reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam witam wtorkowo ;]

Dziś z brzuchem już całe szczęście lepiej. Piękna pogoda u nas bo tyle śniegu dziś napadało, masakra :) Ale za to kurcze zamiast jechać autobusem 10min to 30min było ;/ A jutro mam ważne kolokwium i muszę się uczyć :(:(:(

PannaMyszka podziwiam za bieganie bo ja tego bardzo nie lubie

Nika trzymam kciuki za twoje plany ;]

Samosia chamstwo w tej aptece. Normalnie folik kosztuje 4,50 :) Ja biore folik już długooooo z jakiś rok, ale ostatnio się zapominam i muszę znów regularnie brać.

reklama
Samosia - na pewno nie zaszkodzi, a tylko może pomóc. Ja bym mojemu chętnie takie coś kupiła, ale on się na mnie obraził, jak mu zaproponowałam, żeby łykał cynk i selen. Stwierdził, że wątpię w jego męskość :/
Ja tam uważam, że każdy facet powinien takie coś brać, ale co się będę z uparciuchem kłócić.

cześć!
Dziewczyny całą noc nie spałam małą męczył kaszel w nocy wezwaliśmy w dzień lekarza na wizytę domową osłuchał ją i powiedział, że oskrzela, płuca oki A te kaszel to podobnoż po tym wirusie grypy co teraz panuje może tydzien jeszcze ją męczyć za parę dni ma do nas znów przyjechać na wizytę( nie wziął nic za wizyte -SZOK). Mimo to nawet w dzień funkcjonowałam bez zarzutu! Za to moje słoneczko spało w dzień z 1,5 godzinki i teraz kazała sobie piżamkę załozyć i śpi już od 10 min.....
sorki, że tak o sobie tylko...
Kupujcie te foliki kobietki i ruszamy pełną parą do boju, bo juz nie moge się doczekać tych emocji testujących!!!

Samosia- brzmi niezle ale tak samo jak facet niemartwsie moj sie obrazil jak go poprosilam zeby bral kwas foliowy... bo po co mu to? ja mam lykac on nie musi... jedyne co bierze to rutinacea i tran w kapsulkach...

Witam, ale dzień ech...Majka ma gorączkę 39 st , już nie wiem co mam robić żeby spadła :-( i dzwonie do przychodni a tam wizyta za trzy dni .. no jaja:wściekła/y:.Gosiula widzę że u Was też wesoło, ja też mało sypiam ostatnio zdrówka życzę
U mnie folik 7,50 za 30 tab:szok: to chyba przepłaciłam.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry