Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
Jestem świeżo upieczoną mamą 2 miesięcznej Poli. Za jakiś czas zaczynamy starania o następne dziecko Planujemy zacząć w kwietniu, ale czas pokaże jak to będzie.
Kurczak...bo taka prawda..po imprezach zawsze coś lub kogoś prowadzę !
Jak się czujesz mamuśka ????
Jasmina WITAJ...szybciutko podjęłaś decyzję o drugim dzieciąteczku. Ja nie byłam taka odważna i widać jak dłuuugo zwlekałam !
Vinga odezwij się po wizycie !!!
Carla Ty w ogóle odważna i silna babka jesteś !!! Mnie pewne rzeczy już by dawno na łopatki rozłożyły.Dobrze mieć taka pozytywnie nastawioną do życia kupmpelkę !!! A jak z małżonkiem....hormony już opadły ????
Amelia a ja mam odwrotnie...mam problemy z zaparkowaniem ale przodem...tyłem lepiej mi wychodzi
Podejrzewam że seat jest takiej długości jak twój kombik
Jasmina - witaj, faktycznie odważna z Ciebie mamusia powodzenia w staraniach,
Dorcia - hehe ja na szczęscie jeszcze nigdy nie musiałam prowadzić mojego męża, potrafi pić z umiarem
kurcze, wpadne później bo przyjechał serwisant od pieca gazowego... miał być o 17 uwielbiam tą ich punktualność
Dorcia ano dobrze, nie narzekam, czasem coś zaboli, coś zakłuje, ale ogólnie samopoczucie lepsze niż przed 20 tc 27.11 wizyta.
Dzidziuś mocno kopie, jak kopie do góry nogami to pół biedy, ale jak zasadzi kopniaki w okolicach podbrzusza-blizny to dziwne odczucie - wygodny już w brzuszku, bo nie mogę za bardzo na krzesłach siedzieć, od razu się rzuca
Kiedy idziesz do dentysty?
Aniołek daj znać jak tam Pan Serwisant poradził sobie z piecykiem
Oki jestem, teoretycznie z piecem ok, grzać grzeje tylko ostatnio mnie zaniepokoiło, że w nocy załączał się jak wsciekły fakt faktem temperature w pokoju utrzymywał ale kaloryfery były delikatnie letnie...
No a ja miałam wam jeszcze napisać, że jak zwykle poszalałam z ciuszkami dla niuni już praktycznie większość wyprawki ciuszkowej mam, zresztą cięzko mi określić co bym jeszcze potrzebowała, bo nie wiem jaka pogoda będzie w kwietniu... może sie jeszcze rozejrzę za jakimś kombinezonikiem, patrząc na końcówke marca tego roku heheh no i jakieś sukieneczki bym jeszcze chciała na lato
Ze tak ma być, żę grzeje ale na małej mocy i najważniejsze, że temperature utrzymuje..... juz widze moje rachunki za gaz hehe no nic zobaczymy i poczekam jak temperatura będzie niższa, czy będzie w nocy mocniej nagrzewał te kaloryfery.