Laski wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Zdrowych dzieci, szczęścia, bezproblemowych ciąż, szybkich porodów, grzecznych mężów a tym, co jeszcze się starają II kreseczek!!
Cieszę się, że to koniec tego roku, był dla mnie wyjątkowo ciężki poza narodzinami syna.
Muffi Tobie życzę szybkiego załatwienia sprawy uzębienia po pierwsze, a po drugie żeby dali Ci umowę
Vegas moja Nela w tym samym wieku co Martyna, ale ona ma problemy ze skupieniem się, dziś o dziwo ułożyłyśmy 2 rodzaje puzzli i zagrałyśmy w Memory, a to w jej przypadku sukces.
Dorcia za izolatkę mąż zapłacił ok 130 zł za za 5 dób.
Samosia doczekamy się tych zdjęć?
Fuma Foch to Wy wybawieni widzę, ja jestem inna i nie lubię wesel

Byłam tylko na 2 i celowo my nie wyprawialiśmy wesela. Ale na imprezę bym poszła pokręcić bioderkami
Kurczak super że ospa nie daje popalić, a brzusio super

A u dzidzi nie widzę nic między nogami, mój to centralnie jajca wystawiał na pierwszy plan
Amelia o sorry, ale musiałam napisać co widziałam

Biedna jesteś z tymi wymiotami...
Gabryśka z samochodami tak jest, ehh jak nie urok to sraczka. Ja po pobycie w szpitalu też obżarta jestem, pół kilograma przytyłam

Widać że pozytywnie naładowana jesteś, oby w 2014 ta energia Cię nie opuszczała
Aniołek ale bym sobie zjadła bigosu, mniam, wyślij trochę

Miłej zabawy!
Vinga zdrówka dla Nata, a co go dopadło?? Powiem Ci że ja zaczynam się zastanawiać dlaczego na każdy katarek dają antybiotyk? Jeśli Nela znów zachoruje (tfu tfu) to nie dam jej antybiotyku, będę nalegać na inne leki bo szkoda niszczyć dziecko.
Wasila no pewnie, pij wino, walnij setkę i popij browarkiem :/ Wiesz, moja teściowa i jej mama też nie raz proponowały mi np. szampana czy wino, teściowa wykształcona kobieta a alko mi chciała dać, masakra!
My w domku oczywiście, jakąś sałatkę i grzanki zrobimy, popijemy picollo, jakieś przytulanie z mężem i lulu

Mnie muli od wczoraj, pierwszy raz w życiu wczoraj zasłablam, tzn. padłam na glebę jak odkurzałam. Reakcja mojego męża- siedział dalej i pytał co mi się stało :/ Co za mózg, nie mam pytań...
Trzymajcie się Kochane, bawcie się dobrze i do zobaczenia w przyszłym roku :* :* :*