Hej laski!!
Mój mąż na szczęście nie jest wybredny jeśli chodzi o jedzenie, w większości to on gotuje (huraaa), a pankaces robi wyśmienite

W ogóle dobrze gotuje. Za to za piwem i golonką nie przepada, golonki by nie tknął.
Ja nie cierpię gotowania przez mojego starego, on musiał mieć zawsze na obiad zupę z dużą ilością mięsa, a na drugie też mięso, pierogów czy naleśników by nie tknął. I zawsze dwa dania musiały być. Nie raz gotowałam z ryczącym dzieckiem, a on jeszcze potrafił focha strzelić za coś, a raz jak mi krupnik skisł to prawie mi wpieprzył :/
Dziś idę do prokuratora pogadać co mam zrobić z samochodem, mamy nagranie rozmowy gdzie powiedział, że chce żebyśmy placili do końca zycia za ubezpieczenie. Palant.
Dorcia rozpakowana już? Ja Ci już wszystko napisałam, teraz czekamy na wyniki i trzymamy kciuki żeby było dobrze, a będzie na pewno :*
Amelia imię KAJA jest NAJPIĘKNIEJSZE NA ŚWIECIE

Strasznie żaluję że Nela to nie Kaja, Tomek miał być Kają i to jest jedyny powód, dla którego żałuję że nie jest dziewczynką- bo tak strasznie chciałam mieć Kaję.
Vegas ale laska jesteś, brzusio cudo. Pamiętam grilla w 17 tc z synkiem, nikt nie zauważył ciąży

Za to później nadrobiłam hehe
Wasila wyglądasz super, jakoś ciężko uwierzyć tej 8 z przodu.
Aniołek ja końcówkę ciąży miałam bezsenną, budziłam się ok 4 i nie spałam, to jest ponoć normelne i wiele ciężarnych tak ma.
Vinga jak ogarniasz swoich chłopaków?
ianka u mnie śniegu nie ma, mąż w sobotę do Czech na deskę pojechał bo my mamy stoki pod nosem, ale śniegu brak
Fuma szkoda że w ogóle musiałaś przez takie coś przechodzić

I na pewno się uda, musi się udać w tym roku i Tobie, i Dorci!
Muffi fajne masz godziny pracy, juz sobie lepiej wszystko orgaznizujesz? Ja zimową porą mam problemy z mobilizacją, za to latem rach-ciach żeby tylko jak najdłużej na dworze być
Chyba nie wszystkim odpisałam, ale leciałam na szybko bo dużo piszecie, a ja czasu na pisanie nie mam

Buziaki dla wszystkich :*
pochwalę się że Tomek zaczął ciumkać i lizać swoje piąstki, czasem tylko ciumkanie z łóżeczka słychać, słodkie to jest

I gada jak szalony mój śmieszek malutki
Piszecie o spaniu w dzien Waszych dzieci- wyobraźcie sobie że Nela nadal śpi w dzień

Był czas, że pożegnała drzemki, ale jednak żłobek i przedszkole nauczyły tych drzemek i Nela potrafi o 13 pójść w komara

W sobotę zasnęła mi ok 17:30, obudziła się przed 22, wykąpałam ją i poszła spać dalej.
Ogólnie jeśli chodzi o imiona to nie dałabym popularnego nawet jesli by mi się podobało. Nela miała być Julką na początku, ale popularność tego imienia je zdyskwalifikowało.
W przypadku imion dla chłopców to strasznie nie podobają mi się Jasie, Stasie, Antosie, Franki- może i dla bobasa słodkie, ale dla nastolatka? Zresztą cała rodzina po mieczu nosiła takie imiona więc trzepie mnie tym bardziej jak je słyszę.
Gdyby mąż nie był Michał to Tomek byłby Misiem

Dla mnie Michał, Mikołaj, Dominik, Karol, Wojtek, Bartek Tomek są względnie ładne

A dla dziewczynki mam dużo: Kaja, Nina, Milena, Dominika, Liwia, Ania, Kasia, Małgosia, Karolina, Inga, Iga, Julita, Alicja, Marika, Joasia, Agata, coś by się wymyśliło jeszcze

Oo Łucja mi się bardzo podoba.
Nela coś glutować zaczyna, a tydzien ma bardzo zajęty- w piatek wystep w przedszkolu, sob i ndz imprezy urodzinowe, więc ładuję jej potężne dawki wit C. zamówiłam 1 kg czystego kwasu l-askorbinowego lewoskrętnego i zaczynam leczenie tym cudem, mam nadzieję że obejdzie się bez lekarzy. Mega dawki wit C leczą nawet nowotwory.