reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Samosia - bardzo mała ta wasza rata , nam wyliczyli 1800 :/
Vinga - Majka też ma szparę między jedynkami :) , nam wychodzą 3-ki
Aniołek - ja ostatnio tak przesoliłam ziemniaki że nie szło ich zjeść :) soli nie używam i nie mam wyczucia :)
Carla - moja kuzynka ma 5 -letnią córkę i zawsze jak do nas przychodzą mówi jej " daj cioci i wujkowi buziaka ...." dla mnie to jest co najmniej dziwne takie zmuszanie dziecka bo przecież jak by chciała to sama by dała a widocznie nie ma ochoty albo ceni sobie swoją prywatną przestrzeń , wg mnie nawet nie powinno się dzieci uczyć takich rzeczy bo dajmy na to jakiś zbok powie jej daj buziaka to sobie pomyśli , wujkowi i cioci mama każe dać to każdemu można , oczywiście zostałam wyśmiana przez kuzynkę , a może jestem przewrażliwiona , nie wiem .
Muffi - to niezła imprezka musiała być :) , ja też pobalowałam w weekend i zdycham :/, oj zapomniało się jak to było :)
Ianka - jak tam po weselu ??
Tesiak, Fuma - co tam u Was ?
Dorcia - to wolną chatę macie :) korzystajcie :), trzymam kciuki &&&. hmm nie wiem jak z tel dodać ..

reklama
Witam się w pierwszy dzień lipca ;)

Samosia faktycznie bardzo malutka ta rata !!!

Vinga, to Nataniel musi być przesłodki z tymi dwoma jedynkammi ;]

Dorcia chata wolna, można się sexić do woli :D:D:D

Amelia też jestem tego zdania ;)

Carla i jak tam, wyprawka jest???

Dziwna u nas dziś pogoda... raz słońce raz chmuryyyy ;]

wpadłam zamldowac, że zyje. po tygodniowej nieobecności w domu mam masę prania, sprzątania nie mówiąc o stosie papierów w pracy. Co z tego, że odpoczęłam, jesli muszę teraz pracować na podwójnych obrotach. Poza tym @ się zbliża:/

Samosia- rata bradzo niska, ja płacę ponad 3 razy wyższą i to tylko przez 6 lat jeszcze, potem jeszcze więcej:/ale za wynajem tez tyle płaciłam wiec mam satysfakcje ze jestem u siebie i nikogo nie dorabiam

Buziaczki dla wszystkich staraczek i czekam na wiesci o kolejnej ciąży!

A gdzie Was wywiało Dziewczyny? wszystkie się już urlopujecie?
Wasila - tak to już jest, żeby ktoś mógł wypoczywać ,ktoś musi pracować. Dobrze że trochę odpoczęłaś, np mój mąż nie potrafi do końca się zrelaksować na urlopie , myśl o tym co zastanie w pracy po powrocie i ile czasu zajmie mu nadrabianie zaległości go przeraża .

oj dziewczyny, coś kiepski ruch ostatnio tutaj. gdzie wy się podziewacie?
właśnie czytałam forum "staraczek kwietniowych" i niezły szum się zrobił, bo starające się mają pretensje do zaciążonych, że piszą o swojej ciąży. a pomyśleć że to dorosłe kobiety to są :no: mam nadzieję, że nikt nie jest na mnie zły, że czasem coś napomknę.

mam pytanie, może pamiętacie co dawałyście swoim dzieciakom jeść jak były mniej więcej w wieku Nataniela? moim zdaniem pije za dużo mleka. chcę mu ograniczyć flaszki do 2, max 3 na dobę. no tylko nie mam pomysłu co mu wrzucić do jadłospisu. wszelkiego rodzaju kanapeczki odpadają bo nie tolerujemy glutenu :( mleczne rzeczy typu jogurciki czy twarożki też out, bo właśnie jesteśmy odczulani na mleko.

Vinga ale o co chodzi tym "staraczką kwietniowym" nie kumam ???
Przecież normalną rzeczą jest że jednym się uda...innym nie i dłużej poczekają na fasolinkę
Ja sobie nie wyobrażam tego forum bez Ciebie, Carli czy Tesiak !!!

no właśnie to głupie jest, bo zaciążone gadały coś o nudnościach i wymiotach, jedna staraczka taki szum zrobiła, że nie wchodzi już na forum bo nie chce o tym czytać.
jak jeszcze się starałam to również nie miałam do żadnej pretensji, wręcz cieszyłam się tym co np. Carla pisze o dzidziolku. nawet coś takiego na myśl by mi nie przyszło.

jestem jestem, ale mam młyn w pracy, dobrze, że jeszcze 40 minut i do domku.
Vinga to te dziewczyny z tego kwietniowego forum są jakieś dziwne i tyle :).... odezwę się wieczorem, mam po pracy troszkę załatwień urzędowo-zakupowych.

reklama
no dziwne to dziwne, ale różni ludzie są. może i to je uraziło

ja jadę z teściową do rodziców mych. ona jedzie do okulisty i potem wpadniemy do moich (bo to w tym samym mieście)
moi rodzice niedawno się dowiedzieli, że czeka ich eksmisja. aż się popłakałam, że mają mój rodzinny dom zburzyć :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry