Carla - Myślę podobnie, jak dziewczyny - ten człowiek już wystarczająco dużo namieszał w Twoim życiu, nie pozwól, żeby strach przed tym, co jeszcze wymyśli miał wpływ na tak ważne wydarzenie w Twoim życiu, jak posiadanie dziecka. Jeśli chcecie tego obydwoje z mężem, to do dzieła
stan, ninex - gdyby nie możliwość umówienia cesarki, to nie zdecydowałabym się na pewno na drugie dziecko.
Amelia - tanio nie było - 1000zł. Położną, którą wybraliśmy poznaliśmy w szkole rodzenia Ecopartus. Na prawdę wspaniała z niej kobieta z wielkim powołaniem do swojej pracy, no ale w mojej sytuacji nie wiele mogła zrobić. Przed porodem kilka razy robiła mi w szpitalu ktg i mogłam w każdej chwili do niej zadzwonić, gdyby mnie coś niepokoiło. No ale sama nie wiem czy warto...W Żeromskim jak zapytałam czy też mają taką usługę, to powiedzieli, że ordynator zabronił, bo wszystkie położne u nich są tak samo dobre
Trzymam kciuki za pozytywny teścik
Samosia - wow! Nieźle ta sala wygląda, co nie zmienia faktu, że mi się w brzuchu przewraca na widok łóżka porodowego. Ale normalnie full wypas! W Krakowie jest prywatna klinika SPES, podobno dobre tam mają warunki, moja kuzynka tam rodziła, ale to było z 10 lat temu. W Wawie jest szpital Medicover, tam poród kosztuje chyba 12000 :O
Coś strasznego, co się przydarzyło Twojej cioci :|
Ja pierdziele, chyba dwie godziny tego posta pisałam, b Synuś ma teraz taki okres, że chce byś cały czas u mnie na rękach, inaczej jest ryk :/
ninex, rozumiem co czujesz.
Eve witaj! Bardzo mi przykro z powodu Aniołka