reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie obczaiłam fotki!!! Miło Was zobaczyć dziewczyny ;)) Vinga jaki brzuszek WOW !!! Ja zaraz wrzucę jakieś fotki.

reklama
Muffi, to nie brzuszek, to BRZUCHOL, prawie jak w 5 miesiącu ciąży, a to dopiero 3 się zaczął :zawstydzona/y:
Dorcia, ja też nigdy nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń, diety też nie potrafię utrzymać... do tej pory ważyłam 60kg i jadłam co i ile chciałam i nie tyłam :( a teraz? masakra

Dziękuje za zaproszenie:) Miło jest Was zobaczyć kobietki:)

Dorcia- ja tez nie chudzina:) 175 cm i 68 kg. I biust wielki! Teraz po zakończeniu karmienia w końcu się zmniejszają. Mój kręgosłup w końcu zostanie odciążony.

ale wy dziewczyny wysokie, to ja przy moich 160 cm się chowam, a waże nie dużo mniej niż wy.. ehh
Robiłam dziś cytologie i babka mi mówi ze w połowie cyklu jestem (13dzień) , mam już owulkę chyba więc nici z fasoleczki , zobaczymy co dalej.
Amelia odebrałam dziś zdjęcie kręgosłupa i jest ok, babeczka mi zaleciła znaleźć dobrego rehabilitanta i iść na serię masaży, ale o zobaczę jeszcze, narazie przerzucam się ze mocniejszych tabletek na zwykły paracetamol
Tesiak i Amelia gorącej nocy pod tą rocznicę :)

Muffi trzymam kciuki za test:)
vinga to druga ciąża więc brzuszek trochę wcześniej wyskakuje. Ja właśnie powoli przygotowuję się psychicznie do tego;) Tylko nie przesadz z tymi przygotowaniami...
ianka powiem szczerze że rozbawiłaś mnie tą gorącą nocą:D M za chwilę pewnie padnięty z pracy wróci a i ja odkąd w ciąży jestem to zasypiam prawie z Frankiem;P Być może w piątek uda mi się małżonka gdzieś wyciągnąć...

vinga taka przypadłość pierwszego trymestru:/ później będzie lepiej. Heh jak byłam w ciąży z Franiem to m po powrocie z pracy musiał poczekać trochę na obiad...;P

Właśnie doczytałam, że dziewczyny macie dziś rocznicę ślubu!!!!!! Wszystkiego dobrego Kochane :* Tesiak mam nadzieje, że gdzieś się wyrwiecie... zawsze to przyjemnie poświętować trochę i mieć chwilę dla siebie ;) I dzięki za kciuki!

Dzięki Muffi:) Spróbuję delikatnie naprowadzić męża na ten pomysł;)chociaż istnieje możliwość że znów nie zrozumie mojej (ż)aluzji;P

reklama
Ale super ta grupa :-) ,fajnie Was widzieć :) narazie nie ogarniam , jutro coś wrzuce
Tesiak - już wysyłam adres , no fakt niektórym wyobraźni brakuje , podjade do decatlonu i przymierzę . To nasza 3-cia rocznica :)
Fuma - dzięki za zaproszenie:)
Dorcia - powiem Ci że mi też ciężko się zmobilizować i ruszyć tyłek , ale jak już się rusze to nawet idzie . OOoo to wolna chata Wam się szykuję , będzie się działo !:)
Muffi - trzymam kciuki za pracę
Ianka - Gorącą noc to ja mam z notebookiem :) ,to nie dali Ci skierowania na te masaże ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry