Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Muffi, to nie brzuszek, to BRZUCHOL, prawie jak w 5 miesiącu ciąży, a to dopiero 3 się zaczął Dorcia, ja też nigdy nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń, diety też nie potrafię utrzymać... do tej pory ważyłam 60kg i jadłam co i ile chciałam i nie tyłam a teraz? masakra
Dziękuje za zaproszenie Miło jest Was zobaczyć kobietki
Dorcia- ja tez nie chudzina 175 cm i 68 kg. I biust wielki! Teraz po zakończeniu karmienia w końcu się zmniejszają. Mój kręgosłup w końcu zostanie odciążony.
ale wy dziewczyny wysokie, to ja przy moich 160 cm się chowam, a waże nie dużo mniej niż wy.. ehh
Robiłam dziś cytologie i babka mi mówi ze w połowie cyklu jestem (13dzień) , mam już owulkę chyba więc nici z fasoleczki , zobaczymy co dalej. Amelia odebrałam dziś zdjęcie kręgosłupa i jest ok, babeczka mi zaleciła znaleźć dobrego rehabilitanta i iść na serię masaży, ale o zobaczę jeszcze, narazie przerzucam się ze mocniejszych tabletek na zwykły paracetamol Tesiak i Amelia gorącej nocy pod tą rocznicę
Muffi trzymam kciuki za test vinga to druga ciąża więc brzuszek trochę wcześniej wyskakuje. Ja właśnie powoli przygotowuję się psychicznie do tego Tylko nie przesadz z tymi przygotowaniami... ianka powiem szczerze że rozbawiłaś mnie tą gorącą nocą M za chwilę pewnie padnięty z pracy wróci a i ja odkąd w ciąży jestem to zasypiam prawie z Frankiem;P Być może w piątek uda mi się małżonka gdzieś wyciągnąć...
vinga taka przypadłość pierwszego trymestru:/ później będzie lepiej. Heh jak byłam w ciąży z Franiem to m po powrocie z pracy musiał poczekać trochę na obiad...;P
Właśnie doczytałam, że dziewczyny macie dziś rocznicę ślubu!!!!!! Wszystkiego dobrego Kochane :* Tesiak mam nadzieje, że gdzieś się wyrwiecie... zawsze to przyjemnie poświętować trochę i mieć chwilę dla siebie I dzięki za kciuki!
Ale super ta grupa :-) ,fajnie Was widzieć narazie nie ogarniam , jutro coś wrzuce Tesiak - już wysyłam adres , no fakt niektórym wyobraźni brakuje , podjade do decatlonu i przymierzę . To nasza 3-cia rocznica Fuma - dzięki za zaproszenie Dorcia - powiem Ci że mi też ciężko się zmobilizować i ruszyć tyłek , ale jak już się rusze to nawet idzie . OOoo to wolna chata Wam się szykuję , będzie się działo ! Muffi - trzymam kciuki za pracę Ianka - Gorącą noc to ja mam z notebookiem ,to nie dali Ci skierowania na te masaże ???