reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vinga - no dziwne , może powinny sobie założyć wątek staraczek z dopiskiem " zaciążonym dziękujemy" , ja również nie wyobrażam sobie tego wątku bez Was wszystkich i mam nadzieję że nigdzie się nie wybieracie, równie dobrze dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko mogłyby mieć do nas pretensje że piszemy o swoich dzieciach ....Jeśli chodzi o jedzenie to nie bardzo wiem , zupki i obiadki już je pewnie , a może lubi mleko tak jak moja , u nas na śniadanie i kolację mleko musi być , i kaszki na mleku też je. A dlaczego burzą dom ? jakaś autostrada ma iść czy co ?

reklama
Ja też sobie nie wyobrażam, żeby dziewczyny, którym udało się zaciążyć opuściły forum, a nawet wręcz przeciwnie, uwielbiam czytać o waszych mdłościach wizytach u lekarzy, wyprawkach, wózkach itp, w końcu też kiedyś będe mamusią i dodatkowa wiedza się przyda :)

Vinga - czemu będą burzyć dom??

Ja już wykąpana, zjadłam lody :-):-):-) jakieś dziwne zachcianki mam ostatnio, jeszcze tylko 3 dni i koniec zastępstwa za koleżankę w pracy wiec bede miała troszkę więcej czasu na zaglądanie na bb :)
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

rodzice mieszkają przy E7, mają robić tam drogę szybkiego ruchu i pół wsi idzie na wyburzenie :( tak to się robi kosztem ludzi. w miejscu domu będzie szła droga lokalna :/ pewnie zaczną budowę domu koło nas, chociaż blisko będziemy mieć w przyszłości do siebie.
no ja też sobie nie wyobrażam, że nie zaglądałabym na to forum. za bardzo się z Wami zżyłam. mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy jęczeć o mdłościach i bólach krzyża :)

Hej

Już wczoraj chciałam tu napisać ale paskudna burza ciągle się kręciła a Mój to zaraz każe naszego kompa wyłączać jak grzmi.Dzisiaj z burzami podobnie a do tego padał przed chwilą grad i to taki spory, gdzieś jak 50 groszówki.
Mój właśnie pojechał teścia pole oglądać bo teść powiedział ,ze aż się boi co tam zastanie a on jest na serce chory. Mam nadzieję,że nie będzie tak źle.

Ja to sama nie wiem co tam u mnie z cyklem, teraz mi tempka skoczyła:szok: ale boli mnie jakby na @. Zobaczymy co się wykluje.

Dziewczyny,mi tam nie przeszkadza,że piszecie o ciąży.Tak jak napisała Aniołek,może to mi się już niedługo przyda.Wiecie ,ze trzymam kciuki za każdą z Was -zaciążoną czy staraczkę tak samo mocno.

wróciłam, mojego spakowałam dziś i poleciał do 28 lipca, tak ze ostatni tydzień byłam usprawiedliwiona :) że mnie nie było.
I ja dostałam w sobotę @ o dziwo , bo zawsze mam długie cykle, a teraz 30 dni z czego się nie cieszę bo znowu będzie owulka a nie będzie z kim zrobić maleństwa!
Po weselu fajnie , do małej musiałam przed północą wracać na chwilę dać flasie bo od dziadka nie wypiła! ale ogólnie udane wesele.
vinga moja mała też ma 4 ząbki od tygodnia dopiero ale już wie do czego służą! gryzie wszsytkich ! i drapie ! i szczypie! nei wiem demon w nią wstępuje. Co do jedzenie to moja jadła już glutenowe, a mleko chcesz ograniczyć? nie powinien jeszcze jeść ok 600 ml ? nie pamiętam, moja jada jeszcze 4 na dobę wiem może sporo,
ja tak jak Aniołek uwielbiam czytać o waszych rosnących bąbelkach ! tak ze nie opuszczajcie nas :) i oby z czaem było nas coraz więcej

Hey dziewczynki ;]

Wasila tak to jest, że niby urlop i wszystko spoko, a potem jednak trzeba nadrabiać za ten urlop ;/

Vinga to jakieś dziwne tamto forum. Przecież to sama przyjemność "słuchać" o waszych ciążach, właśnie todaje nadzieje, że kiedyś każda z nas zaciąży i będzie mogła opowiadać o swoich dolegliwościach ;] Ja tak jak Aniołek razem z wami oglądam wózki, wyprawki itd z czasem taka wiedza mam nadzieje się przyda.

To przykro, że burzą twój rodzinny dom.

Fuma to może coś się "wykluje" z tego cyklu ;) U nas też 2 burze przeszły dziś.

Witaj Ianka spowrotem ;)

Aaaa tak w ogóle dawno tutaj Tesiak nie widziałam. Ktoś wie co z Nią??? Oby nic złego...

Ostatnia edycja:
Fuma, a testujesz czy czekasz na @? to może być spadek implantacyjny skoro teraz temp. podskoczyła :)
własnie Tesiak, co tam u Ciebie?

Bardzo dużo napisałam...i mi wcięło :crazy:
No trudno..piszę od nowa

Vinga ale rodzice dostali pieniążki na "nowe gniazdko" ??? Ciężko tak spokojnie pozwolić na wyburzenie "ojcowizny":-(

Fuma ...noooo może @ w ogóle nie przyjdzie ???:-)

A Tesiak nie miała jechać odpocząć ??? Tesiak odezwij się !!!

Wasila właśnie to jest ta część wakacji której nie lubię...bałagan po powrocie :cool::no:

Ianka fajnie że się weselicho udało. Niunia testerka mała...jak moja Młoda...sprawdza Wasz próg odczuwalności bólu !!!:-D

U nas piękna pogoda dzisiaj była...ciekawe jaką pogodę mają w Zakopanym (Zakopanem) ???
Idę spać...uwielbiam świeżo wypraną i wysuszoną na słonku pościel !!!

KOLOROWYCH SNÓW !!!

Cześć dziewczyny, ja jestem z kwietniówek - usłyszałam, że tu o nas piszecie :)
To ja tylko napiszę Wam, że u nas był głębszy problem - znalazł się u nas tzw "troll" - dziewczyna podszywająca się pod kogoś i ona spowodowała szu megaaaaaa i jedna ze staraczek, która się b. dugo stara nie wytrzymała psychicznie.
ALe Trolla wyrzuciłyśmy, admina ostrzegłyśmy i nadal się KOCHAMY :)
Tak jak i Wy się kochacie :) Więc nie jesteśmy dziwne, tylko każdy ma gorszy dzień :)

Pozdrawiam staraczki zaciążone i nie zaciążone JESZCZE!!! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry