- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Boże Dorcia tak mi przykro
to jest takie niesprawiedliwe, aż mnie żal ściska w gardło 
właśnie który to tydzień?
właśnie który to tydzień?
Ianka nie ma nadziei na nic...na nic ! Z zarodka jest jedna wielka plama...wstawię Wam jutro usg to same zobaczycie. Dzisiaj 7t 6d ... jutro wszystko będzie jasne.
Odezwę się jak tylko dam radę.
Przepraszam z tego wszystkiego nie pogratulowałam Vegas ...cieszę się bardzo że u Was wszystko ok !!! Buziaki wielkie dla córci !!!
Odezwę się jak tylko dam radę.
Przepraszam z tego wszystkiego nie pogratulowałam Vegas ...cieszę się bardzo że u Was wszystko ok !!! Buziaki wielkie dla córci !!!
Tesiak
Fanka BB :)
Dorcia Kochana bardzo mi przykro;( Trzymaj sie...tule mocno...
AniolekBB
Fanka BB :)
Dorcia Kochana - Nie wiem co powiedzieć, smutek mnie ogarnął, i czemu akurat Ty, :-
-
-
-
-
-
-( Jestem z Tobą, bądź dzielna, czekam na wieści z dzisiaj... Mocno przytulam :*
reklama
K
kurczak!
Gość
Vegas cieszę się z udanej wizyty 
Dorcia przeczytałam Twój post wczoraj ale nie miałam pojęcia co Ci napisać, serce ścisnęło tak mocno, nie wiem chyba podświadomie liczę na to, że może coś się jeszcze odmieni, jestem z Tobą, tulę mocno, nie wiem co jeszcze napisać, nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak się czujesz - trzymam kciuki za dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorcia przeczytałam Twój post wczoraj ale nie miałam pojęcia co Ci napisać, serce ścisnęło tak mocno, nie wiem chyba podświadomie liczę na to, że może coś się jeszcze odmieni, jestem z Tobą, tulę mocno, nie wiem co jeszcze napisać, nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak się czujesz - trzymam kciuki za dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.