reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tesiak idź, przecież nie musisz wiedzieć że jesteś w ciąży jeśliby Cię zatrudnili :) Ja bym poszła.
Muffi mojego nie było niespełna 3 dni i umierałam z tęsknoty i niepokoju, więc współczuję tak długiego rozstania.
Fuma Foch sprawdzi się to przeczucie, zobaczysz :) Strasznie ten czas leci, dobrze że poza wózkiem i fotelikiem (ktory właśnie przed chwilą stał się powodem sprzeczki) wszystko już mamy. Dostalam dziś paczkę od siostry, więc trochę ubranek przybyło.
Aniołek jak się odważę to pokażę jak "pięknie" wyglądam :) Działaj Kochana, trzymam kciuki &&&

reklama
Carla...czekam na fotki :) Proszę pochwal się brzucholkiem :tak:
Ale czad zobaczę kto się kryje pod nickiem :-D
Ja swojej foty nie wkleję bo mam jakiś debilny program do zdjęć i nie umiem ich skopiować do BB albo do FB ...koszmar...a poza tym nie mieszczę się w kadrze :no:

Cześć Dziewczynki:)
Tesiak- i jak się spisał fotelik na rower ?, Franiowi się podobało?
Dorcia - wiadomo że zdrowie dziecka najważniejsze ale każda z nas i tak myśli nad płcią, mam tak samo chciałabym by Maja miała siostrę ale synka też fajnie byłoby mieć ,dlatego nie nastawiam się .
Ianka- dobrze że z oczkiem ok
Carla - rozumiem Cię , ja przytyłam 19 kg i też nie jadłam więcej niż przed ciążą , niestety mam tendencje do tycia i żeby jakoś wyglądać muszę ruszyć tyłek a w ciąży moja aktywność fizyczna była zerowa.
Muffi - dwa tygodnie szybko zleci , zaglądaj do nas częściej :)
Tesiak - ja bym poszła , nie masz obowiązku mówić o swoim stanie ..
Fuma - oby przeczucia się sprawdziły , ja mam zupełnie odwrotne :/

hej dziewuszki :)
Tesiak, ja też miałam takiego "farta". jak zaszłam w ciąże to miałam dwa telefony w sprawie pracy, oczywiście odmówiłam bo i byłam już zatrudniona u znajomego
Aniołek, &&& zaciśnięte i działaj dziewczyno,działaj :)
Muffi, Carla, mój też pojechał do roboty, do Otwocka. może w środę wróci. mam taką nadzieję :P
dziewczyny, jakbym ja swój brzuchol wrzuciła to byście powiedziały że ja w 8 miesiącu jestem :P tak mnie strasznie wywaliło.
dziewczyny, a co wy na to żeby pozapraszać się na fb? troszkę już tu dyskutujemy i fajnie by było mieć kontakt z Wami nie tylko na bb :)
u lekarza na wadze mam teraz +3 kg!!! a na swojej wadze niby schudłam 2 kilo. nie wiem czy to możliwe ale w każdym razie mnie przeraziło :no: tym bardziej, że prawie nic nie jem i wymiotuję! od dwóch dni żadnych zwrotów dopiero

Aniołek to prawda, właśnie sobie sprawdziłam i najkrótszą trasą mam ok 30 km więc nie jest to wykluczone;)
No to działajcie intensywnie, trzymam mocno kciuki:)
Dorcia trzymaj się tam:) a właśnie...nie wiem czy pisałaś już o tym, być może przeoczyłam ale z jakiego rejonu małopolski jesteś?
Carla to niestety nie jest takie proste. Chodzi o to żeby ZUS się nie doczepił. Bo jeżeli po krótkim czasie pójdę na ciążowe L4 to mogą podejrzewać fikcyjne zatrudnienie (nawet mimo moich dobrych zamiarów). Może skończyć się to w sądzie, ja będę musiała zwrócić wypłacone świadczenia a pracodawce obciążą kilkutysięczną karą.
Amelia Kochana:) fotelik spisał się rewelacyjnie. Franio zadowolony sobie jechał i całą drogę opowiadał. Bez problemu dał się posadzić i zapiąć. Z kaskiem i okularkami też nie było problemu. Nasze obawy były zupełnie niepotrzebne:) No i mnie i m taka wycieczka dobrze zrobiła;) A Wy jeżdzicie na rowerkach?
vinga a nie miałaś problemu z ZUSem jak znajomy Cię zatrudniał? Co do zaproszeń na fb to ja jestem za;) może wyślij mi namiary na priv...?

Tesiak, wszystko było, że tak powiem legalnie. zatrudnił mnie, popracowałam ok 2 miesiące i poszłam na chorobowe :) teraz będzie tak samo. w tej chwili przyszłam z wychowawczego a w następnym miesiącu pójdę po l4 :) nikt do niczego nie może się przyczepić, przecież ciąży sobie nie wymyśliłaś
ok, ślę namiary :)

Tesiak ja kochana mam "rzut beretem" do Krakowa :tak:
Ja kupiłam rower w zeszłym roku,ale boli mnie dupsko od jazdy,więc rzadko jeździmy :-(

Idę się położyć laseczki...kaszle mnie okropnie :wściekła/y:

Tesiak takie akcje spontaniczne są najlepsze! Ja na twoim miejscu na rozmowie kwalifikacyjnej nic bym nie mówiła. Dopiero jak wygrasz i odezwą się do Ciebie to przed podpisaniem umowy z nimi pogadaj. Wtedy będziesz fair ale oni też będą mieli wobec Ciebie jakieś zobowiązanie, bo Ciebie wybrali. ;)

Fuma faktycznie czasu będe miała dużo ;] A co do twojego przeczucia to: Do dzieła !!!

Aniołek a jakoś tak wyszło, że nie zaglądałam ;) Ale tutaj pozytywnie u Was, strasznie Wam wszystkim kibicuje!!! ;]

Carla to już połówka ciąży!!! WOW kiedy to zleciało...

reklama
no właśnie Carla, to już połowa ciąży. to teraz migiem do porodu zleci :)
jak ja bym chciała już czuć swoją dzidzię :)

a nie chwaliłam się, byłam dziś u gina :)
słyszałam serduszko, maleństwo ma całe 18mm :) i już troszku człowieczka przypomina
powiem wam że chyba bardziej emocjonalnie przeżywam tą ciążę niż poprzednią. tak inaczej. i złapałam się na tym, że mówię do brzuszka "ona" i przeczuwam że to będzie właśnie dziewczynka :)zobaczymy czy się sprawdzi :) z Natem się sprawdziło

dobranoc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry