WITAJCIE !!!
Dziękuję za troskę...kochane jesteście !!!
Migrena minęła po dwóch tabletkach Nurofenu plus...już drętwiała mi buzia !!! Ojjj dawno nie miałam takiego bólu !!!
Amelia ja też jak Samosia jestem dziwnie spokojna o Ciebie !!! W końcu się uda...a jak na razie nie masz jeszcze @...więc spokojnie !!! Będę TULIĆ jak @ przylezie....a jeśli będzie to za rok to się wcale nie obrażę !!!
Aniołeczek jak samopoczucie...leż dużo, odpoczywaj

!!!
Carla co słychać ...jak Tomuś i Nelka ??? Jak brzuszkowe sprawy ??? Któraś dziewczyna pisała o tych "rureczkach" na kolkę...sąsiadka używała i sobie chwaliła...ponoć super dziecko się "odgazuje"
Vegas świetny pokoik...widać że mieszka w nim Księżniczka ... może i mnie uda się cyknąć parę fotek pokoju Młodej ( ma tapetę w kaczuszki,której nie może przeżyć...bo przecierz jest już nastolatką ...ale list do Mikołaja napisała !!!)
Tesiak gratuluję że dałaś radę z glukozą...naprawdę pamiętam ten smak...bllleee. I kciukaski za interesik-biznesik

Nie byłabym sobą jeśli do napisanego "A" nie dołożyłabym "B"....nie podoba mi się jak traktujesz Carlę...nikt nie każe Ci jej lubić ale naprawdę "olewasz" (tak to dobre słowo) Ją od dłuższego czasu, nie umknęło to mojej uwadze.Moim zdaniem grzeczność wymaga od nas pewnych zachowań.Byłoby mi przykro jeśli w tak ważnej chwili nie miałabym w Was wsparcia...po to jest to forum żeby się wspierać, razem płakać i razem się cieszyć..zresztą powtarzałyśmy to nie raz ! ?
Jeśli się mylę...wyprowadź mnie z błędu !
Kurczak ...a że smykanie...że to nie...że co ??? Hahahaha...ja myślałam że ty o szybkim numerku piszesz !!! Hmmm coś mam chyba z główką ?

I tak kochana jam jest krakowianka.
CDN...idę nadrabiać dalej