reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Amelia a może się uda !!! Oby oby &&& !!! Co do mojej pracy, to wiesz jak jest w Polsce, nie szanuje sie ludzi, najczesciej wogole nie daja znac ze Cie nie przyjeli, tylko dzwonia do kogos innego a ty sie domyslaj i czekaj jak debil ;/ Wiec nie wiem czy wogole dadza znac...

No z ta @ to sie zsynchronizowalysmy :P

Ehh mam jakiegos dola... bardzo chcialabym sie juz starac o dzidzie ale musze isc do tego cholernego dentysty i nie moge sie przelamac ;/ jak dziecko normalnie, stara a glupia ;]

reklama
Dorcia - musiała ta @ przyjść ????? A miałabyś taki ładny prezent urodzinowy:)

Wszystkiego najlepszego Kochana, dużo zdrówka, miłości i spełnienia Marzeń no i oczywiście dwóch kreseczek na teście :) Buziaki:)

Cześć

Dorcia ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego:-).Spełnienia marzeń i szybko II.
Urodziłaś się tego samego dnia co ja:-D:tak:.

U mnie znowu kicha bo dalej mam za niska prolaktynę.A do tego wyobraźcie sobie ,ze mam nogę dwa razy kontuzjowaną. wczoraj uderzyłam się małym palcem w szafę.Normalnie gwiazdy zobaczyłam. A dzisiaj była w sklepie i przede mną stała w kolejce pani w klapkach na obcasiku.I wyobraźcie sobie ,ze nadepnęła mi na nogę i to akurat w ten obolały palec .Ale wrzasnęłam.

znowu przeoczyłam jakiś post, Dorcia masz urodzinki? wszsytkiego najlepszego, przede wszystkim tych dwóch kreseczek.
Przykro mi dziewczyny że przyszły do was te małpy@ , sama czekam ale ja mam nieregularne cykle więc tym razem nie powścikamy się razem nad @
A moja niunia dalej chora, byłam dziś u lekarki, schodzi jej katarek na oskrzela, o i chyrla całe noce :( a jutro mieliśmy iść razem na weselicho , a tak musimy zostawić małą z rodzicami... i będę kierowcą bo jak tu się wyluzować jak trzeba będzie może w każdej chwili jechać do domu :( a na początku tylko przez ten ślub nie chcialam się starać, żeby się ostatni raz "zabawić" a tu i tak lipa, żałuje że nie idę już z brzuszkiem... no ale niech niunia zdrowieje to najważniejsze, i powiem wam chodzę prywatnie do lekarki , pedriatra babka z powołania , bierze 30 zł za wizytę! tylko a tak osłucha wybada że z lornetką szukać takich.
Która mi powie ile się daje teraz w kopertę na ślub? nie byłam wieki i nawet nie wiem od jakiej granicy się zaczynają. nicy wyjściowe to 500 zł, co myślicie?
Muffi a ty nie zdziwiaj tylko do dentysty marsz!!!
Fuma to i ty masz urodzinki? wszystkiego naj naj i rownież tych dwóch kreseczek

oooo Fuma :) to dla Ciebie również wszystkiego naj naj :) no a najważniejsze II na teście :)
Biedny paluszek, mam nadzieje, że już nie boli.

Ianka - My mamy w sierpniu wesele znajomych i też już myślałam, że pójdziemy w "trójkę" do głowy by mi nie przyszło, żeby odkładać staranka z powodu wesela.... o nie..... teraz to ja jestem najważniejsza :) co do koperty to my własnie zawsze dajemy 500 zł.
Fajnie, że trafiła Ci się super lekarka, no i szybkiego powrotu do zdrowia dla Roksanki.

Drugi dzień @ dobiega końca... tak więc jeszcze tydzień i zaczynam działania :) tym razem szybciej i częsciej, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)
Ja już dzisiaj z mężusiem wysprzątaliśmy, A jutro idzie do pracy ale tylko do 13, a ja mam luzy :) szkoda tylko, że pogoda taka niefajna, ale może po południu do znajomych pojedziemy :)
Miłego weekendu.

Dzięki kobietki za życzonka...dostałam całą masę pozytywnych,ciepłych słów !!!:laugh2:
Szkoda że nie dostałam wymarzonego prezentu...trudno:sorry:

Fuma...Wszystkiego dobrego kochana !!! To o czym marzysz by się spełniło !!! To czego pragniesz by Twoje było !!!
Powiem Ci szczerze że ja nie mam pojęcia gdzie sprawdzać w profilu na BB która się kiedy urodziła-można to "podglądnąć" ???

Czyli reasumując:
Ja,Aniołek, Muffi mamy @
Fuma i Amelia....czekają na @ ??? Czy testują ???

Ianka u Nas jeśli wesele jednodniowe-500 zł,dwudniowe 700 zł :eek:
Duży buziak dla Roksanki niech szybciutko wraca do zdrowia :tak:
Fuma...hehehe chciałabym Cię widzieć jak "wrzeszczysz". Ja kiedy w markecie gość stanął mi wrastający paznokieć dużego palca to go strzeliłam w łeb...a później przepraszałam-to był odruch !!!
Muffi do dentysty marsz...bo kopniaka dam :laugh2: a staranka zacznij już...teraz są takie środki że spokojnie dzidzia będzie bezpieczna !!!

Amelia &&& za pracę !!!

Fuma, Dorcia - Spełnienia marzeń Kochane :)
Ianka, my też dajemy zawsze ok 500zł, miłej zabawy na weselu
dziewczyny, ja byłam na weselu kuzynki P już w dwupaku i myślałam, że zejdę z tego świata :/

Dorcia i Fuma- kochane babeczki wszytskiego najlepszego!

Ianka- tez ide jutro na wesele i do koperty wkładam 500zł.

Mialam dziś cięzki dzień i nie mam w ogóle nastroju na jutrzejszą imprezę.(szczegóły na zamkniętym)

reklama
Dorcia , Fuma - Kochane , Wszystkiego Najlepszego, dużo radości i miłości!
Muffi - też tak kiedyś zwlekałam z dentystą dopóki ząb nie zaczął mnie boleć , wtedy marzyłam by mi coś z nim zrobił .
Ianka - zdrówka dla Roksanki ! Bawcie się dobrze na weselu , 500 zł jest w sam raz .

No i przyszła wczoraj wredna @ :wściekła/y:, także dopisuję się na lipiec . Dziś w Krakowie jest piknik lotniczy , miałam iść z małą ale pogoda jest okropna

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry