Witam

Tesiak - Gratulowałam Ci już na innym wątku, ale mimo to jeszcze raz gratuluję

dużo zdrówka dla Was i dbaj o siebie
Vinga - kuruj się dziewczyno, teraz przeziębienia nie są dla Ciebie, dużo zdrówka życzę.
Amelia - Ja też nie chodzę w szpilkach, kiedyś więcej chodziłam, ale teraz rzadko je wkładam bo po 1 jestem wtedy wyższa od mojego, a po 2 preferuje wygodę, nawet na wesela chodzę w balerinkach :-):-):-):-) no ale nie ukrywam, że obcasy bardzo mi się podobają, ale niestety ich nie kupuję bo wiem, że będą leżeć w szafie tak jak kilka moich par.
u mnie w końcu wyszło słonko

nooooo tego mi było trzeba, :-):-) dwa dni temu mieliśmy pierwsze przytulaski z mężem, po 2,5 miesięcznej przerwie, ale to był dopiero 8 dc wiec stanowczo za wcześnie żeby coś z tego było, aczkolwiek kto wie moja mama z moją siostrą wpadła jeden dzień po okresie, więc nigdy nic nie wiadomo, a jak mi się cykle rozhuśtały przez to łyżeczkowanie??. Ale tak na dobre zaczynamy starania od poniedziałku, chociaż dzisiaj takie ładne święto

"Światowy dzień seksu" więc może może.... oddałam wczoraj mojego fona do reklamacji, no i zostałam bez mojej ulubionej aplikacji womanlog, i teraz muszę używać zwykłego kalendarza, żeby dobrze policzyć dni cyklu.
Pozdrawiam i miłego wieczorku.