wiem jak kobiety mogą jeżdzić samochodem w szpilkach.

Aniołek- Tobie również owocnych staranek. Oby w 2014r. był wyż demograficzny!!

Makota- zycze Ci tej córeczki z całego serca.Nie pamietam- masz dzieci czy to będzie pierwsze?

Ja dziewczęta tymczasowo Was opuszczam- w tym miesiącu i w lipcu odpuszczam starania,bede zaglądać zeby gratulować każdej z Was, bo wierzę, że będzie to owocny miesiąc:) Też zaszłam w ciąże w czerwcu;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry