reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Niemartwsie wlasnie siedze w poczekalni u lekarza zobaczymy co powie. Mam naezieje ze cos zrobi. Moja mama ma niedoczynnosc. Ja mam troche objawow niedoczynnosc. Napisze po wizycie

reklama
Napisałam posta i mi wcieło:szok:

ninex - ja dziąsła smaruję DENTINOXem jest ciut lepszy niż BOBODENT ale szału nie ma. Mam też CAMILLA takie kropelki i czasem daje ale ostatnio na noc podaje NUROFEN syrop jak ją bardzo bolą i nie daje sobie dotknąć buźki i jest ok.A Zosia je w nocy ? czy się budzi tak często przez ząbki?
Aniołek - daj znać jak badania, u mnie mierzenie temperatury odpada , zawsze zapominam itp wiec teraz nawet o tym nie myślę .
gosiula- ślicznotka:tak:
Nika - u mnie też weny brak - do wszystkiego
carla - jak u gina?
Pam - a u Ciebie jak?

Amelia u mnie dobrze. Lekarz wziol krew wiec musze czekac na wyniki. Implanta nie udalo sie wyciagnac bo jest zbyt gleboko wiec musze czekac na wizyte w szpitalu pod usg wyciagna. We wtorek sie dowiedzialam ze czeka mnie operqcja stopy bo kosc pekla I jedna sruba wypadla wiec teraz sieeze w nerwach I oczekuje na list ze szpitala na kiedy. Pozatym jakos sie trzymam. A u ciebie co tam??

W sobote powinnam miec may jego kocurka wkoncu :-D ciesze sie jak dziecko.

Znwcie moze jakies dobre diety? Ja ruchowo jestem unieruchomiona przez noge nawet na basen nie badzo a troche kg przydaloby sie zgubic

Pam - o matko:szok: a co Ci się w stopę stało? bo chyba coś przegapiłam. Ja jestem na diecie 3d chilli i nawet działa ale tak zupełnie bez wysiłku fizycznego to nie wiem co Ci doradzić

Amelia w wakacje zlamalam kostke tzn roztrzaskalam bo zostalo mi okolo 5% kosci, i kosc strzalkowa zlamalam w 5 miejscach.mialam operacje mam sruby I metalowe kawalki w stopie I wzdluz kosci strzalkowej. Bylam we wtorek na konsultacji I sie A okazalo ze sruba wypadla a druga trzeba usunac I do tego peklo ki te 5% kosci I trzeba pozakladac oslonki czy cos...

Ja bym chciala schudnac ale bez ruchu sie nie da a ja ledwo po uczelni chodze...

Pam dziecko wsółczuję nogi może to głupio zabrzmi ale lepiej, że teraz ci się tym zajmą niż miało by się to w ciąży stać!
niemartwsie jak się urodziła moja córcia to miała czarne włoski jutro zdjęcie wstawię, a blond to teraz w wakacje jej się zrobił.
amelia ja też mojej podawałam nurofen niezastąpiony przy ząbkowaniu- polecam!I dentinoxa też używałam ale to na początku bo potem już bylo trudniej.
Aniolku glowa do góry jutro też jest dzień i dla pocieszenia nowy!!
Dobranoc!

Gosiula nie no najpierw noga napewno. Nie chce w ciazy wyladowac o kulach chociasz nawet po tej operacji jest takie prawdopodobienstwo. Csekam na list ze szpitala z data operacji

Pam -:szok:strasznie to brzmi, musiałaś się bardzo nacierpieć, współczuję , mam nadzieję ,że Ci szybko poskładają i będziesz mogła biegać :tak:
gosiula - to jest szansa że moja Maja będzie blądaskiem , jak się urodziła miała czarne a teraz ma takie mysie

reklama
W ciąży nie jestem :( Widziałam, ale taka malutka nadzieja gdzieś się tliła. Zwłaszcza jak usg mi robił. Jestem zdrowa jak ryba, mogę w ciążę zachodzić. Wiecie że powiedział że żadnych badań przed zajściem nie muszę robić? Pokazałam mu wyniki na cytologię, morfologię, mocz, tarczyca, są ok i stwierdził że nic więcej nie trzeba. A jest to ordynator oddziału, na który większość moich znajomych jeździ rodzić, bo u mnie w mieście tragedia, a tam jest super, ja też tam rodziłam i on moją ciążę prowadził.

Niemartwsie Nela jak była mniejsza to miała straszne wypryski od różnego jedzenia, normalnie placki na policzkach o takie 24022011061.jpg Alergie u dziecka to katastrofa, teraz na szczęście jej przeszło- może u Was też z wiekiem przejdzie.
Pam no to strasznie się nacierpisz jeszcze... Oby wszystko się zagoiło przed ciążą :)
Amelia a moja od małego czarna, ale fakt że od słońca jaśnieją.

Załączniki

• 01032011064.jpg
    01032011064.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 46
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry