ninex
Fanka BB :)
witam,
Amelia-Ona się budzi dwa razy na cysia w nocy i do tego często wybudza,dlatego od ponad miesiąca jestem jak zombi
ale ta nocka względnie dobra no poza pobudką o 6....liczę że w końcu jak już całkiem zrezygnujemy z cyca to będzie przesypiać nocki córka przyjaciólki od 7 miesiąca życia nie jest karmiona w nocy tak jej pediatra kazała bo niby to mleko i ilość jest bardzo wartościowe i niby można przekarmić więc jak się przebudzi daje wodę i działa.No nie nastawiam sie na nic i wypróbuje to co polecasz na zęby może będzie spokojniejsza.
A jak jest u Was z tym karmieniem nocnym?
niemartwsie-super że może mu całkiem przejść,Sama mam azs i wiem jak alergia jest upierdliwa
pam- powodzenia i dobrych wyników leczenia się nacierpisz troszkę ale warto,szybko cie podleczą i bedziesz mogła spokojnie czekać na maleństwo i może ten kotek troche zaspokoi twoje instynkty macierzyńskie
Gosiula-córa słodka
Moja jak się urodzila miała czarne teraz są brązowe ale może się to zmienić choć raczej jasnych mieć nie będzie bo oboje z mężem mamy ciemne włosy mąż to prawie czarne.ciekawi mnie jak to jest z kolorem oczu?myślałam że Zosia będzie mieć brązowe ale chyba się pomylilam bo już by było chyba widać?jak to było u was....Moja mama mówiła mi że Ja to chyba do 6 roku życia miałam oczy 'kolorowe'
teraz są zielone,ach te zagadki
carla-to możemy sobie piatke przybić mój ojciec bardzo podobny takich ludzi powinno się usuwac ze społeczeństwa ...choć dzięki niemu wiedziałam jakiego chłopa na męża nie chce i mam cudownego ale ciii żeby nie zapeszyć.
Pozdrawiam
Amelia-Ona się budzi dwa razy na cysia w nocy i do tego często wybudza,dlatego od ponad miesiąca jestem jak zombi
ale ta nocka względnie dobra no poza pobudką o 6....liczę że w końcu jak już całkiem zrezygnujemy z cyca to będzie przesypiać nocki córka przyjaciólki od 7 miesiąca życia nie jest karmiona w nocy tak jej pediatra kazała bo niby to mleko i ilość jest bardzo wartościowe i niby można przekarmić więc jak się przebudzi daje wodę i działa.No nie nastawiam sie na nic i wypróbuje to co polecasz na zęby może będzie spokojniejsza.A jak jest u Was z tym karmieniem nocnym?
niemartwsie-super że może mu całkiem przejść,Sama mam azs i wiem jak alergia jest upierdliwa
pam- powodzenia i dobrych wyników leczenia się nacierpisz troszkę ale warto,szybko cie podleczą i bedziesz mogła spokojnie czekać na maleństwo i może ten kotek troche zaspokoi twoje instynkty macierzyńskie

Gosiula-córa słodka
Moja jak się urodzila miała czarne teraz są brązowe ale może się to zmienić choć raczej jasnych mieć nie będzie bo oboje z mężem mamy ciemne włosy mąż to prawie czarne.ciekawi mnie jak to jest z kolorem oczu?myślałam że Zosia będzie mieć brązowe ale chyba się pomylilam bo już by było chyba widać?jak to było u was....Moja mama mówiła mi że Ja to chyba do 6 roku życia miałam oczy 'kolorowe'
teraz są zielone,ach te zagadki
carla-to możemy sobie piatke przybić mój ojciec bardzo podobny takich ludzi powinno się usuwac ze społeczeństwa ...choć dzięki niemu wiedziałam jakiego chłopa na męża nie chce i mam cudownego ale ciii żeby nie zapeszyć.
Pozdrawiam
ale się nacierpisz Biedulo! Oby szybko i bezboleśnie udało się stopę poskładać!
precz z piwem...i jak mąż zareagował ?pewnie jest zadowolony
a od kiedy się staracie?