Samosia - bardzo mała ta wasza rata , nam wyliczyli 1800 :/
Vinga - Majka też ma szparę między jedynkami
, nam wychodzą 3-ki
Aniołek - ja ostatnio tak przesoliłam ziemniaki że nie szło ich zjeść
soli nie używam i nie mam wyczucia 
Carla - moja kuzynka ma 5 -letnią córkę i zawsze jak do nas przychodzą mówi jej " daj cioci i wujkowi buziaka ...." dla mnie to jest co najmniej dziwne takie zmuszanie dziecka bo przecież jak by chciała to sama by dała a widocznie nie ma ochoty albo ceni sobie swoją prywatną przestrzeń , wg mnie nawet nie powinno się dzieci uczyć takich rzeczy bo dajmy na to jakiś zbok powie jej daj buziaka to sobie pomyśli , wujkowi i cioci mama każe dać to każdemu można , oczywiście zostałam wyśmiana przez kuzynkę , a może jestem przewrażliwiona , nie wiem .
Muffi - to niezła imprezka musiała być
, ja też pobalowałam w weekend i zdycham :/, oj zapomniało się jak to było
Ianka - jak tam po weselu ??
Tesiak, Fuma - co tam u Was ?
Dorcia - to wolną chatę macie
korzystajcie
, trzymam kciuki &&&. hmm nie wiem jak z tel dodać ..
Vinga - Majka też ma szparę między jedynkami
Aniołek - ja ostatnio tak przesoliłam ziemniaki że nie szło ich zjeść
Carla - moja kuzynka ma 5 -letnią córkę i zawsze jak do nas przychodzą mówi jej " daj cioci i wujkowi buziaka ...." dla mnie to jest co najmniej dziwne takie zmuszanie dziecka bo przecież jak by chciała to sama by dała a widocznie nie ma ochoty albo ceni sobie swoją prywatną przestrzeń , wg mnie nawet nie powinno się dzieci uczyć takich rzeczy bo dajmy na to jakiś zbok powie jej daj buziaka to sobie pomyśli , wujkowi i cioci mama każe dać to każdemu można , oczywiście zostałam wyśmiana przez kuzynkę , a może jestem przewrażliwiona , nie wiem .
Muffi - to niezła imprezka musiała być
Ianka - jak tam po weselu ??
Tesiak, Fuma - co tam u Was ?
Dorcia - to wolną chatę macie
mam nadzieję, że nikt nie jest na mnie zły, że czasem coś napomknę.