• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heyy lasencje !!!

Gabryska szerokiej drogi !!! Droga chyba przyjemna będzie bo pogoda jest dobra do jazdy. Wszystkiego co najlepsze na Święta i Nowy Rok ;) I Dzidziusia oczywiście :D

Aniołek fajnie, że już tak dużo macie rzeczy dla Waszego Maluszka, no i czekamy na fotki ;]

Vinga śliczny brzuszek, taki zgrabny okrąglutki :D

Wasila a to cham bez serca… nienawidzę takich ludzi ;/ Nie dosyć, że idą święta to jeszcze jesteś w ciąży a ten typ jest taką mendą ;/ Mam nadzieję, że coś wywalczysz !!!

Dorcia z największą przyjemnością dopiszę Cię do listy jak tylko usłyszysz serduszko ;]

Carla kiedy Twój maluszek się urodził? Dobrze pamiętam, że 30.10 ???

Nie wiem co zrobić z Venną na tej liście… zostawić ją, czy wykasować??? Jak sądzicie?

My chyba dziś przytargamy choinkę do domu, oby się udało :D

[TABLE="width: 313"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Carla[/TD]
[TD][/TD]
[TD]chłopiec[/TD]
[TD]Tomasz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Vinga89[/TD]
[TD]23.01.2014[/TD]
[TD]chłopiec[/TD]
[TD]Gabriel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Tesiak[/TD]
[TD]14.02.2014[/TD]
[TD]?????[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]AniołekBB[/TD]
[TD]08.04.2014[/TD]
[TD]dziewczynka[/TD]
[TD]Julia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Kurczak![/TD]
[TD]11.04.2014[/TD]
[TD]chłopiec[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Wasila[/TD]
[TD]09.05.2014[/TD]
[TD]dziewczynka[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Venna[/TD]
[TD]15.06.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Vegas[/TD]
[TD]20.06.2014[/TD]
[TD]dziewczynka[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ianka[/TD]
[TD]14.07.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Amelia.[/TD]
[TD]02.08.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama
Kornelka śpi,więc mam chwilę żeby odpisać.

Dorcia - normalnie nie mogłam zasnąć przez Ciebie:) Nie znam Cie osobiście, a wiadomość o ciąży przezywałam jakbyś była moją siostrą. Moja córcia nr 1 też jest z takiej ciąży z zaskoczenia tzn. "idziemy na całość bez zabezpieczenia, cieszymy się sobą" a potem bach dwie kreski!!!! Życzę Ci spokojnej ciąży i żeby to był chłopak (bo chyba synuś się teraz marzy)A opieka medyczna zajebista. faktycznie zero dyskrecji.

Vegas- na chwile obecną imię dla maleństwa to Zosia, mialaby też w maju imieniny. A Ty wybrałaś? Czy czekasz na potwierdzenie 100% płci?

Muffi- super odpoczynek się szykuje. Mój dziś ostatnio dzień do pracy, idzie 30 i potem znowu 2 dni wolnego. Trochę krócej niż Ty, ale w końcu spędzimy więcej czasu

Aniołek- fajnie, że się urządzacie. Ja miesiąc przed zajsciem w ciąże kazałam mężowi złożyć łożeczko i zanieść do piwnicy. potem smiał się,że po co? Przewijak do dziś stoi w sypialni i w sumie już czeka na użytkownika. A pranie i prasowanie ciuszków mnie przeraża.

Vinga- brzuszek jak piłeczka:) Super. Szybciej Ci rósł w 2 ciąży? Bo ja mam wrażenie, że zaraz osiągnie moment jak przed porodem z Kornelią. Zaraz sie brzuch opuści to i lepiej Ci się będzie jadło i pewnie oddychało. Jak rozstanie z Natanielem?Płacze za Tobą?

gabryśka - Tobie również Wesołych i spokojnej drogi

Ianka- Tobie również

Nasz wątek jest wyjątkowo "płodny" i wiem że pozostałe cztery dziewczyny, które również starają się lub będą wkrótce dołączą niebawem do ciężarówek. A my powinnyśmy zmienić nazwę z "Starania od wiosny/lata 2013" na "Rodzę w w 2013/2014":-)

Wiecie co....zauważcie że kurcze jakoś tak od samego początku trzymamy się razem...to jest fajne !!! Fajne z Was babeczki !!!

Wasila właśnie to jest najlepsze że się nie znamy...a przeżywamy jakbyśmy były starymi dobrymi przyjaciółkami !!!
Ja tez przeżywam w taki sam sposób każdą dobrą wieść ....a jak Carla urodziła to miałam dreszcze po całym ciele...jakbym to ja poród odbierała !!! Hehehe !

Carla kochana duże buziaki dla Tomka i Neli !!!!!!!!!

Fuma ,Gabryska,Samosia, Muffi
styczeń będzie Wasz !!!

dziewczyny nudo mi! o jak mi nudno!!! niech oni już wracają, bo umrę z nudów!!

Wasila chyba nie płacze... nie wiem, dwa razy dzwoniłam do mamy ale nie mówiła czy płacze. co do brzuszka to urósł szybciej, ale w ciąży z Natanielem miałam większy (tak mi się zdaje)

Dorcia z nas wszystkich fajne babki są ;) dobrze się dobrałyśmy na forum

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki:-) Ja jestem mega zadowolona bo już prawie nie mam kataru!:-) Normalnie w szoku jestem bo co by nie było stosowałam tylko sól morską na katar no i proszę:-) Byle nie zapeszyć, ale dziś ani razu nie musiałam sięgać po chusteczkę i oddycham bez problemu:-) Jedynie co zostało to suche usta, ale i to wróci do normalności wkrótce;-)
Dzisiaj ozdabiałam Martynce okna w pokoiku, tzn szablony i sztuczny śnieg:-p I tym sposobem Martynka ma 2 reniferki, śnieżynkę, dzieci na sankach i choinkę:-)

DORCIA jakie masz objawy?;-)
WASILA oo proszę, u nas też ma być Zosia:-D Jak byłam w ciąży z Martynką to Martynka miała być albo Zosią albo Julką, ale wyszła Martynka, jednak imię Zosia nadal nam się bardzo podoba i przypuszczam, że jeśli to faktycznie córa to takie imię jej damy:tak: Zosia-Zosieńka - słodko:-D
KURCZAK nooo jesteś wreszcie:-) Dobrze, że chociaż czytasz nasze wypociny:-p Po świętach widzimy Cię tu regularnie:-)! Jak się czujesz??
ANIOŁEK oo jak zrobisz kącik dla Julki to możesz się pochwalić:-)
VINGA brzuszek rewelacja:tak:
MUFFI ja bym jeszcze zostawiła Vennę:tak:
GABRYSKA Tobie również cudownych Świąt:-)

To skoro przywołałam Kurczaka to teraz przywołuję TESIAK!:-p

Witajcie:)

Dorcia serdecznie gratuluję! Życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.

Chciałabym już dzisiaj złożyć Wam świąteczne życzenia... żeby mi nie uciekło;)
Życzę Wam radosnych, spokojnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt! A w nadchodzącym Nowym Roku życzę spełnienia marzeń...zwłaszcza tego o macierzyństwie:)

Pozdrawiam

Vegas przywołałaś mnie telepatycznie;)

Ostatnia edycja:
Vinga ciesz sie chwilowa wolnością i samotnościa, juz niebawem za tym zatesknisz.

Ją dostałam od corci piękny prezent na święta. Zakumala do czego służy nocnik. Jedna jaskółka wiosny nie czyni ale i tak sie cieszę, może już niedługo będę kupować tylko rozmiary dla młodszej

Ostatnia edycja:
TESIAK Tobie również miłych i radosnych Świąt, spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku:-)
WASILA dalszych sukcesów nocnikowych dla córeczki:tak:

Hej piękne!
Ale dziś senna jestem.Napisze posta i ide spać :D
Dorcia-Twoja ciąża to dopiero niespodzianka jest..ja sie juz oswoiłam z faktem ze czekacie do kwietnia a tu taki news..:-D Serio bardzo sie cieszę kochana!
AAA wlasnie zerknełam na pierwszą stronę,zeby zobaczyć kiedy powstał wątek i wiecie co? dziś mamy 1 forumową rocznicę ! wszystkiego naj babeczki!:) kocham Was!:)
Wasila-juz to pisałam ale powtorze.Zosia-sliczne imie :P super ze corcia polubiła sie z nocnikiem :)
Muffi-Venna sie juz chyba nie pojawi sądzac po pożeganiu.Powodzenia w szukaniu choinki:):)

reklama
Tesiak- przeoczyłam Twój post. Tobie również życzę Wesołych Świąt.

Samosia- Zosia to Twoje imię jeśli dobrze myślę:-)ładne. Ostatnio bardzo popularne. No to mamy pierwszy roczek i mam nadzieje, że kolejne urodziny będziemy świętować w takim samym gronie.

Vegas - super, że wracasz co zdrowia. Na Święta będziesz jak nowo narodzona. U mnie w domu jeszcze brak świątecznych gadżetów. Tylko bieżnik świąteczny na stole. A jutro jedziemy po choinkę i będzie pachniało w końcu świętami.

Dziś moja siostra zrobiła miłą niespodziankę. Oświadczyła,że jest w 8 tygodniu ciąży. Miała oznajmić podczas wigilijnej kolacji, ale nie wytrzymała. Ale się cieszę:))) Latem zostanę ciocią:-) Cieszy mnie każda ciąża:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry